Starity

Fall Out Boy

50 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 26. 19:23 #921
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.07.26. 19:10)
Igaz,hogy csak 2 centivel,de én is kisebb vagyok Patrick-nél:d

Akkor mégse vagyok annyira kicsi, mint gondoltam, ha sorra kerülnek elő a kisebbek is... biggrin.gif viszont Joe-n kívül a fiúk se nőttek túl nagyra... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives
2014. július 26. 20:15 #922
Kittisz
Kittisz
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 206245
Szerintem ez mindent elmond erről a témáról:

http://33.media.tumblr.com/ad7789f2d09a36696f5dd56b3d303ca1/tumblr_mxuvd4iOU91r8atlio1_400.jpg
2014. augusztus 01. 21:48 #923
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Idézet (Ms.Princess @ 2014.07.26. 19:23)
Akkor mégse vagyok annyira kicsi, mint gondoltam, ha sorra kerülnek elő a kisebbek is... biggrin.gif viszont Joe-n kívül a fiúk se nőttek túl nagyra... biggrin.gif

Neki sem ajánlom, hogy ennél már nagyobb legyen, mert mg a végén nem érem fel. mad.gif
Egyébként mázli, hogy mindegyikük kicsi, mert így nem látszik a képeken, csak akkor ha valami normál méretű ember is melléjük áll. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: LHanna
2014. augusztus 02. 00:10 #924
- törölt felhasználó -    
Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.08.01. 21:48)
Neki sem ajánlom, hogy ennél már nagyobb legyen, mert mg a végén nem érem fel.  mad.gif 
Egyébként mázli, hogy mindegyikük kicsi, mert így nem látszik a képeken, csak akkor ha valami normál méretű ember is melléjük áll. rohog.gif

Nem rég láttam egy képet,ahol egy tv műsorban voltak.Nem kicsit volt fura,hogy mind a két műsorvezető vagy 3 fejjel nagyobb náluk. _nevet.gif
2014. augusztus 02. 11:36 #925
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

szombat van... blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Colett.Rubinson, LHanna
2014. augusztus 06. 21:11 #926
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Kihaltnak tűnünk, úgyhogy gondoltam, hozok egy ilyet, ha valakit netán érdekel... smileeee.gif
wub3.gif
2014. augusztus 09. 09:32 #927
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Ugye nem fogunk kihalni?? unsure.gif
2014. augusztus 09. 12:59 #928
arianaforever
arianaforever
visszatérő vendég

StátuszCryBaby
Hozzászólás: 402
Csatolások: 300
Azonosító: 230539
I don't Care a kedvencem :3 heart.gif
2014. augusztus 09. 13:15 #929
- törölt felhasználó -    
Idézet (LHanna @ 2014.08.09. 09:32)

Sohaa wink.gif beer.gif
2014. augusztus 09. 14:34 #930
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.08.09. 09:32)

"Oh no, we won't go..." biggrin.gif
2014. augusztus 10. 21:17 #931
- törölt felhasználó -    
húú, hát bocsi, hogy eddig inaktívkodtam (ha bárkinek is feltűnt biggrin.gif ), de nem volt túl sok lehetőségem géphez jönni smileeee.gif biggrin.gif
öcsém múltkor kérte, hogy rakjak számokat a telefonjára, így az Ő kedvencei közül három került fel, míg a többi mind Fall Out Boyos blush.gif biggrin.gif kicsit elfogult vagyok smileeee.gif biggrin.gif
egyébként fura, mert én nem az SzJG miatt ismertem meg, akkor csak egy név volt a sok zenekar közül, hanem a Victoria Secret show-n meghallottam Patrick hangját és én ott beleszerettem smileeee.gif biggrin.gif wub.gif
bocsi, hogy ennyit írtam, ez így mind kijött belőlem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: LHanna, MarkHoffmanlives
2014. augusztus 10. 21:51 #932
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ms.Princess @ 2014.08.10. 21:17)
húú, hát bocsi, hogy eddig inaktívkodtam (ha bárkinek is feltűnt biggrin.gif ), de nem volt túl sok lehetőségem géphez jönni smileeee.gif biggrin.gif 
öcsém múltkor kérte, hogy rakjak számokat a telefonjára, így az Ő kedvencei közül három került fel, míg a többi mind Fall Out Boyos blush.gif biggrin.gif kicsit elfogult vagyok smileeee.gif biggrin.gif 
egyébként fura, mert én nem az SzJG miatt ismertem meg, akkor csak egy név volt a sok zenekar közül, hanem a Victoria Secret show-n meghallottam Patrick hangját és én ott beleszerettem smileeee.gif biggrin.gif wub.gif 
bocsi, hogy ennyit írtam, ez így mind kijött belőlem smileeee.gif

Az SZJG olvasásakor nekem is csak egy banda volt és még Pete nevéhez sem ugrott be semmi.De aztán meghallgattam az I don't care-t és megtetszett.Szóval ezért is hálás vagyok annak a drága könyvnek. biggrin.gif
2014. augusztus 10. 21:57 #933
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.08.10. 21:51)
Az SZJG olvasásakor nekem is csak egy banda volt és még Pete nevéhez sem ugrott be semmi.De aztán meghallgattam az I don't care-t és megtetszett.Szóval ezért is hálás vagyok annak a drága könyvnek. biggrin.gif

Igen, emiatt azért jó dolog a könyv, sokan azért lehet, hogy rákeresnek. smileeee.gif biggrin.gif
Szerk: Egyébként az I don't care-nél és az Alpha Dognál gondoltam, hogy ezek annyira hülyék (természetesen jó értelemben... biggrin.gif ), hogy rögtön még jobban beléjük szerettem... biggrin.gif
2014. augusztus 10. 22:06 #934
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ms.Princess @ 2014.08.10. 21:57)
Igen, emiatt azért jó dolog a könyv, sokan azért lehet, hogy rákeresnek. smileeee.gif biggrin.gif
Szerk: Egyébként az I don't care-nél és az Alpha Dognál gondoltam, hogy ezek annyira hülyék (természetesen jó értelemben... biggrin.gif ), hogy rögtön még jobban beléjük szerettem... biggrin.gif

Az I don't care után nem is annyira érdekelt a dolog.Aztán meghallottam a The Phoenix-et és a Young Volcanoes-tés áhhhww!!!A második azóta is a kedvenc számom tőlük.Amúgy csak nekem írja ki a YouTube hogy csak akkor nézzem meg a klippet ha már nagykorú vagyok?(vagy valami ilyesmi,lényeg hogy jeleznem kellett hogy túlléptem már egy bizonyos korhatárt)
2014. augusztus 10. 22:12 #935
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.08.10. 22:06)
Az I don't care után nem is annyira érdekelt a dolog.Aztán meghallottam a The Phoenix-et és a Young Volcanoes-tés áhhhww!!!A második azóta is a kedvenc számom tőlük.Amúgy csak nekem írja ki a YouTube hogy csak akkor nézzem meg a klippet ha már nagykorú vagyok?(vagy valami ilyesmi,lényeg hogy jeleznem kellett hogy túlléptem már egy bizonyos korhatárt)

Nálam úgy volt, hogy pár napig csak az szólt, utána el is felejtettem, és pár hónapja újra rájuk kattantam, nem is tudom már hogy... smileeee.gif A Phoenix nekem is a kedvenc számom, attól valamiért annyira meg tudok nyugodni, viszont valamiért a The Mighty Fall-t is imádom, fogalmam sincs miért... biggrin.gif wub.gif
Nekem mintha egyszer talán írta volna, de azóta nem láttam ilyet... unsure.gif smileeee.gif
2014. augusztus 10. 22:14 #936
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ms.Princess @ 2014.08.10. 22:12)
Nálam úgy volt, hogy pár napig csak az szólt, utána el is felejtettem, és pár hónapja újra rájuk kattantam, nem is tudom már hogy... smileeee.gif A Phoenix nekem is a kedvenc számom, attól valamiért annyira meg tudok nyugodni, viszont valamiért a The Mighty Fall-t is imádom, fogalmam sincs miért... biggrin.gif wub.gif
Nekem mintha egyszer talán írta volna, de azóta nem láttam ilyet... unsure.gif smileeee.gif

Áhh,akkor csak velem volt ilyen dry.gif Nekem volt,hogy nem tudtam kedvenc számot választani annyira tetszett egy csomó,de végül mindig meghallottam a Young volcanoes-t és tudtam,hogy az a kedvenc.
2014. augusztus 10. 23:02 #937
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.08.10. 22:14)
Áhh,akkor csak velem volt ilyen  dry.gif  Nekem volt,hogy nem tudtam kedvenc számot választani annyira tetszett egy csomó,de végül mindig meghallottam a Young volcanoes-t és tudtam,hogy az a kedvenc.

Ezek szerint... smileeee.gif
Nekem mindig hangulattól függ, hogy melyik a kedvencem, de igazából szerintem mindegyik zseniális a maga módján, nagyon jóó albumot hoztak össze smileeee.gif biggrin.gif
2014. augusztus 11. 08:36 #938
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Csajook! biggrin.gif Az egész album fullon nagyon ott van, én kedvencet se tudok választani.. (De azért mondjuk az én szívem is a Young Volcanoes felé húz.. blush.gif ) Amúgy én nagyon imádom a Miss Missing you végét, amikor Patrick énekel.. Ahw, ott mindig elolvadok.. heart.gif
2014. augusztus 11. 15:56 #939
- törölt felhasználó -    
Idézet (LHanna @ 2014.08.11. 08:36)
Csajook! biggrin.gif  Az egész album fullon nagyon ott van, én kedvencet se tudok választani.. (De azért mondjuk az én szívem is a Young Volcanoes felé húz.. blush.gif ) Amúgy én nagyon imádom a Miss Missing you végét, amikor Patrick énekel.. Ahw, ott mindig elolvadok.. heart.gif

Egyébként tényleg fantasztikus album lett. biggrin.gif Akkor közös kedvenc,pacsi. thumbsup.gif good.gif
2014. augusztus 11. 16:31 #940
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.08.11. 08:36)
Csajook! biggrin.gif  Az egész album fullon nagyon ott van, én kedvencet se tudok választani.. (De azért mondjuk az én szívem is a Young Volcanoes felé húz.. blush.gif ) Amúgy én nagyon imádom a Miss Missing you végét, amikor Patrick énekel.. Ahw, ott mindig elolvadok.. heart.gif

Én meg az elején még megállás nélkül hallgattam a Death Valley-t... és mostanában kezdem megszeretni a Rat A Tat-et is pedig az kezdetben annyira nem tetszett. unsure.gif biggrin.gif
Egyébként a Folie-ról van kedvencetek? Eléggé alulértékelt albumnak tartom, mindenhol lehúzzák, pedig szerintem egyáltalán nem rossz, sőt azzal sikerült a legtöbbet újítaniuk a azelőtti albumokhoz képest (ami szerintem abszolút pozitív dolog - mármint ha egy banda képes változtatásokat vinni a zenéjükbe).
50 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok