Skillet.
2011. július 30. 22:20
Annyi számot kiemelnék de lassan már mindet betettétek.Én csak azt sajnálom igazán hogy olyan nagy ismertségük még nincs mint mondjuk más hozzájuk hasonló együttesnek.Habár sokszor azon előadók az igazán tehetségesek akiket nem ismernek annyian
1 felhasználónak tetszik:
keiiko
2011. július 30. 22:22
A Lucy nekem is az egyik kedvencem ahhj annyira szép szám. *-* Örülök, hogy te is szereted. (:
nicol bellox
2011. július 30. 22:23
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:20)
Annyi számot kiemelnék de lassan már mindet betettétek.Én csak azt sajnálom igazán hogy olyan nagy ismertségük még nincs mint mondjuk más hozzájuk hasonló együttesnek.Habár sokszor azon előadók az igazán tehetségesek akiket nem ismernek annyian 
Ezzel egyet értek. Alig ismerik őket mert a helyüket átveszik a Disney sztárok.
2011. július 30. 22:32
Idézet (keiiko @ 2011.07.30. 22:23)
Ezzel egyet értek. Alig ismerik őket mert a helyüket átveszik a Disney sztárok.
Hát mi ez?? ><
Pedig eszméletlen jó dalaik vannak,én naponta hallgatom őket.Valóban jobbak mint a Disney dalok többsége.
2011. július 30. 22:33
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:32)
Pedig eszméletlen jó dalaik vannak,én naponta hallgatom őket.
én is körülbelül és igen nagyon jók csak a baj, hogy az ilyen tehetséges együttesek vagy énekesek elvesztődnek és kevesen ismerik. :/
2011. július 30. 22:35
Idézet (keiiko @ 2011.07.30. 22:33)
én is körülbelül és igen nagyon jók csak a baj, hogy az ilyen tehetséges együttesek vagy énekesek elvesztődnek és kevesen ismerik. :/
Igen,és azok maradnak fent akik lényegében énekelni sem tudnak
2011. július 30. 22:38
Idézet (WhiteAngel @ 2011.07.30. 22:35)
Igen,és azok maradnak fent akik lényegében énekelni sem tudnak 
Jah. Olyan jó lenne ha tudnánk valahogy tenni ez ellen.
hana001
2011. augusztus 04. 19:09
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (keiiko @ 2011.08.04. 18:41)
ez a legjobb. <3
2011. augusztus 10. 14:22
Idézet (keiiko @ 2011.08.04. 18:41)
ez a legjobb. <3
A Hero nekem is örök kedvenc. Egyszerűen imádom. Nem tudom megunni, ráadásul a klipje is egyszerűen kegyetlen jó. Nekem most lett újra rakva a gépem, úgyhogy most már napja mellőznöm kellett a Skilletet, de szerintem előszedem a DVD lemezeimet és megy rá a gépre. Hihetetlen egy banda, imádnivalóak! Pár éve két barátnőmmmel is megszerettettem őket, bár azt hiszem, hogy az egyikük ismerte már, de amint átmásoltam neki lemezre a számaikat, másnap bejött a suliba és a Skilletről áradozott.XD Én is sajnálom, hogy olyan kevesen ismerik őket, mert egyszerűen brutálisak. 12 évesen mondjuk én sem hallgattam rockot, de akkor valami értelmesebbet hallgatnának. Backstreet Boys, Britney vagy valami olyat, amik mondjuk csak egy picivel igényesebbek, mint a dizni sztárok. Reménykedtem, hogy az Awake turnéval ellátogatnak ide is, de sajnos nem.
2011. augusztus 10. 17:58
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Én nagyon szeretem őket.
Köszi a topikot
2011. augusztus 11. 15:30
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nem is tudtam, hogy van ilyen topic?!
IMÁDOM őket! a kedvenc együtteseim egyike
Hero(kedvenckedvenc), Awake and Aliveban nekem is tetszik, hogy még hegedű hangját is belecsempészték..., It's Not Me It's You is nagy kedvencem, vagy pl. a Monstert is szeretem, I Can.. de sorolhatnám még
IMÁDOM őket! a kedvenc együtteseim egyike
Hero(kedvenckedvenc), Awake and Aliveban nekem is tetszik, hogy még hegedű hangját is belecsempészték..., It's Not Me It's You is nagy kedvencem, vagy pl. a Monstert is szeretem, I Can.. de sorolhatnám még
hana001
2011. augusztus 11. 15:32
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
ja és Jen hangja valami elképesztően gyönyörű!
2012. február 09. 22:45
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Témafelélesztés?
Hogy őszinte legyek nem vagyok ebben valami jó, de számos Skillet-rajongó futkározik a fórumon és vannak olyanok, akik még nem is látták a topikot.
Apropó imádom őket, eszméletlen inspiráló hatással van rám John és az egész téma amire a zenekar építkezik, hálám leróhatatlan feléjük
Koncertképek
Apropó imádom őket, eszméletlen inspiráló hatással van rám John és az egész téma amire a zenekar építkezik, hálám leróhatatlan feléjük
Koncertképek
rowan
2012. február 09. 22:48
Idézet (Johinna @ 2012.02.09. 22:45)
Témafelélesztés?
Hogy őszinte legyek nem vagyok ebben valami jó, de számos Skillet-rajongó futkározik a fórumon és vannak olyanok, akik még nem is látták a topikot.
Koncertképek
Koncertképek
Skillet topik, még nem is láttam (vagy csak nem emlékszem rá)
John-t egyszerűen imádom és Korey nagyon szerencsés, hogy talált magának egy olyan férfit mint John.
Jen-nek is jó hangja van, de a női énekesekért nem vagyok oda, ezért John a favorit
2012. február 09. 22:55
Idézet (Krissy 98 @ 2012.02.09. 22:48)
Skillet topik, még nem is láttam (vagy csak nem emlékszem rá)
Én sem. Na nem baj, már rá találtunk.
Imádom a Skilletet. Ők szeretteték meg velem a rockot, ráadásul a számaik egytől-egyig elképesztőek.. John hangja eszméletlen, és azért Jen sem rossz, sőt kifejezetten jó.
Persze Korey és Ben is nagyon tehetségesek, és hát ahogy Krissy írta... Korey nagyon szerencsés.
(John nagyon kemény a koncerteken amúgy
Johinna
2012. február 09. 22:58
Idézet (rowan @ 2012.02.09. 22:55)
Én sem. Na nem baj, már rá találtunk.
Imádom a Skilletet. Ők szeretteték meg velem a rockot, ráadásul a számaik egytől-egyig elképesztőek.. John hangja eszméletlen, és azért Jen sem rossz, sőt kifejezetten jó.
Úgy akarok dobolni, mint ő. Meg énekelni.
Persze Korey és Ben is nagyon tehetségesek, és hát ahogy Krissy írta... Korey nagyon szerencsés.
"YEAHYEAHYEAH,SCREEAM, JUMP! JUMP! JUMP! JUMP!
)
"yeeah yeeaaah yeaah, SREEAM, JUMP, JUMP, JUMP!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.