Szerintem ez nagyon felesleges!
Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi
2011. július 23. 16:12
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem ez nagyon felesleges!
2011. július 23. 16:13
Idézet (Dorka40 @ 2011.07.23. 14:08)
Ühüm, minőségi táp a kutyának...Attól, mert tízezreket költök a kutyámra, nem lesz boldogabb, pláne vékonyabb. Amúgy most komolyan, egy kutyánál nem tök mindegy a súly? Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik a kedvenceik súlyán kezdenek el aggódni. Kutya egy élete lesz(van) annak a Szultinak...
Boldogabb? Hát ki tudja. Az állatnak szeretetre van szüksége, valamint törődésre, nem pedig költekezésre. Bár a súly egy állatnál valóban mindegy, de nem mindegy, hogy most túl sovány vagy túl kövér. A cicám télen nagyon meghízott, de úgy, hogy alig kapott levegőt. Akkor gondolkoztunk diétás tápon, de túl drága lett volna, így végül nem vettük meg. De hidd el, van annyi hülye, hogy megvegye subertnórbi alacsony zsírtartalmú kutyaeledelét. Mondjuk az szerintem nem normális.
2011. július 23. 16:13
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 15:59)
Én személy szerint nagyon szeretem Norbit, Rékát és azt amit csinálnak. Rengeteg rokonom ismerősöm az ő módszerükkel és az ő "segítségükkel" fogytak le. Én nem hiszem,hogy túlzás lenne, teljesen egyetértek abban,hogy nagyon sok kutyára nem figyelnek oda, felhizlalják, jajj had egyen szegény...de abba nem gondolnak bele,hogy mi lesz így később. Az igaz,hogy ez a kutyakaja, ugyanúgy mint szinte az összes update termékek igen drága, és ezt sokan nem hajlandóak, vagy nem tudnak megfizetni. Ami nem is baj,hiszen nem csak ez az egyetlen módja annak,hogy az emberek illetve az állatok lefogyjanak, de emiatt nem értem miért kell bántani Norbiékat??!! Ők csak segíteni próbálnak,és aki igénybe veszi a segítségüket biztos,hogy eredményeket fognak elérni,nem mellesleg a módszerük Európa szerte elismert, tehát ezen nincs is mit vitatni!!
Ezt körülbelül úgy mondtad, mintha a kutyákat, vagy a macskákat felhizlalnának, mint egy vágóhídra szánt állatot. Egy állat anélkül is elhízik, hogy tömnék őket étellel. Az én kutyám rá az élő példa - a nemi szerve rákos volt, ivartalanították és elhízott. Ezen nincs mese, ez mindig így van, ha ivartalanítanak egy állatot, a teste megváltozik és elhízik. Ez ellen a Norbi szelet sem tud sokat segíteni. Ez nem bántás, egyszerűen már nem tud mit kitalálni Norbi, hogy az ő termékét vegyék. Lehet, hogy te nem így gondolod, de az emberek 70%-a sajnálja az állatjára a pénzt, és még ha el is fog hízni a szerencsétlen állat, nem fognak ilyet venni.
2011. július 23. 16:14
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Arról szeretnék majd cikket olvasni, hogy saját maga teszteli le ezeket a kajákat. Na az már érdekes lenne.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. július 23. 16:18
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
"Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi" már megijedtem, hogy az "enni" szinonimájára céloztak
2011. július 23. 16:25
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kicsit meglepődtem a cikk címén. Oo De utána megnyugodtam
2011. július 23. 16:27
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.23. 16:13)
Ezt körülbelül úgy mondtad, mintha a kutyákat, vagy a macskákat felhizlalnának, mint egy vágóhídra szánt állatot. Egy állat anélkül is elhízik, hogy tömnék őket étellel. Az én kutyám rá az élő példa - a nemi szerve rákos volt, ivartalanították és elhízott. Ezen nincs mese, ez mindig így van, ha ivartalanítanak egy állatot, a teste megváltozik és elhízik. Ez ellen a Norbi szelet sem tud sokat segíteni. Ez nem bántás, egyszerűen már nem tud mit kitalálni Norbi, hogy az ő termékét vegyék. Lehet, hogy te nem így gondolod, de az emberek 70%-a sajnálja az állatjára a pénzt, és még ha el is fog hízni a szerencsétlen állat, nem fognak ilyet venni.
Igen, mert nagyon sokan ezt csinálják. Vannak akik alig adnak enni a kutyáknak, vannak akik annyi kaját adnak a kutyának ,hogy elhíznak és aki tényleg oda figyel arra,hogy a kutyája tartsa a megfelelő súlyát igencsak kevesen vannak. Persze vannak ilyen esetek, mint amit te is írtál, ezen valóban nem nagyon segít ez a Norbis cucc, de valószínűleg nem is az ilyen "orvosi" esetekre gondolt Norbi. Az pedíg,hogy valaki sajnálja a pénzt a kutyájára, igen sajnálatos!! Egy kutya nagyon drága dolog és én úgy gondolom,ha valaki vállalta a felelősséget egy állat élete felett, annak kötelessége lenne mindenben a legjobbat nyújtani neki. Aki pedig nem teheti meg, az vagy ne vegyen kutyát, vagy tegyen meg mindent,hogy elkerülje a problémát!!
2011. július 23. 16:35
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
1. Nem, kedves Norbert, a kutya nem ember! Pont ez a hozzáállás a baj.
2. Kevesebb a bevétel egy ideje, vagy mi? Kellene még egy ház, esetleg medencével?
Azt hiszem, ha a szeretett kutyám életéről és egészségéről van szó, inkább hallgatok Cesar Millanre, mint valakire, akinek csak így hirtelen jött az ötlet, hogy ő mostantól kutyákon fog segíteni. Ez az akciója legfőképpen a pénztárcáján fog segíteni, és nem az állatokon.
2. Kevesebb a bevétel egy ideje, vagy mi? Kellene még egy ház, esetleg medencével?
Azt hiszem, ha a szeretett kutyám életéről és egészségéről van szó, inkább hallgatok Cesar Millanre, mint valakire, akinek csak így hirtelen jött az ötlet, hogy ő mostantól kutyákon fog segíteni. Ez az akciója legfőképpen a pénztárcáján fog segíteni, és nem az állatokon.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. július 23. 16:41
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 16:27)
Igen, mert nagyon sokan ezt csinálják. Vannak akik alig adnak enni a kutyáknak, vannak akik annyi kaját adnak a kutyának ,hogy elhíznak és aki tényleg oda figyel arra,hogy a kutyája tartsa a megfelelő súlyát igencsak kevesen vannak. Persze vannak ilyen esetek, mint amit te is írtál, ezen valóban nem nagyon segít ez a Norbis cucc, de valószínűleg nem is az ilyen "orvosi" esetekre gondolt Norbi. Az pedíg,hogy valaki sajnálja a pénzt a kutyájára, igen sajnálatos!! Egy kutya nagyon drága dolog és én úgy gondolom,ha valaki vállalta a felelősséget egy állat élete felett, annak kötelessége lenne mindenben a legjobbat nyújtani neki. Aki pedig nem teheti meg, az vagy ne vegyen kutyát, vagy tegyen meg mindent,hogy elkerülje a problémát!!
Sajnos a mai világban, rengeteg szegény ember él, ami ellen sajnos senki nem tud mit tenni - egyre kevesebb a munkalehetőség és egyre csak növekszik a munkanélküliség. Szerintem az, hogy valakinek van pénze, vagy nincsen, az nem függ azzal össze, hogy állatot tartson az illető. Van, aki igen spúr, és még a gyermekének sem vesz semmit - nemhogy az állatra szánjon pénzt. Ez igen szomorú dolog, mert valójában az, nekem akárhányszor beteg volt az állatom, azonnal vittem orvoshoz, és nem érdekelt minket az, hogy mennyibe is kerül, csak gyógyuljon meg. De vannak olyanok is, akik már megszállottan vásárolnak mindent össze-vissza. Szerintem ez mondjuk a ritkábbik fele a társadalomnak. Azon a véleményen vagyok, hogy nem is szabad azért túlzásba vinni ezt a dolgot. Aki kertes házban lakik és van kertje, ott a kutyának van mozgásterülete, ebből az következik, hogy bármennyit is eszik, lefogja azt az adott kilót mozogni. Én hihetetlennek tartom azt, hogy valaki addig eteti a kutyáját míg el nem hízik, mert most csak abba gondoljunk bele, hogy egy 5 kg kutyatáp is 4500 alatt nem kapsz! Egy kutya annyit eszik, amennyi jól esik számára, mint az embereknél.
2011. július 23. 16:52
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
ha beválik hogy e miatt tovább élnek akkor király ötlet és én is meg fogom venni talán....
2011. július 23. 16:54
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2011.07.23. 16:41)
Sajnos a mai világban, rengeteg szegény ember él, ami ellen sajnos senki nem tud mit tenni - egyre kevesebb a munkalehetőség és egyre csak növekszik a munkanélküliség. Szerintem az, hogy valakinek van pénze, vagy nincsen, az nem függ azzal össze, hogy állatot tartson az illető. Van, aki igen spúr, és még a gyermekének sem vesz semmit - nemhogy az állatra szánjon pénzt. Ez igen szomorú dolog, mert valójában az, nekem akárhányszor beteg volt az állatom, azonnal vittem orvoshoz, és nem érdekelt minket az, hogy mennyibe is kerül, csak gyógyuljon meg. De vannak olyanok is, akik már megszállottan vásárolnak mindent össze-vissza. Szerintem ez mondjuk a ritkábbik fele a társadalomnak. Azon a véleményen vagyok, hogy nem is szabad azért túlzásba vinni ezt a dolgot. Aki kertes házban lakik és van kertje, ott a kutyának van mozgásterülete, ebből az következik, hogy bármennyit is eszik, lefogja azt az adott kilót mozogni. Én hihetetlennek tartom azt, hogy valaki addig eteti a kutyáját míg el nem hízik, mert most csak abba gondoljunk bele, hogy egy 5 kg kutyatáp is 4500 alatt nem kapsz! Egy kutya annyit eszik, amennyi jól esik számára, mint az embereknél.
Igen ebben én is egyetértek! Amit az előbb írtam én sem úgy gondoltam,hogy az a jó ha valaki túlzásba esik. Az utolsó mondattal viszont nem teljesen értek egyet.
2011. július 23. 17:12
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
minek kell ilyen szar címet adni?
amúgy meg én lesz@rom Schobert Norbit
élje a cukormentes életét
amúgy meg én lesz@rom Schobert Norbit
2011. július 23. 17:15
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 16:54)
Igen ebben én is egyetértek! Amit az előbb írtam én sem úgy gondoltam,hogy az a jó ha valaki túlzásba esik. Az utolsó mondattal viszont nem teljesen értek egyet.
Szerintem ez is kutya függő, úgy mint az embereknél.Muszáj az anyukámat felhoznom példának, ő például olyan,hogy ha nem esik jól neki akkor is megeszi azt ami a tányérján van.
Nekem is van kutyám, két berni pásztor. A húgom és az anyukám esett a tipikus hibába, hogy mindig kaptak ezt-azt, egy kis jutalom falat, egy kis maradék kaja, és minden este pedíg annyi kaja amennyi egy disznónak is elég lenne, az egyik tényleg nem ette meg amikor már nem esett jól neki, de a másik ha egész nap adnád neki a kaját, ő akkor is megenné( egy kis túlzással) El is hízott szegénykém, de szerencsére sikerült anyáméknak elmagyarázni,hogy ez agy nem lesz jó. Ez már 2 éve volt,azóta pedig egy nap egyszer kapnak kaját,normál adagot és tökélesen elvannak vele. 
Na látod, anélkül is meg van a te kutyád, hogy enné ezeket a Norbi által kitalált szeleteket. Néha nem kell mesterségesen beavatkozni az ilyen folyamatokba. Szerencsére nálunk nem áll fent ez az eset, száraz kutyatáp folyamatosan ki van téve, főtt ételt pedig igen ritkán kapnak - egész válogatós lett mind a két kutyám, nem eszik meg, és így nem is igazán szoktunk nekik adni. Viszonylag ebben igazad van, hogyha visszaáll a kutya a normális, kevés adagra, akkor szerintem előbb vagy utóbb a súlyából is veszteni fog, hisz kutya, állandó mozgásban van, bármit tesz. Én soha nem vennék sem magamnak, sem a kutyámnak ilyet, mert az egy dolog, hogy nem hiszek benne, de attól még ki tudja, miket rak bele, amitől lefogysz? Hallottam, hogy tényleg igazi hashajtó van belekeverve. Ehhez nem kell túlzottan nagy tudomány, és eladja olyan drágán, hogy te csak leesett állakkal állsz a pult előtt, mikor nézed. Sajnos Norbi számára ez egy igazi marketing fogás az állatokból.
Az, hogyha valaki akkor is megeszi ami a tányérjában van, még ha nem is esik neki jól, az szerintem borzalmas és egy kicsit talán beteges. Nem egészséges tömni magunkat olyannal, ami már nem kell. Én olyan vagyok, ha meg kell ennem azt, ami nem ízlik, vagy amit már nem kérek, felfordul a gyomrom és kijön belőlem. A gyomor nem hiába van teli és nem hiába érezzük azt, hogy nem vagyunk képesek többet enni.
Egyébként azért az sem túlzottan igaz, hogy Norbi árulja a termékeit, és ő sem eszik ilyet. Láttam felvételt róla, ahogyan kolbászt tömött magába két arcra.
2011. július 23. 17:22
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
aszittem már kutyákat esz. de am baromság.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.