Starity

Skillet.

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 30. 22:20 #21
- törölt felhasználó -    
Annyi számot kiemelnék de lassan már mindet betettétek.Én csak azt sajnálom igazán hogy olyan nagy ismertségük még nincs mint mondjuk más hozzájuk hasonló együttesnek.Habár sokszor azon előadók az igazán tehetségesek akiket nem ismernek annyian laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: keiiko
2011. július 30. 22:22 #22
- törölt felhasználó -    
A Lucy nekem is az egyik kedvencem ahhj annyira szép szám. *-* Örülök, hogy te is szereted. (:
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. július 30. 22:23 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:20)
Annyi számot kiemelnék de lassan már mindet betettétek.Én csak azt sajnálom igazán hogy olyan nagy ismertségük még nincs mint mondjuk más hozzájuk hasonló együttesnek.Habár sokszor azon előadók az igazán tehetségesek akiket nem ismernek annyian laugh.gif

Ezzel egyet értek. Alig ismerik őket mert a helyüket átveszik a Disney sztárok. ohmy.gif Hát mi ez?? ><
2011. július 30. 22:32 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (keiiko @ 2011.07.30. 22:23)
Ezzel egyet értek. Alig ismerik őket mert a helyüket átveszik a Disney sztárok. ohmy.gif Hát mi ez?? ><

Pedig eszméletlen jó dalaik vannak,én naponta hallgatom őket.Valóban jobbak mint a Disney dalok többsége.
2011. július 30. 22:33 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:32)
Pedig eszméletlen jó dalaik vannak,én naponta hallgatom őket.

én is körülbelül és igen nagyon jók csak a baj, hogy az ilyen tehetséges együttesek vagy énekesek elvesztődnek és kevesen ismerik. :/
2011. július 30. 22:35 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (keiiko @ 2011.07.30. 22:33)
én is körülbelül és igen nagyon jók csak a baj, hogy az ilyen tehetséges együttesek vagy énekesek elvesztődnek és kevesen ismerik. :/

Igen,és azok maradnak fent akik lényegében énekelni sem tudnak mellow.gif
2011. július 30. 22:38 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:35)
Igen,és azok maradnak fent akik lényegében énekelni sem tudnak mellow.gif

Jah. Olyan jó lenne ha tudnánk valahogy tenni ez ellen. biggrin.gif Fogalmam sincs hogy de legszívesebben felhívnám az emberek figyelmét arra, hogy mi a jó zene. *-*
1 felhasználónak tetszik: hana001
2011. augusztus 04. 18:41 #28
- törölt felhasználó -    
ez a legjobb. <3

1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. augusztus 04. 19:09 #29
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (keiiko @ 2011.08.04. 18:41)
ez a legjobb. <3 

laugh.gif Imádom ezt a számot laugh.gif Sajnos sokan manapság tényleg nem tudják, mi az igazi zene. Ráadásul a Skilletet hazánkban sajnos nem sokan ismerik sad.gif Én is a véletlennek köszönhetem, hogy rátaláltam a dalaikra wub.gif De azóta minden nap hallgatom smileeee.gif
2011. augusztus 10. 13:42 #30
- törölt felhasználó -    
2 éve imádom a Skilletet.Megunhatatlan számokat csinálnak.Minden nap hallgatom őket. wub.gif Nagy kedvencem tőlük a Whispers in the dark,a Comatose és a Rebirthing.
2011. augusztus 10. 14:22 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (keiiko @ 2011.08.04. 18:41)
ez a legjobb. <3 

A Hero nekem is örök kedvenc. Egyszerűen imádom. Nem tudom megunni, ráadásul a klipje is egyszerűen kegyetlen jó. Nekem most lett újra rakva a gépem, úgyhogy most már napja mellőznöm kellett a Skilletet, de szerintem előszedem a DVD lemezeimet és megy rá a gépre. Hihetetlen egy banda, imádnivalóak! Pár éve két barátnőmmmel is megszerettettem őket, bár azt hiszem, hogy az egyikük ismerte már, de amint átmásoltam neki lemezre a számaikat, másnap bejött a suliba és a Skilletről áradozott.XD Én is sajnálom, hogy olyan kevesen ismerik őket, mert egyszerűen brutálisak. 12 évesen mondjuk én sem hallgattam rockot, de akkor valami értelmesebbet hallgatnának. Backstreet Boys, Britney vagy valami olyat, amik mondjuk csak egy picivel igényesebbek, mint a dizni sztárok. Reménykedtem, hogy az Awake turnéval ellátogatnak ide is, de sajnos nem.sad.gif Egy biztos. Soha sem voltam hajlandó kiadni húsz ezret egy koncert jegyért, de, ha a Skillet egyszer tiszteletét tenné kis hazánkban, akkor kerüljön bármibe is, de biztos, hogy elmegyek. Ők megérik a pénzemet, de egy olyan, hogy Shakira, Lady Gaga, meg Britney. Hát, nem. Kylie koncertre el akartam menni, de végül nem jött össze.
2011. augusztus 10. 17:58 #32
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Én nagyon szeretem őket. biggrin.gif Köszi a topikot smileeee.gif
2011. augusztus 11. 15:30 #33
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
nem is tudtam, hogy van ilyen topic?!
IMÁDOM őket! a kedvenc együtteseim egyike wink.gif
Hero(kedvenckedvenc), Awake and Aliveban nekem is tetszik, hogy még hegedű hangját is belecsempészték..., It's Not Me It's You is nagy kedvencem, vagy pl. a Monstert is szeretem, I Can.. de sorolhatnám még biggrin.gif heart.gif
2011. augusztus 11. 15:32 #34
MenőManóMenü
MenőManóMenü

Státusza real life superhero
Hozzászólás: 562
Csatolások: 18
Azonosító: 124874
ja és Jen hangja valami elképesztően gyönyörű! smileeee.gif
2012. február 09. 22:45 #35
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Témafelélesztés? biggrin.gif Hogy őszinte legyek nem vagyok ebben valami jó, de számos Skillet-rajongó futkározik a fórumon és vannak olyanok, akik még nem is látták a topikot. rolleyes.gif
Apropó imádom őket, eszméletlen inspiráló hatással van rám John és az egész téma amire a zenekar építkezik, hálám leróhatatlan feléjük meghajolo.gif
Koncertképek
1 felhasználónak tetszik: rowan
2012. február 09. 22:48 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.02.09. 22:45)
Témafelélesztés?  biggrin.gif Hogy őszinte legyek nem vagyok ebben valami jó, de számos Skillet-rajongó futkározik a fórumon és vannak olyanok, akik még nem is látták a topikot. rolleyes.gif 
Apropó imádom őket, eszméletlen inspiráló hatással van rám John és az egész téma amire a zenekar építkezik, hálám leróhatatlan feléjük meghajolo.gif 
Koncertképek

Skillet topik, még nem is láttam (vagy csak nem emlékszem rá)
John-t egyszerűen imádom és Korey nagyon szerencsés, hogy talált magának egy olyan férfit mint John. biggrin.gif
Jen-nek is jó hangja van, de a női énekesekért nem vagyok oda, ezért John a favorit biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: rowan, Johinna
2012. február 09. 22:55 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.02.09. 22:48)
Skillet topik, még nem is láttam (vagy csak nem emlékszem rá)

Én sem. Na nem baj, már rá találtunk. biggrin.gif
Imádom a Skilletet. Ők szeretteték meg velem a rockot, ráadásul a számaik egytől-egyig elképesztőek.. John hangja eszméletlen, és azért Jen sem rossz, sőt kifejezetten jó. biggrin.gif Úgy akarok dobolni, mint ő. Meg énekelni. rolleyes.gif
Persze Korey és Ben is nagyon tehetségesek, és hát ahogy Krissy írta... Korey nagyon szerencsés. biggrin.gif
(John nagyon kemény a koncerteken amúgy rock.gif "YEAHYEAHYEAH,SCREEAM, JUMP! JUMP! JUMP! JUMP! rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2012. február 09. 22:58 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (rowan @ 2012.02.09. 22:55)
Én sem. Na nem baj, már rá találtunk. biggrin.gif 
Imádom a Skilletet. Ők szeretteték meg velem a rockot, ráadásul a számaik egytől-egyig elképesztőek.. John hangja eszméletlen, és azért Jen sem rossz, sőt kifejezetten jó.  biggrin.gif Úgy akarok dobolni, mint ő. Meg énekelni.  rolleyes.gif 
Persze Korey és Ben is nagyon tehetségesek, és hát ahogy Krissy írta... Korey nagyon szerencsés.  biggrin.gif
(John nagyon kemény a koncerteken amúgy rock.gif "YEAHYEAHYEAH,SCREEAM, JUMP! JUMP! JUMP! JUMP!  rohog.gif )

"yeeah yeeaaah yeaah, SREEAM, JUMP, JUMP, JUMP! rock.gif látszik John, majd eltűnik, és megint látszik... _nevet.gif
2012. február 09. 23:01 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.02.09. 22:58)
"yeeah yeeaaah yeaah, SREEAM, JUMP, JUMP, JUMP! rock.gif látszik John, majd eltűnik, és megint látszik... _nevet.gif

John egy nindzsa. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2012. február 09. 23:02 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (rowan @ 2012.02.09. 23:01)
John egy nindzsa. rohog.gif

"FORSAAKEE" rock.gif rock.gif
főleg a Whispers in the Dak-ban ninja rohog.gif
Egy full koncert wink.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!