Starity

Fall Out Boy

50 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 20. 18:20 #841
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

StátuszAnd who are you, the proud lord said, that I must bow so low?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 62
Azonosító: 217259
Idézet (Kittisz @ 2014.05.20. 15:12)
Ez elég fura... Úgy volt, hogy holnap adják le az utolsó 2 részt a Palladián, aztán meg feltöltik online. Kiszivárgott volna?  blink.gif
Szerk.: bocsi, most látom, hogy ezt már te is leírtad.

Elvileg felkerült a MTV honlapjára, ahonnan már eltávolították, de elég sokan látták már és spoilereznek is rendesen, úgyhogy már nagyjából lehet tudni a végét (ami ezekből a részletekből elég retardáltnak tűnik blink.gif ). Ha jól tudom akkor viszont csak a Miss Missing You-ról van szó... think.gif
2014. május 20. 19:26 #842
Colett.Rubinson
Colett.Rubinson
új tag

StátuszKeep calm and be a unicorn.
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 220930
Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.05.20. 18:20)
Elvileg felkerült a MTV honlapjára, ahonnan már eltávolították, de elég sokan látták már és spoilereznek is rendesen, úgyhogy már nagyjából lehet tudni a végét (ami ezekből a részletekből elég retardáltnak tűnik blink.gif ). Ha jól tudom akkor viszont csak a Miss Missing You-ról van szó... think.gif

Most néztem ezt a Tumblr-ös dolgot..és kezdek félni.. sad.gif
2014. május 21. 19:32 #843
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Én láttam Tumblr-n olyan kliprészleteket (az idei albumról) ami még egy videóban sem volt. Először nem is értettem mi az, mert Patrick olyan helyszínen volt, ami az eddigiekből nem volt ismerős. Ezek szerint volt pár szerencsés és látta az új részeket. Tehát szivárogtak ki képek... mellow.gif unknw.gif Azt viszont nem tudom hogy a Miss Missing You volt-e, vagy a Save Rock and Roll..
1 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives
2014. május 21. 21:04 #844
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.21. 19:32)
Én láttam Tumblr-n olyan kliprészleteket (az idei albumról) ami még egy videóban sem volt. Először nem is értettem mi az, mert Patrick olyan helyszínen volt, ami az eddigiekből nem volt ismerős. Ezek szerint volt pár szerencsés és látta az új részeket. Tehát szivárogtak ki képek...  mellow.gif  unknw.gif Azt viszont nem tudom hogy a Miss Missing You volt-e, vagy a Save Rock and Roll..

Miss missing you-ra tippelnék... unsure.gif De igazából most már mindegy, lassan hivatalosan is ki fognak jönni. biggrin.gif
(jó az avid... blush.gif )
1 felhasználónak tetszik: LHanna
2014. május 22. 07:05 #845
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.05.21. 21:04)
Miss missing you-ra tippelnék... unsure.gif De igazából most már mindegy, lassan hivatalosan is ki fognak jönni. biggrin.gif 
(jó az avid... blush.gif )

Thanks! Egyébként mindenhol ezt látom:
"Tonight is the night! Save Rock and Roll: The Young Blood Chronicles is premiering in full for the first time ever on Palladia. Tune in at 9pm EST to watch it commercial free.

If you can't get Palladia, the videos will be up online on VH1 at 10pm EST for the US + Latin America. Everyone else, check below to see when they will be up on VH1.com.

International Timings:
22:00 Wednesday, May 21st (USA & Lat Am)
03:00 Thursday, May 22nd (UK) *Will be updated by 5am ET latest.
04:00 Thursday, May 22nd (Central European) *Will be updated by 5am ET latest.
12:00 Thursday, May 22nd (Australia)
10:00 Thursday, May 22nd (Singapore)
21:00 Wednesday, May 21st (Central Standard)

The final 2 videos will be available worldwide on VEVO/YouTube this Saturday at 10pm EST. The full uncut version will be up on VEVO/YouTube very soon globally so keep your eyes peeled here!

The super limited DVD will be up for pre-order in our webstore at 3pm EST TODAY! We'll have a couple different packages w/ a shirt + poster http://falloutboy.gomerch.com/
"

Ez mit jelent? Mármint tudom, de nálunk mikor lesz elérhető? blink.gif
2014. május 22. 13:38 #846
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.22. 07:05)
Thanks! Egyébként mindenhol ezt látom:
"Tonight is the night! Save Rock and Roll: The Young Blood Chronicles is premiering in full for the first time ever on Palladia. Tune in at 9pm EST to watch it commercial free.
If you can't get Palladia, the videos will be up online on VH1 at 10pm EST for the US + Latin America. Everyone else, check below to see when they will be up on VH1.com.
International Timings:
22:00 Wednesday, May 21st (USA & Lat Am)
03:00 Thursday, May 22nd (UK) *Will be updated by 5am ET latest.
04:00 Thursday, May 22nd (Central European) *Will be updated by 5am ET latest.
12:00 Thursday, May 22nd (Australia)
10:00 Thursday, May 22nd (Singapore)
21:00 Wednesday, May 21st (Central Standard)
The final 2 videos will be available worldwide on VEVO/YouTube this Saturday at 10pm EST. The full uncut version will be up on VEVO/YouTube very soon globally so keep your eyes peeled here!
The super limited DVD will be up for pre-order in our webstore at 3pm EST TODAY! We'll have a couple different packages w/ a shirt + poster http://falloutboy.gomerch.com/
"
Ez mit jelent? Mármint tudom, de nálunk mikor lesz elérhető?  blink.gif

Hát ugye, lenyomták először Palladián, aztán felkerült VH1-re (ahol több ország között nálunk sem elérhető - nem voltam ám idegbeteg mikor rájöttem ma hajnalban... grrr.gif furesz.gif ) és Youtube-ra csak szombaton fog felkerülni... (ha jól számolom az nálunk olyan hajnali négy lesz, vasárnap...)

Thank you very much, guys!
https://24.media.tumblr.com/97ca4136c1e62f52be97f49082d3f978/tumblr_n5z471AW7y1rf1rvho1_500.gif
2014. május 22. 14:51 #847
Colett.Rubinson
Colett.Rubinson
új tag

Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.05.22. 13:38)
Hát ugye, lenyomták először Palladián, aztán felkerült VH1-re (ahol több ország között nálunk sem elérhető - nem voltam ám idegbeteg mikor rájöttem ma hajnalban... grrr.gif  furesz.gif ) és Youtube-ra csak szombaton fog felkerülni... (ha jól számolom az nálunk olyan hajnali négy lesz, vasárnap...)

Thank you very much, guys!
https://24.media.tumblr.com/97ca4136c1e62f52be97f49082d3f978/tumblr_n5z471AW7y1rf1rvho1_500.gif

WAT?! jó-jó..én tegnap annyira idegbetegen kerestem és egy csomószor megnéztem MINDENHOL de nem találtam reklamalo.gif search.gif cry.gif
2014. május 22. 17:17 #848
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (Colett.Rubinson @ 2014.05.22. 14:51)
WAT?! jó-jó..én tegnap annyira idegbetegen kerestem és egy csomószor megnéztem MINDENHOL de nem találtam  reklamalo.gif  search.gif  cry.gif

Még nem, elvileg majd szombaton (vasárnap), bár az én logikámat meghaladja miért olyankor kell egy ilyet leadni, mikor Amerikában már késő este van, Európában meg már hajnal... think.gif Az Ausztrál fanok örülhetnek. good.gif rohog.gif
2014. május 22. 17:37 #849
Kittisz
Kittisz
visszatérő vendég
Hozzászólás: 214
Azonosító: 206245
Tádám!

Miss Missing You

Save Rock and Roll

Ez pedig a videokommentár a sorozathoz, ha valakit érdekel.

Én még nem mertem megnézni, mert olyan lehúzó kritikát kapott, hogy elvette a kedvem...
2 felhasználónak tetszik: MarkHoffmanlives, Colett.Rubinson
2014. május 22. 17:46 #850
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (Kittisz @ 2014.05.22. 17:37)
Tádám!
Miss Missing You
Save Rock and Roll
Én még nem mertem megnézni, mert olyan lehúzó kritikát kapott, hogy elvette a kedvem...

Ezer hála!!! wub.gif
SZERK.: na jó, lehet visszavonom... mi az isten volt ez?? ohmy.gif blink.gif
2014. május 22. 17:49 #851
Colett.Rubinson
Colett.Rubinson
új tag

Tádám!
Miss Missing You
Save Rock and Roll

Nem tudom én részeleteket láttam..de annyira vártam hogy nem nagyon tudja elvenni a kedvem.. unsure.gif
2014. május 23. 22:26 #852
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

Tádám!
Miss Missing You
Save Rock and Roll

Nem mertem rámenni, ez a videó?? mellow.gif
2014. május 24. 00:08 #853
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.23. 22:26)
Nem mertem rámenni, ez a videó??  mellow.gif

Igen, az.
2014. május 24. 08:24 #854
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

Már meg ne haragudjatok, de mi a f@sz volt ez?! ohmy.gif Megnéztem a videókat, és eléggé... hogy is mondjam? Eddig mindegyiket tök zsírul megcsinálták, de ezek most elég furcsák lettek. És a Save Rock and Roll.. Istenem! Mi volt egyáltalán a táskába, amiért a vérengzés ment egész idáig?! És a végén mi a szent sz@rért kezd el gyilkolászni az a holló, vagy mi a f@szom...? A Miss Missing You-nak pedig nagyon értelmét se látom.. 5 percen keresztül Pete és Patrick bújócskázik.. Nem hiszem el! Én tényleg imádom a srácokat, és nem akarom őket lehúzni, de szerintem ennél többre is képesek lettek volna.. sad.gif Mindegy, azért nem lett olyan rossz, csak a többi után kicsit szokatlan. Ti megnéztétek már?
2014. május 24. 14:29 #855
Colett.Rubinson
Colett.Rubinson
új tag

Idézet (LHanna @ 2014.05.24. 08:24)
Már meg ne haragudjatok, de mi a f@sz volt ez?!  ohmy.gif Megnéztem a videókat, és eléggé... hogy is mondjam? Eddig mindegyiket tök zsírul megcsinálták, de ezek most elég furcsák lettek. És a Save Rock and Roll.. Istenem! Mi volt egyáltalán a táskába, amiért a vérengzés ment egész idáig?! És a végén mi a szent sz@rért kezd el gyilkolászni az a holló, vagy mi a f@szom...? A Miss Missing You-nak pedig nagyon értelmét se látom.. 5 percen keresztül Pete és Patrick bújócskázik.. Nem hiszem el! Én tényleg imádom a srácokat, és nem akarom őket lehúzni, de szerintem ennél többre is képesek lettek volna.. sad.gif Mindegy, azért nem lett olyan rossz, csak a többi után kicsit szokatlan. Ti megnéztétek már?

a Miss Missing You-t és részleteket láttam a Save Rock and Roll-ból..de..nagyon nem tudok véleményt alkotni. sad.gif
2014. május 24. 23:16 #856
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.24. 08:24)
Már meg ne haragudjatok, de mi a f@sz volt ez?!  ohmy.gif Megnéztem a videókat, és eléggé... hogy is mondjam? Eddig mindegyiket tök zsírul megcsinálták, de ezek most elég furcsák lettek. És a Save Rock and Roll.. Istenem! Mi volt egyáltalán a táskába, amiért a vérengzés ment egész idáig?! És a végén mi a szent sz@rért kezd el gyilkolászni az a holló, vagy mi a f@szom...? A Miss Missing You-nak pedig nagyon értelmét se látom.. 5 percen keresztül Pete és Patrick bújócskázik.. Nem hiszem el! Én tényleg imádom a srácokat, és nem akarom őket lehúzni, de szerintem ennél többre is képesek lettek volna.. sad.gif Mindegy, azért nem lett olyan rossz, csak a többi után kicsit szokatlan. Ti megnéztétek már?

Megnéztem és kb. ugyanígy voltam vele, de nem akartam elsőként szidni ezt az... egészet. blink.gif
Szerintem már a Death Valley-nél elkezdet menni ez az egész lefelé, nem kellett volna itt a pokolban meg a mennyben rohangálni. Az utolsó részekbe már annyi "jelentést" akartak tenni, hogy végül a MMY-ből, ahogy te is mondtad egy 5 perces bújócska lett, "rohangáljunk-keresztül-metaforákon" címszóval (amiket én nem igazán értettem meg a google nélkül, de ez lehet, hogy az én hibám). A korábbi részeknek is megvolt a maga mögöttes jelentése, de nem vesztek el benne és volt még valami sztorijuk is. A végén meg csak néztem. ohmy.gif
2014. május 25. 20:29 #857
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.05.24. 23:16)
Megnéztem és kb. ugyanígy voltam vele, de nem akartam elsőként szidni ezt az... egészet. blink.gif 
Szerintem már a Death Valley-nél elkezdet menni ez az egész lefelé, nem kellett volna itt a pokolban meg a mennyben rohangálni. Az utolsó részekbe már annyi "jelentést" akartak tenni, hogy végül a MMY-ből, ahogy te is mondtad egy 5 perces bújócska lett, "rohangáljunk-keresztül-metaforákon" címszóval (amiket én nem igazán értettem meg a google nélkül, de ez lehet, hogy az én hibám). A korábbi részeknek is megvolt a maga mögöttes jelentése, de nem vesztek el benne és volt még valami sztorijuk is. A végén meg csak néztem. ohmy.gif

Nem értem mi van velük! És most hogy mondod, igen, a Death Valley-nek is elég érdekes vidije lett. Onnéttól kezdve elveszett az egész értelme. És nem akartam őket én se szidni, de azért... na! Nem ezt vártuk tőlük. Szerintem a te nevedbe is mondhatom. Pedig adott volt egy tök jó sztori, amit 12(?) részen keresztül lehetett húzni, és az útolsó 3-at, a lényeget, eléggé elszúrták. Legalábbis lehetne jobb is. Vagy nem tudom.. Nem tudok mit mondani rá... mad.gif
2014. május 25. 21:23 #858
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.25. 20:29)
Nem értem mi van velük! És most hogy mondod, igen, a Death Valley-nek is elég érdekes vidije lett. Onnéttól kezdve elveszett az egész értelme. És nem akartam őket én se szidni, de azért... na! Nem ezt vártuk tőlük. Szerintem a te nevedbe is mondhatom. Pedig adott volt egy tök jó sztori, amit 12(?) részen keresztül lehetett húzni, és az útolsó 3-at, a lényeget, eléggé elszúrták. Legalábbis lehetne jobb is. Vagy nem tudom.. Nem tudok mit mondani rá...  mad.gif

Nagyon szeretem őket, de most valahogy ez tényleg nem jött össze... Na mindegy végül is az eleje jó lett (szerintem), rendesen tudtam izgulni, meg gondolkodni, hogy most ezek a nők mit akarnak, még a kisgyerekek is tetszettek. Bár nem értem, hogy a kis göndör kisfiú (fiú? anno. a Danger Days-ben is elnéztem...) mit keresett ott a Pokol kapujában, meg hogy eleve mi baja volt a srácokkal, mert amennyire tudom, nem a nőcikkel volt... blink.gif Na meg azt sem nagyon értem, hogy ha a táskában az a madár-csávó volt, aki elpusztítja a Rock'n'roll-t, akkor a Phoenix elején a srácok mi a tökömnek örültek annyira, mikor kinyitották...? És persze ott volt a bal-kéz baki, meg hogy Andy szakáll nélkül hal meg, de a mennyben már van neki... rohog.gif Bár ez csak részletkérdés. laugh.gif
https://24.media.tumblr.com/65c5f036d7cad28e43fb39f09c4f933e/tumblr_n60sxs3Jlg1rfzi4eo1_500.pnghttps://24.media.tumblr.com/271c0eb08984aca1521ddd7edfd0c819/tumblr_n60sxs3Jlg1rfzi4eo2_500.png
2014. május 26. 21:48 #859
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

Idézet (MarkHoffmanlives @ 2014.05.25. 21:23)
Nagyon szeretem őket, de most valahogy ez tényleg nem jött össze... Na mindegy végül is az eleje jó lett (szerintem), rendesen tudtam izgulni, meg gondolkodni, hogy most ezek a nők mit akarnak, még a kisgyerekek is tetszettek. Bár nem értem, hogy a kis göndör kisfiú (fiú? anno. a Danger Days-ben is elnéztem...) mit keresett ott a Pokol kapujában, meg hogy eleve mi baja volt a srácokkal, mert amennyire tudom, nem a nőcikkel volt... blink.gif Na meg azt sem nagyon értem, hogy ha a táskában az a madár-csávó volt, aki elpusztítja a Rock'n'roll-t, akkor a Phoenix elején a srácok mi a tökömnek örültek annyira, mikor kinyitották...? És persze ott volt a bal-kéz baki, meg hogy Andy szakáll nélkül hal meg, de a mennyben már van neki... rohog.gif Bár ez csak részletkérdés. laugh.gif 
https://24.media.tumblr.com/65c5f036d7cad28e43fb39f09c4f933e/tumblr_n60sxs3Jlg1rfzi4eo1_500.pnghttps://24.media.tumblr.com/271c0eb08984aca1521ddd7edfd0c819/tumblr_n60sxs3Jlg1rfzi4eo2_500.png

A képregényből tudom, hogy a Danger Days-ben, az a fiú, lány volt. laugh.gif Egyébként igen, ezt a holló sztorit nem értem. Főleg ahogy a Save Rock and Roll-ban a végén, Patrick drága miért keni el magán a vért. Így olyan furi feje lesz.. biggrin.gif De ezek szerint az a holló maszk volt a táskában?! Egy kib@szott pestis maszk miatt ment ez a vérengzés? reklamalo.gif Na nee! ohmy.gif Én nem értem.. Mondjuk, már mindegy. Várhatjuk a következő albumot! thumbsup.gif rolleyes.gif
(A kép..ahw! wub.gif Annyira cuki!)
2014. május 27. 15:51 #860
MarkHoffmanlives
MarkHoffmanlives
schadenfreude

Idézet (LHanna @ 2014.05.26. 21:48)
A képregényből tudom, hogy a Danger Days-ben, az a fiú, lány volt.  laugh.gif Egyébként igen, ezt a holló sztorit nem értem. Főleg ahogy a Save Rock and Roll-ban a végén, Patrick drága miért keni el magán a vért. Így olyan furi feje lesz..  biggrin.gif De ezek szerint az a holló maszk volt a táskában?! Egy kib@szott pestis maszk miatt ment ez a vérengzés?  reklamalo.gif Na nee! ohmy.gif Én nem értem.. Mondjuk, már mindegy. Várhatjuk a következő albumot!  thumbsup.gif  rolleyes.gif 
(A kép..ahw! wub.gif  Annyira cuki!)

Nem a maszk volt a táskában, hanem maga a maszkos csávó, akinek, ha jól tudom, a félelemhez van köze, ami ugye megöli a Rock'n'Rollt. Szerintem meg nem szétkeni, hanem próbálja valamennyire letörölni, hogy lásson... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Colett.Rubinson, LHanna
50 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok