Ledöbbentett ez a hír. Bár sosem tartozott a kezdenceim közé, és igazság szerint nem igazán foglalkoztatott a zenéje, a személye, eleve az, amit csinált, mégis hihetetlen tehetség volt. Az igaz, hogy magát tette tönkre a drogokkal és egyebekkel, mégis sajnálom, nem ezt érdemelte.
RIP Amy
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 20:22
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
azta k*rva. o_o
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
nyugodjon békében
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Idézet (Solarian @ 2011.07.23. 20:08)
Szerinted békében 'nyugszik'?
Erősen kétlem.
Erősen kétlem.
háló papa üjjön mán no!!
hát nincs jobb dolga mi??Az Isten áldja mán meg az ilyet..jól van hogy bunkó de azért mindennek van határa..
2011. július 23. 20:23
|
|
Pattii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 4097 Csatolások: 36 Azonosító: 123676 offline
|
Hogy mennyi buta, bunkó ember van.
Gondolkodjatok már, mielőtt írtok.
Aki hülye, haljon meg?
Gratulálni tudok csak ehhez a intelligens megjegyzéshez.
Attól, hogy nem szerettétek, attól még ne írkáljatok ilyen butaságokat.
Legyetek már egy kicsit együttérzőbbek.
Nyugodj békében, Amy!
Aki hülye, haljon meg?
Gratulálni tudok csak ehhez a intelligens megjegyzéshez.
Attól, hogy nem szerettétek, attól még ne írkáljatok ilyen butaságokat.
Legyetek már egy kicsit együttérzőbbek.
Nyugodj békében, Amy!
2011. július 23. 20:23
csupán érdekességként!
Amy mindig is Ronnie Spectort utánozta az 1960-as években futó legendás lány csapat The Ronettes énekesnőjét! zeneileg,a hangjával és a külsejével egyaránt.ezzel a amúgy semmi baj sincs nem a vita miatt írom ezt!csupán Amy szerintem túl sok The Ronettes zenét hallgatott kamaszként!
még az életvitelük is hasonló Ronnie is elég nehéz eset volt de ő túlélte a forrongó 60-as éveket és nagy karrierrel a háta mögött megöregedett!
és asszem nem olyan régen választották be a The Ronettes-el a Rock zene hírességek csarnokába!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_llwnhtHaA61qzfhf1o1_500.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=TCfzMT0kmUE&feature=related
Amy mindig is Ronnie Spectort utánozta az 1960-as években futó legendás lány csapat The Ronettes énekesnőjét! zeneileg,a hangjával és a külsejével egyaránt.ezzel a amúgy semmi baj sincs nem a vita miatt írom ezt!csupán Amy szerintem túl sok The Ronettes zenét hallgatott kamaszként!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_llwnhtHaA61qzfhf1o1_500.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=TCfzMT0kmUE&feature=related
2011. július 23. 20:24
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
nyugodjon békében !!!!
2011. július 23. 20:25
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
R.I.P.
szerintem túladagolta magát.
szerintem túladagolta magát.
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
lehet, hogy sokaknak nem tetszik majd amit írok, de szerintem azért valahogy nem volt olyan váratlan mert az utóbbi időben lehetett sokat arról hallani, hogy alkohol és drog problémája volt.
de azt azért be vallom, hogy egy pillanatra ledöbbentem.
persze sajnálom valamilyen szinten de ha azt nézzük akkor magának köszönhette a halálát.
de azt azért be vallom, hogy egy pillanatra ledöbbentem.
persze sajnálom valamilyen szinten de ha azt nézzük akkor magának köszönhette a halálát.
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
szinte sokkolt' amikor megláttam fészen h valaki kiírta - mondom ez biztos vmi hülye vicc, feljövök starityre és látom hogy már cikkezve is van akkor igaz. :'( nem nagyon szerettem őt mert nem nagyon értettem miért jó enki ez az életmód, de nagyon sajnálom : / R.I.P : |
2011. július 23. 20:29
Ez nem volt olyan váratlan hiszen már mindenki hallott a drogproblémáiról,de azért R.I.P
2011. július 23. 20:30
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Ezt nem is tudom elhinni. Komolyan mondom, hogy rosszul lettem, már ahogy megláttam a hírt. Iszonyatosan sajnálom Amyt. Nyugodjon békében.
2011. július 23. 20:31
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Öngyilkos életet élt attól kezdve hogy drogozni kezdett. Tehetséges énekesnő volt. Nagyon szerettem a Rehab c. számát... Sajnálom, hogy meghalt, de ez sejthető volt. Nem gondoltam h ilyen hamar... Nyugodjon békében!!!
2011. július 23. 20:32
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (Solarian @ 2011.07.23. 20:03)
Olyan ember vagyok, aki ismeri az ilyen embereket, és TUDJA, hogy másokat tesznek ezek tönkre egészen addig, amíg ki nem lábalnak belőle, vagy - mint a fent említett példa mutatja - el nem távoznak.
Neki sokszorosan meg volt a lehetősége, hogy rendbe hozza az életét. Folyamatosan kapta a figyelmeztetéseket, emberek álltak mellette, rajongók fütyülték ki, drogosan/piásan járt-kelt.
Kapj már a fejedhez, és jöjj már rá, hogy attól, hogy te szeretted a zenéjét, még rohadtul nem vált jó emberré.
És ezek az álszent kirohanások itt a fórumon meg lassan a szánalom határát súrolják. Úgy teszel, mintha a véleményed fölülírná másokét. Ki vagy te, ó nagy Jedi mester, hogy a dalai láma bölcsességével szólsz hozzánk?
Neki sokszorosan meg volt a lehetősége, hogy rendbe hozza az életét. Folyamatosan kapta a figyelmeztetéseket, emberek álltak mellette, rajongók fütyülték ki, drogosan/piásan járt-kelt.
Kapj már a fejedhez, és jöjj már rá, hogy attól, hogy te szeretted a zenéjét, még rohadtul nem vált jó emberré.
És ezek az álszent kirohanások itt a fórumon meg lassan a szánalom határát súrolják. Úgy teszel, mintha a véleményed fölülírná másokét. Ki vagy te, ó nagy Jedi mester, hogy a dalai láma bölcsességével szólsz hozzánk?
Az, hogy én ki vagyok, rád rohadtul nem tartozik, kisanyám. Nyisd ki a szemed, vedd észre, hogy TE vagy az, aki már egy órája itt kötözködik mindenkivel! A legjobb védekezés a támadás, ugye? Undorító, hogy olyan dolgokkal pattogsz, amik végképp nem a témához tartoznak. De nem szólok hozzád többet, ó, te tapintatlan halandó... Csak egy jó tanács: ha nem akarod, hogy a többi ember még jobban lesajnáljon a csekély IQ-d, és az ízléstelen megnyilvánulásaid miatt, akkor minél hamarabb húzz el... ;) Csók.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 23. 20:32
R.I.P
amugy ezt ugybirom, hogy mikor élt akkor csak arrol tudtak beszélni, hogy 1 drogos ***, és nem arról hogy tehetséges..miért csak a halálakor ilyen kedvesek? akkor is lehettek volna azok, mikor élt..mégha problémái is voltak..
amugy ezt ugybirom, hogy mikor élt akkor csak arrol tudtak beszélni, hogy 1 drogos ***, és nem arról hogy tehetséges..miért csak a halálakor ilyen kedvesek? akkor is lehettek volna azok, mikor élt..mégha problémái is voltak..
2011. július 23. 20:37
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
cassiecica egyet értek pont ezt akartam írni, hogy miért csak ilyenkor tehetségesek az ilyenek... R.I.P. azért, amikor még élt akkor nem nagyon bírtam, de halottról vagy jót vagy semmit, úgyhogy én inkább hallgatok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.