Úristen! Engem ez teljesen lesokkolt. Szerettem Amyt (most is szeretem), ő igazán tehetséges, gyönyörű hangja volt. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen embernek kellett távoznia. :'(
R.I.P. Amy! :'( :'(
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 20:37
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
2011. július 23. 20:40
|
|
JustinFan 1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 133171 offline
|
Én nem szerettem Amy-t,de nagyon sajnálom hogy ez történt vele,nagyon fiatal volt!Nyugodjon békében!
:'(
2011. július 23. 20:41
Idézet (Zsüdi @ 2011.07.23. 20:32)
Az, hogy én ki vagyok, rád rohadtul nem tartozik, kisanyám. Nyisd ki a szemed, vedd észre, hogy TE vagy az, aki már egy órája itt kötözködik mindenkivel! A legjobb védekezés a támadás, ugye? Undorító, hogy olyan dolgokkal pattogsz, amik végképp nem a témához tartoznak. De nem szólok hozzád többet, ó, te tapintatlan halandó... Csak egy jó tanács: ha nem akarod, hogy a többi ember még jobban lesajnáljon a csekély IQ-d, és az ízléstelen megnyilvánulásaid miatt, akkor minél hamarabb húzz el...
Csók.
Egyszerűen szánalmas, ahogy vitatkoztok.
2011. július 23. 20:43
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
RIP!Ha nem is volt a kedvencem...
Egyébként a nyakamat tenném rá, h vele is az lesz, ami Jacko-val...Amíg élt csak szidták pedo meg egyéb botrányai miatt, miután meghalt egyből csak istenítették, és rájöttek h ki halt meg.Sztem Winehouse-zal is ez lesz...
Egyébként a nyakamat tenném rá, h vele is az lesz, ami Jacko-val...Amíg élt csak szidták pedo meg egyéb botrányai miatt, miután meghalt egyből csak istenítették, és rájöttek h ki halt meg.Sztem Winehouse-zal is ez lesz...
2011. július 23. 20:43
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Egyébként engem is sokkolt, csak 27 éves volt =(
2011. július 23. 20:44
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Borzalmasan meglepett ez a dolog.Még a karrierje kezdetén mondhatjuk,hogy a rajongója voltam mert valljuk be különleges hangja volt.Miután viszont rászokott az alkoholra és a drogokra kiábrándultam belőle és nem azért mert problémái voltak hanem mert nem volt képes ezzel foglalkozni és úgy tett mintha minden rendben lenne és most tessék ez lett a vége. Nyugodjon békében!
2011. július 23. 20:47
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Ez borzalmas!
Alig hittem a szememnek, mikor megláttam a hírt. Botrányos, de egy aranytorkú énekesnő volt. Még előtte állt volna az egész élete. Nyugodj békében, drága Amy! :"(
2011. július 23. 20:52
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
nem csoda hogy meghalt
de azért sajnálom szegényt
de azért sajnálom szegényt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: