Elhunyt Amy Winehouse
2011. július 23. 19:33
A halál oka egyelőre nem tisztázott,
Nem akarok szemét lenni a rajongókkal, de ők is tökéletesen tudják, hogy Amy drogozott. Tegyük fel, hogy most épp nem vett magához semmit, a drogok nagyon erős szerek, így ez egy utóhatás is lehetett.
Most persze megkezdődnek majd a spekulációk a halálával kapcsolatban, mindenkire ráfogják majd a halálát, de ezek mondhatni hazugságok lesznek. Vélhetően a drogok végeztek vele.
Mindenesetre sajnálom őt, hatalmas kár érte a világot, azzal, hogy meghalt. Túlságosan nagy volt rajta a nyomás egész karrierje alatt, ez hajszolta a drogokba, időben vissza kellett volna vonulnia az egésztől. Sajnos sokan csak egy drogos, alkoholista nőként fognak rá emlékezni, ez pedig szomorú.
Nyugodj békében Amy!
Nem akarok szemét lenni a rajongókkal, de ők is tökéletesen tudják, hogy Amy drogozott. Tegyük fel, hogy most épp nem vett magához semmit, a drogok nagyon erős szerek, így ez egy utóhatás is lehetett.
Most persze megkezdődnek majd a spekulációk a halálával kapcsolatban, mindenkire ráfogják majd a halálát, de ezek mondhatni hazugságok lesznek. Vélhetően a drogok végeztek vele.
Mindenesetre sajnálom őt, hatalmas kár érte a világot, azzal, hogy meghalt. Túlságosan nagy volt rajta a nyomás egész karrierje alatt, ez hajszolta a drogokba, időben vissza kellett volna vonulnia az egésztől. Sajnos sokan csak egy drogos, alkoholista nőként fognak rá emlékezni, ez pedig szomorú.
Nyugodj békében Amy!
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Igen, önpusztító életet élt, de kivételes hangja volt. Én, személy szerint nagyon drukkoltam neki, hogy keveredjen ki a függőségeiből. Óriási tehetség volt.
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Nem, nem, nem, nem.....még mindig ezt az egy szót ismételgetem magamban, már vagy félórája. Nem akarom elhinni! Ugyan nem élt példaértékű életet, de mint énekesnő, felnéztem/felnézek rá! Mindig is inspirálóan hatottak rám a dalai. Ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Mondjuk megemészteni sem. Nem "fáj" annyira, mint anno Brittany Murphy halála, de tényleg szíven ütött ez az egész. Most letargikus állapotban leszek pár hétig, az biztos cray.gif
2011. július 23. 19:34
|
|
waadmálnaaa.Łúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 142708 offline
|
úristen.. először a facebookon láttam kiírva,gondoltam hogy csak szórakoznak.. aztán feljöttem ide,és ittvolt a legfrissebb hírként.. egyszerűne nemtérek magamhoz.. igen,ebből megtanuljuk hogy a drog/pia nem tesz jót.Sajnosmagának csinálta,pedig még ottvolt előtte az egész élet.. nagyonsajnálom,Nyugodj Békében Amy!
:\\
virag004!
Te igen tapintatlan vagy - ezt persze sokaknak lehetne írni.
Valóban nem volt Amy szent, de ha már elhunyt, ne írkálnátok róla ilyen és ehhez hasonló szövegeket!
Nektek h esne, ha a Ti kedvencetekről írnának ilyet? Gondolom, rosszul.
Meg ki tudja, miért ivott/drogozott. Sajnos a mai sztárok közül sokan drogoznak (mielőtt kijátszatnátok a Tekedvencedisdrogozik kártyát, igen, tudom, h ők sem szentek, és vannak hibáik), Amy is egy volt a sok közül.
Aki meg azt írja egy halott emberről, h Aki hülye haljon meg, az igen nagy bunkóságra vall!
Te igen tapintatlan vagy - ezt persze sokaknak lehetne írni.
Valóban nem volt Amy szent, de ha már elhunyt, ne írkálnátok róla ilyen és ehhez hasonló szövegeket!
Nektek h esne, ha a Ti kedvencetekről írnának ilyet? Gondolom, rosszul.
Meg ki tudja, miért ivott/drogozott. Sajnos a mai sztárok közül sokan drogoznak (mielőtt kijátszatnátok a Tekedvencedisdrogozik kártyát, igen, tudom, h ők sem szentek, és vannak hibáik), Amy is egy volt a sok közül.
Aki meg azt írja egy halott emberről, h Aki hülye haljon meg, az igen nagy bunkóságra vall!
Idézet (EszterLondon @ 2011.07.23. 19:30)
szar érzés, hogy így kell rájöjjek, hogy sokkal de sokkal jobban szerettem mindig is, mint ahogy hittem.
Ezzel én is pontosan így vagyok... Nem igazán követtem figyelemmel, hogyan alakul az élete és a karrierje, pedig mindig tudtam, hogy hihetetlenül tehetséges. És most már késő.
2011. július 23. 19:35
|
|
wowpvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1911 Azonosító: 131203 offline
|
Én személy szerint nem szerettem a zenéjét meg őt se nagyon de volt 1 2 jó száma.Vagyis nem az hogy őt nem szerettem,hanem nem voltam a rajongója.De az arcáról bármikor felisnmerném.Jézus isten engem is lesokkolt de nagyon a hír :OOO nyugodjon békében.Ráadásul majdnem 5kor falatoztam :OOO jézusom de szörnyű ezt megtudni.:'(:'(:'(
2011. július 23. 19:35
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Magának csinálta a bajt. Nem volt se szép, sok botránya volt (vagyis inkább csak botrányai volta) ivott, drogozott, elszaladt vele a ló. Whitney Houston is erre a sorsra jut majd hamarosan. Nem sokkolt a hír, de most a bulvár média nagy traumába került, hogy eggyel kevesebb botrányos celebről cikkezhet majd... de jön az utánpótlás.
2011. július 23. 19:36
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Ez most nagyon lesokkolt.Elöszőr amikor megtudtam valahonnan nem hittem el.Nem voltam fan,de nagyon sajnálom.Nyugodjék békében Amy.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. július 23. 19:36
Itt ültem a gép mellett amikor hallottam a hírt h meghalt Amy Winehouse!Sokkolt a hír és elhinni sem akartam 
Kár érte mert tehetséges volt.Sajnos tönkretette a drog és az alkohol és ez lett a vége.Én nagyon sajnálom.Níugodjon békében
Kár érte mert tehetséges volt.Sajnos tönkretette a drog és az alkohol és ez lett a vége.Én nagyon sajnálom.Níugodjon békében
2011. július 23. 19:37
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
Úristen... most hallottam a TVben a halálhírét és először el sem akartam hinni... azt hittem csak egy rossz vicc
(bár az lenne) És még csak 27 éves volt...
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2011. július 23. 19:38
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Először azt hittem a cím alapján, hogy pl. az új száma erről szól, de amikor elolvastam, akkor értettem meg, hogy tényleg meghalt...
Nem kedveltem, de jó hangja volt, sajnálom, hogy meghalt.
Twilight6
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Ez nagyon meglepett
még eddig egy dalát se halottam, de sajnálom hogy ez történt vele
mert senkise érdemel halált ilyen fiatalon. nyugodjon békében
|
|
Kirokahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 134175 offline
|
duracell:
egyet értek veled , azért mert drogozott még nem kell azt mondani h akkor haljon meg mert drogozik csak azért mert már unjátok vagyis untátok h csak azt olvastátok meg lehetett hallani h elkapták azért mert drogozott, elmondanám azt is h a ti bármely kedvenc előadóitok is drogozik vagy füvezik azért mert letagadják még nem jelenti azt h akkor ők tényleg nem is drogoznak meg füveznek. Tessék ott van Lady Gaga ő nem tagadja le h drogozott meg azt sem tagadja le h még most is mikor h hozzányúl 1 kis cuccért...
egyet értek veled , azért mert drogozott még nem kell azt mondani h akkor haljon meg mert drogozik csak azért mert már unjátok vagyis untátok h csak azt olvastátok meg lehetett hallani h elkapták azért mert drogozott, elmondanám azt is h a ti bármely kedvenc előadóitok is drogozik vagy füvezik azért mert letagadják még nem jelenti azt h akkor ők tényleg nem is drogoznak meg füveznek. Tessék ott van Lady Gaga ő nem tagadja le h drogozott meg azt sem tagadja le h még most is mikor h hozzányúl 1 kis cuccért...
sz.fannie
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.