Amyről annyit, hogy egy fantasztikus, utánozhatatlan hangú énekesnőről beszélünk. Sajnos voltak bizonyos káros szenvedélyei, amik (úgy látszik) sírba vitték, de ettől függetlenül egy fantasztikus nőnek tartom! A zene világa sokat veszített halálával! Nyugodjon békében!
Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 19:57
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Emberek! Vegyétek már észre magatokat, mielőtt elkezdetek gépelni! Egy halott emberről nem illik így nyilatkozni, és egyébként is, mi az, hogy 'aki hülye, haljon meg'? Te vagy a hülye bmeg', hogy nem tudsz a halottak iránt egy kicsi tiszteletet sem felmutatni. Nem tudom, hogy egyes emberek, hogy tudnak ilyen dolgokat publikálni, nem szégyellik magukat?! Én a helyetekben meg nem itt pattognék, hanem a sérült, téves gondolataimmal leülnék egy sarokba, és megvárnám, míg valami okosat is tudok mondani, nem a hülyeségekkel teleszórni az egész fórumot! Gondolkozzatok el magatokon, hogy milyen emberek vagytok... és mielőtt mutogatni kezdenétek, győződjetek meg róla, hogy a kezeitek teljesen tiszták-e!
Amyről annyit, hogy egy fantasztikus, utánozhatatlan hangú énekesnőről beszélünk. Sajnos voltak bizonyos káros szenvedélyei, amik (úgy látszik) sírba vitték, de ettől függetlenül egy fantasztikus nőnek tartom! A zene világa sokat veszített halálával! Nyugodjon békében!
9 felhasználónak tetszik:
janet7,
kateblock,
Mary Westmacott,
Riri,Avrilfan,
Szilvia_91,
Adri98,
sz.fannie,
Bogszics,
bibicsibi
2011. július 23. 19:57
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Mii???
Egy másik oldal a kezdőlapom, és ott ez volt a legújabb hír, és még mindig nem tudom elhinni. Lesokkolt. Vannak jó számai. Igen, a drog és az alkohol... De én akkor is sajnálom. R.I.P
2011. július 23. 19:58
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
És az az Ő magánügye volt ahogyan élt!
2011. július 23. 19:58
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Már nem azért, de egyesek most azon vitatkoznak, hogy Amy szép volt-e vagy sem. Meg szidják, hogy így rosszéletű, úgy drogos. Hát gratulálok. Ha egy ember meghal, ti rögtön a hibáit nézitek?! Egy ember halála után a szép dolgaira szoktak emlékezni. Tisztában vagyok énis azzal, hogy ivott, vagy drogozott. De ne ez alapján ítéljétek már meg. Úgyanúgy egy ember volt. Inkább nézzétek azt, hogy mit tett le. Szerintem például a Rehab c. számát mindenki felismeri, ha meghallja. Még ha nem is szeretitek a zenéjét, kijár neki a tisztelet, mint bárki másnak.
2011. július 23. 19:59
Az engem is lesokkolt! NEm szerettem, de ez nagyon szomorú! És még csak 27 volt!
R.I.P. Neked Amy!
R.I.P. Neked Amy!
2011. július 23. 19:59
hát engem nem sokkolt. és Solarian, abszolút igazad van a tehetségességgel kapcsolatban
2011. július 23. 20:00
uhhhhh lesokkolt...nem volt kedvenc de ez olyan furcsa amikor meghal valaki hogy egyik pillanatban még hallasz róla,a másikban meg tudod hogy soha nem láthatod,hallhatod vagy csak tudod hogy létezik...szörnyű
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Solarian Feladom, nem értesz meg, sebaj! De úgy emlékszem azt írtad, hogy szép se volt! Gyermeteg felfogás!
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Jó, lehet, hogy drogozott, lehet, hogy ivott. Nem is kell mindenkinek őt szeretnie, de... azért álljunk már meg egy szóra! Egy EMBER volt, bármit is csinált. Nekem sem volt sohasem a kedvencem, de azért meg van bennem az a tisztelet, hogy leírom azt, hogy R.I.P. Ha meg nincs meg az agyi szintem hozzá, akkor hozzá sem szólok. Halottról vagy jót, vagy semmit.
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. július 23. 20:01
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Jesszusom! O.o Ezt még nem fogtam fel teljesen... Nagyon szerettem a számait, és nagyon különleges hangja volt! :'(
2011. július 23. 20:01
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Úristeen..
Teljeseen egyetértek Zsűdí..
Jajjh
,szegény sajnálom..
Teljeseen egyetértek Zsűdí..
Jajjh
2011. július 23. 20:02
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
joo en gondoltam h nem fog sokat elni de most ienkor:O:O nyugodj bekeben Amy nagy tehetseg voltal!
2011. július 23. 20:03
Idézet (Zsüdi @ 2011.07.23. 19:57)
Gondolkozzatok el magatokon, hogy milyen emberek vagytok... és mielőtt mutogatni kezdenétek, győződjetek meg róla, hogy a kezeitek teljesen tiszták-e!
Olyan ember vagyok, aki ismeri az ilyen embereket, és TUDJA, hogy másokat tesznek ezek tönkre egészen addig, amíg ki nem lábalnak belőle, vagy - mint a fent említett példa mutatja - el nem távoznak.
Neki sokszorosan meg volt a lehetősége, hogy rendbe hozza az életét. Folyamatosan kapta a figyelmeztetéseket, emberek álltak mellette, rajongók fütyülték ki, drogosan/piásan járt-kelt.
Kapj már a fejedhez, és jöjj már rá, hogy attól, hogy te szeretted a zenéjét, még rohadtul nem vált jó emberré.
És ezek az álszent kirohanások itt a fórumon meg lassan a szánalom határát súrolják. Úgy teszel, mintha a véleményed fölülírná másokét. Ki vagy te, ó nagy Jedi mester, hogy a dalai láma bölcsességével szólsz hozzánk?
2011. július 23. 20:03
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Először amikor megláttam a hírt azt hittem, hogy valami "vicc" - pár sztár haláláról már voltak híresztelések. Ledöbbentem, és szörnyen sajnálom. Nagyon fiatal volt, és bár magát tette tönkre, a halált nem érdemelte. :/ R.I.P.
2011. július 23. 20:04
Én sem voltam oda túlzottan érte. Sőt engem mondjuk hidegen hagyott a hangja, a zenéje, a neve és ő maga is. Nem tartozott soha sem a kedvenc zenei palettámra, számomra túlságosan is elvont stílusa volt. Habár azt beismerem, hogy valóban hihetetlen tehetséggel áldotta meg a Sors, mert egy kiváló énekesnő volt, akinek nem volt megcsinált hangja és, ha színpadra kellett lépni, akkor mindig ugyanazt adta vissza, mint amit a stúdióban felvett dalban hallhattunk. Ettől függetlenül elhordhattok engem mindenféle érzéketlen tuskónak, de én a drogosokat és az alkoholistákat nem tudom sajnálni. Én is azt mondom, hogy maga alatt vágta a fát. Egyedül csak ő maga tehet a saját haláláról, nem más. Most azért sajnáljam meg, mert akaratosan hajszolta magát oda, ahova? Nekem ez esetlegesen kevés, bocsi. Pedig nem vagyok azaz érzéketlen b*nkó, mert emberi életek mentésére szeretném feltenni az egész életemet. Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy egy túl lőtt drogost nem fogok újra éleszteni, mert meg fogom tenni, de nem a legnagyobb örömmel. Minek mentsem meg egy olyan ember életét, aki továbbra is éli majd az önpusztító életmódját? Oké, itt sokan felháborodtak, hogy halottról jót vagy semmit. Ez oké, de most én sem fogok bőgni a gép előtt, mert meghalt. Miért kezdett el drogozni? Mi vitte rá? Nem kötelező kipróbálni. Én sem próbáltam még ki soha, és nem is kívánom a közel jövőben. Sőt a páromat kínálgatták ilyenekkel még általános iskolában, de 13-14 évesen is volt annyi esze, hogy nem fogadta el és utána kerülte azt a bizonyos társaságot. Persze, ember volt Amy is, én ezt aláírom. Sajnálom is részben, de én is úgy gondolom, hogy 20x meg kellett volna gondolnia, hogy mit tesz és mit nem. Nem tudom sajnálni, akárhogyan is próbálkozok. Bement a rehabra, szerintem valamennyire le is jött a cuccról és az alkoholról, de úgy látszik az késő volt. Visszafordíthatatlan belsőszervi károsodást tud okozni mindegyik drog. Legyen most szó a kokainról, heroinról vagy bármelyik drogról. Mindenesetre, Rest In Peace!
2011. július 23. 20:05
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Emberek!
Felhívnám rá a figyelmeteket, hogy még semmi konkrétat nem tudunk a haláláról. Persze, azt ugye mindenki tudta, hogy súlyos szenvedélybeteg volt, de ennek ellenére vannak más lehetőségek is.
(igen, minden bizonnyal drog tette, de ez MÉG MINDIG NEM BIZTOS)
Felhívnám rá a figyelmeteket, hogy még semmi konkrétat nem tudunk a haláláról. Persze, azt ugye mindenki tudta, hogy súlyos szenvedélybeteg volt, de ennek ellenére vannak más lehetőségek is.
(igen, minden bizonnyal drog tette, de ez MÉG MINDIG NEM BIZTOS)
2011. július 23. 20:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Solarian @ 2011.07.23. 19:55)
Fél oldalnyi kifogás, egy sokszoros rehabos drogos/piás védőbeszéde.
Egy sornyi érzéketlen kötözködés, amire nem vagyok kíváncsi.
Nem kértem kommentárt, és egy darab kifogás sem volt a szövegemben. Ha te érzéketlen vagy az a te bajod, de a másik véleményét tiszteletben kéne tartani.
8 felhasználónak tetszik:
raspberry,
Riri,Avrilfan,
olsenfan..,
Adri98,
Zsüdi,
EszterLondon,
Bogszics,
bibicsibi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.