janet7 egyetértek.
Nagyon sokkolt a hír. Rest in peace Amy!
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 20:14
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
megmondom őszintén, nem lepődtem meg (annyira) hogy meghalt, mert hát ilyen életmód mellett nem hihette senki hogy sokáig fog élni. nagyon sajnálom mert egy fiatal, tehetséges énekesnő volt, bár én nem szerettem. nyugodjon békében.
2011. július 23. 20:15
Annyira nem szerettem,de sokkolt amikor megtudtam,hogy meghalt.Nagyon sajnálom amúgy ugyanazon a napon és hónapba születtem,mint ő. (szeptember 14)De ha nem drogozott volna annyit...Hát mind1 a halál nem válogat. :/ Elég sok tehetséges ember halt már meg a drog miatt.Például Michael Jackson.De Nyugodj Békében, Amy.
(
2011. július 23. 20:15
|
|
KicsiPuszedli.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 4 Azonosító: 131503 offline
|
Itt az eredménye a drogozásnak.De azért énis nagyon sajnálom :'( a Rehab számát imádom,és azért az,hogy csak 27 évet élt,az nagyon szörnyű...
2011. július 23. 20:16
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nekem Amy sose volt a kedvencem. Persze, nagyon jó volt a hangja meg a stílusa is tetszett de sose volt szimpatikus és sose értettem, hogy mért műveli ezt magával.
És ez van a főoldalon és amikor megláttam a cikket azon gondolkoztam, hogy minden tehetséget elvesztünk?
-Michael Jackson
-Heath Ledger
-Brittany Murphy
- és most Amy is...
Nyugodj békében!
És ez van a főoldalon és amikor megláttam a cikket azon gondolkoztam, hogy minden tehetséget elvesztünk?
-Michael Jackson
-Heath Ledger
-Brittany Murphy
- és most Amy is...
Nyugodj békében!
2011. július 23. 20:16
Úristen engem lesokkolt a hír
és aki azt írja hogy megérdemelte az egy lelketlen ember senki sem érdelmi meg a halált
R.I.P Amy Winehouse
R.I.P Amy Winehouse
2011. július 23. 20:19
|
|
Selena Ági Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 133847 offline
|
R.I.P. Amy =(
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Engem is sokkolt a főcím. Nem volt egy szent életű, ez biztos, viszont annál jobb énekesnő volt. Sajnálom, nyugodjon békében.
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Úr Isten :'(
Amy
Amy
2011. július 23. 20:20
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Megvan a drognak a hatása, és ezt ő is nagyon jól tudta.
Nagyon sajnálom, vártam hogy rendbe jön, és a következő albuma is siker lesz, de sajnos nem...
Nagyon sajnálom, vártam hogy rendbe jön, és a következő albuma is siker lesz, de sajnos nem...
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
szegéény
:'( Amyy
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
R.I.P.
Sajnálom, hogy ezt történt vele, bár nekem se ő volt a kedvencem, de egy halálhírt hallani bárkiről szomorú, pláne, ha valakinek egy kedvence távozik el az élők közül...hát még a családnak és barátoknak...
Az pedig botrányos, ahogy némely ember itt megnyilvánul... ember, ha nem tudsz értelmeset írni, akkor tartsd magadban vagy míg kiforrja magát az az értelmes, de nem bántó gondolat akkor írd le...Gondolj bele, abba, ha a Te legkedveltebb előadód/hírességed távozna az élők soraiból te akkor mit éreznél..mert azok most azt érzik, amit te akkor éreznél!!!
Sajnálom, hogy ezt történt vele, bár nekem se ő volt a kedvencem, de egy halálhírt hallani bárkiről szomorú, pláne, ha valakinek egy kedvence távozik el az élők közül...hát még a családnak és barátoknak...
Az pedig botrányos, ahogy némely ember itt megnyilvánul... ember, ha nem tudsz értelmeset írni, akkor tartsd magadban vagy míg kiforrja magát az az értelmes, de nem bántó gondolat akkor írd le...Gondolj bele, abba, ha a Te legkedveltebb előadód/hírességed távozna az élők soraiból te akkor mit éreznél..mert azok most azt érzik, amit te akkor éreznél!!!
Hogy őszinte legyek, csak idő kérdése volt ez a szomorú végkimenetel az ő életvitelével. Sajnálom nagyon, hiszen szerettem a dalait, illetve a hangját. Nyugodjon békében
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
R.I.P.
,alig egy órája hallottam:( Talán másképp is lehetett volna
,alig egy órája hallottam:( Talán másképp is lehetett volna
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: