Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi
2011. július 23. 19:38
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Lol már azt hittem kutyákat fog enni még a kép is milyen brutál mintha arra készülne hogy egyenXD
2011. július 23. 19:40
|
|
Dorinaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 333 Csatolások: 5 Azonosító: 145302 offline
|
Ez az ember már minden hülyeséget kitalál csak azért hogy úszni tudjon a pénzben. Lovakat vagy esetleg tengerimalacot nem akar fogyasztani! Ideg beteg bolond
2011. július 23. 19:42
|
|
starity.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 3 Azonosító: 136493 offline
|
Én is azt hittem h megeszi a kutyákat XD Am ennél nagyobb baromságot kitalálni már elég nehéz lenne:/ Már az agyamra megy ez a pasas... Mindent meg tesz azért, hogy szerepelhessen *_*
2011. július 23. 19:46
Attól, h kifejleszti a tápot - aminek gondolom nem lesz se íze, se bűze, ráadásul baromi drága lesz -, a kutyáknak bármi baja lehet.
Az én kutyám is diétás kaját kap, mégis sok baja van.
Látszik, h a pénz mit tesz a legtöbb emberrel.
Az én kutyám is diétás kaját kap, mégis sok baja van.
Látszik, h a pénz mit tesz a legtöbb emberrel.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 23. 19:55
Glamster! Először én is félre olvastam
Rossz az,aki rosszra gondol,de hülye az,aki nem
Amúgy nagyon utálom ezt a Norbi gyereket,jobb ha lassan nyugdíjba vonul,és átadja a helyet fiatalabb fitnesz-guruknak!
Amúgy nagyon utálom ezt a Norbi gyereket,jobb ha lassan nyugdíjba vonul,és átadja a helyet fiatalabb fitnesz-guruknak!
2011. július 23. 20:26
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
komolyan, ezt most muszáj ?? az agyát is elszívta ez az egész update dolog ???
2011. július 23. 20:57
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
ez hülye.... vannak olyan kutyakaják ami húsból készül meg vitamin meg ilyenek vannak benne de szerintem egy kutyát nem kell mindennap ilyen tápokkal tömni hanem mást is lehet nekik adni nem csak ilyen hülye tápokat persze azt is kapjanak de ne mindennap
2011. július 23. 21:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
'Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi'
Azt hittem azokat eszi
Amúgy meg baromság, minden nagyobb kutya és macskatáp gyártója árul szénhidrátszegény light jelölésű eledelt melyet a kutya/macska súlyától függően kell adagolni - adnak hozzá mérőpoharat is, hogy tudd, mennyi a napi adagja.
Állítson össze oroszlánoknak meg tigriseknek valami zsírszegény gazellát
Már várom a ducitréning kutyáknak című dvdjét is
Azt hittem azokat eszi
Amúgy meg baromság, minden nagyobb kutya és macskatáp gyártója árul szénhidrátszegény light jelölésű eledelt melyet a kutya/macska súlyától függően kell adagolni - adnak hozzá mérőpoharat is, hogy tudd, mennyi a napi adagja.
Állítson össze oroszlánoknak meg tigriseknek valami zsírszegény gazellát
Már várom a ducitréning kutyáknak című dvdjét is
2011. július 23. 21:56
Azt hittem már tényleg
Amúgy OMG, mármint az nem egészséges.
2011. július 23. 22:11
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
grrrr izompacsirta ide oda én ezt az embert úgy megvágom hogy addig élt.....meggazdagszik a sok hülyéből meg a sok szarságból amit kitalált....nemrég olvastam egy testépítő cikkjét,el lehet hinni,az update fele kamu,a torna sem a leghatásosabb....
2011. július 23. 22:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (nore<P @ 2011.07.23. 22:11)
grr izompacsirta ide oda én ezt az embert úgy megvágom hogy addig élt..meggazdagszik a sok hülyéből meg a sok szarságból amit kitalált..nemrég olvastam egy testépítő cikkjét,el lehet hinni,az update fele kamu,a torna sem a leghatásosabb..
Egy testépítő azért máshogy étkezik és edz, hiszen a célja is más. Én sem bírom ezt a törpét, de amit ő csinál meg amit egy testépítő csinál és eszik, szöges ellentéte egymásnak, hiszen a testépítő tömegel vagyis izomzatot akar felszedni. Így választ ételt és edzéstervet hozzá, míg Norbi fogyasztani akar és ehez igazítja a z edzést és a kaját.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.