Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 19:50
ez hihetetlen... mikor, hogy, merre, tényleg megtörtént?! olyan gyorsan és váratlanul ért ez a hír...sokkolt... rest in peace, Amy
2011. július 23. 19:51
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
rest in peace Amy.<3
2011. július 23. 19:52
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
én nem csíptem túlságosan, de 1-1 számát azért meghallgattam
R.I.P. Amy
R.I.P. Amy
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Úristen, ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Tudjuk, hogy milyen volt az életmódja és sajnos az embernek már amiatt kellett izgulnia, hogy életben maradjon egyáltalán szegény. De ennek ellenére iszonyatosan sokkolt ez a hír. Valahogy annyira nehezen tudom elhinni, hogy meghalt. Olyan borzalmas, hogy egy pillanat alatt végeszakadhat egy életnek. Az egyik pillanatban még ott van, aztán meg...Most ez nagyon durván érintett, ugyanis szeretem Amy-t. És ami még ennél is hihetetlenebb, az hogy ő is 27 volt. Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de ez egyszerűen nem lehet véletlen. Ő is beállt a 27-esek közé, ez képtelenség...Annyian mondták/mondtuk, hogy nem akarjuk, hogy így végezze, nem akarjuk, hogy ő is gy végezze, mint 27-esek, erre...Ez nem hagy nyugodni. Aki olyat ír, hogy megérdemelte és magának csinálta, az normális? Hogy lehet ilyet írni? Megérdemelte a sorsát?! Ember, senki nem érdemli meg, hogy 27 évesen meghaljon. Ennyi erővel Janis Joplinról, a világ egyik (ha nem a legnagyobb) legnagyobb hangú énekesnőjéről, akiben több érzelem és tehetség volt, mint az összes mai sztárban együttvéve, róla is azt mondanátok, hogy megérdemelte? Hogy a francba érdemelte volna meg bármelyikőjük is? Én szerettem Amy-t, de még ha valaki nem is szereti, hogy a francba képes ilyet írni? Ilyet egyszerűen senkiről nem lehet mondani. Nem azért, mert híres volt, nem azért, mert szerintem jó zenét csinált, nem azért, mert ő volt Amy Winehouse, hanem azért mert EMBER volt. Ha meghalna valakid, és valaki azt mondaná utána, hogy megérdemli és magának csinálta, az téged hogy érintene? Nem tudom elhinni, hogy hogy képes bárki is ilyet írni. Ehez tényleg nagyon butának és érzéketlennek kell lenni. Nagyon sokan bántották és úgy beszéltek róla, mintha nekik tenne rosszat azzal, hogy élt, és tényleg ok nélkül utálták. De hatalmas tehetség volt. Ezt egyszerűen mindenki megmondja, aki el tud vonatkoztatni és van hallása. A hangja hatalmas volt és nagyon ritka. Leénekelné az összes tinik által istenített sztárt. A zenéje igényes, egyedi és nagyon jó volt. A stílusa is igazán egyedi és nekem tetszett. Gyűlöltem, mikor olyanokat írtak róla, amikben taglalják, hogy mennyire utálják és nevetséges. Fogalmuk sincs, hogy mekkora nyomás lehetett rajta. Valószínűleg nem úgy kelt fel egy reggel, hogy eltervezte, hogy önpusztító életet fog élni, hanem belekeveredett. Mindenki máshogy dolgozza fel a média nyomását, és ő így tudta. Igen, ő is hibás volt, de nem ok nélkül jutott oda és ebben az egészben szerintem sokkal nagyobb szerepe volt a médiának és hasonlóknak, mint neki. Mégegyszer mondom: nem azt mondom, hogy ő nem volt hibás. Más sztárok is drogoznak és isznak emberek! Ők sem szentek, max ők nem estek bele ebbe az egészben ennyire és jól tudják titkolni. Amy nem tudta, nem bírta. És ezért utálni? Istenem...Az utálóinak nagy része úgy ítélte el, hogy fogalma sem volt, hogy mekkora tehetség. Neki igazán helye lett volna a zenei iparban. Még itt kellett volna maradnia, rendbe jönnie és továbbra is olyan zseniális zenéket csinálnia, mint előtte. Annyira szurkoltunk neki, hogy legyen jobban, annyira reméltük, hogy sikerül kilábalnia ebből az egészből és én tényleg hittem, hogy így lesz, még ha nem is könnyű. Tudtam, hogy ez az életmód nem vezet jóra, de álmomban sem gondoltam volna, hogy egy nap ezt kell hallanom. Hiányozni fog. Nyugodj békében, Amy.
8 felhasználónak tetszik:
raspberry,
zsofeeh,
UnhappyMeals,
Adri98,
EszterLondon,
Zsüdi,
Bogszics,
bibicsibi
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Ez sokkolt.
Nem igazán ismertem, de hallottam pár jó számát, tehetséges volt.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2011. július 23. 19:53
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Drog és alkohol. sajnálom
2011. július 23. 19:53
Nem hallgattam a zenéit,és nem is ismertem annyira...:/
De azért sajnálom,hogy meghalt...
Nyugodjon békében!
De azért sajnálom,hogy meghalt...
Nyugodjon békében!
2011. július 23. 19:54
|
|
LemonadeGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 154719 offline
|
2011. július 23. 19:54
Tényleg be kellene fejezni egymás sértegetését. Órákig lehetne vitázni arról, hogy Amy mennyire volt szép, tehetséges, vagy mennyire "érdemelte meg" a sorsát. Mindenkinek megvan erről a privát véleménye, leírja azt (az alpári stílust mellőzve, lehetőleg), és kész.
2011. július 23. 19:55
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Szörnyen ledöbbentem. Várható volt, hogy ez lesz a vége a féktelen életmódjának, de én mindig szurkoltam neki, hogy egyszer jó irányba forduljon az élete...végtelenül szomorú, hogy ő is így végezte és bekerült a "27-esek klubbjába"
. Elképesztően tehetséges volt. Rest In Peace Amy
Idézet (janet7 @ 2011.07.23. 19:52)
Aki olyat ír, hogy megérdemelte és magának csinálta, az normális?
...
...
...
...
...
...
Fél oldalnyi kifogás, egy sokszoros rehabos drogos/piás védőbeszéde.
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Solarian Háát, te tudod! Nem muszáj őt szeretni! De a tehetsége vitathatatlan! És halottról jót vagy semmit! Pláne olyan ostobaságba belekötni, hogy hogy néz ki!
2011. július 23. 19:56
Idézet (LadyAlba88 @ 2011.07.23. 19:55)
Pláne olyan ostobaságba belekötni, hogy hogy néz ki!
Nem én kezdtem a vitát arról.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.