Idézet (LHanna @ 2014.05.25. 20:29)
Nem értem mi van velük! És most hogy mondod, igen, a Death Valley-nek is elég érdekes vidije lett. Onnéttól kezdve elveszett az egész értelme. És nem akartam őket én se szidni, de azért... na! Nem ezt vártuk tőlük. Szerintem a te nevedbe is mondhatom. Pedig adott volt egy tök jó sztori, amit 12(?) részen keresztül lehetett húzni, és az útolsó 3-at, a lényeget, eléggé elszúrták. Legalábbis lehetne jobb is. Vagy nem tudom.. Nem tudok mit mondani rá...

Nagyon szeretem őket, de most valahogy ez tényleg nem jött össze... Na mindegy végül is az eleje jó lett (szerintem), rendesen tudtam izgulni, meg gondolkodni, hogy most ezek a nők mit akarnak, még a kisgyerekek is tetszettek. Bár nem értem, hogy a kis göndör kisfiú (fiú? anno. a Danger Days-ben is elnéztem...) mit keresett ott a Pokol kapujában, meg hogy eleve mi baja volt a srácokkal, mert amennyire tudom, nem a nőcikkel volt...

Na meg azt sem nagyon értem, hogy ha a táskában az a madár-csávó volt, aki elpusztítja a Rock'n'roll-t, akkor a Phoenix elején a srácok mi a tökömnek örültek annyira, mikor kinyitották...? És persze ott volt a bal-kéz baki, meg hogy Andy szakáll nélkül hal meg, de a mennyben már van neki...

Bár ez csak részletkérdés.