Starity

Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 23. 16:12 #61
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
omg.gif
Szerintem ez nagyon felesleges!
2011. július 23. 16:13 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dorka40 @ 2011.07.23. 14:08)
Ühüm, minőségi táp a kutyának...Attól, mert tízezreket költök a kutyámra, nem lesz boldogabb, pláne vékonyabb. Amúgy most komolyan, egy kutyánál nem tök mindegy a súly? Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik a kedvenceik súlyán kezdenek el aggódni. Kutya egy élete lesz(van) annak a Szultinak...

Boldogabb? Hát ki tudja. Az állatnak szeretetre van szüksége, valamint törődésre, nem pedig költekezésre. Bár a súly egy állatnál valóban mindegy, de nem mindegy, hogy most túl sovány vagy túl kövér. A cicám télen nagyon meghízott, de úgy, hogy alig kapott levegőt. Akkor gondolkoztunk diétás tápon, de túl drága lett volna, így végül nem vettük meg. De hidd el, van annyi hülye, hogy megvegye subertnórbi alacsony zsírtartalmú kutyaeledelét. Mondjuk az szerintem nem normális.
2011. július 23. 16:13 #63
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 15:59)
Én személy szerint nagyon szeretem Norbit, Rékát és azt amit csinálnak. Rengeteg rokonom ismerősöm az ő módszerükkel és az ő "segítségükkel" fogytak le. Én nem hiszem,hogy túlzás lenne, teljesen egyetértek abban,hogy nagyon sok kutyára nem figyelnek oda, felhizlalják, jajj had egyen szegény...de abba nem gondolnak bele,hogy mi lesz így később. Az igaz,hogy ez a kutyakaja, ugyanúgy mint szinte  az összes update termékek igen drága, és ezt sokan nem hajlandóak, vagy nem tudnak megfizetni. Ami nem is baj,hiszen nem csak ez az egyetlen módja annak,hogy az emberek illetve az állatok lefogyjanak, de emiatt nem értem miért kell bántani Norbiékat??!! Ők csak segíteni próbálnak,és aki igénybe veszi a segítségüket biztos,hogy eredményeket fognak elérni,nem mellesleg a módszerük Európa szerte elismert, tehát ezen nincs is mit vitatni!!

Ezt körülbelül úgy mondtad, mintha a kutyákat, vagy a macskákat felhizlalnának, mint egy vágóhídra szánt állatot. Egy állat anélkül is elhízik, hogy tömnék őket étellel. Az én kutyám rá az élő példa - a nemi szerve rákos volt, ivartalanították és elhízott. Ezen nincs mese, ez mindig így van, ha ivartalanítanak egy állatot, a teste megváltozik és elhízik. Ez ellen a Norbi szelet sem tud sokat segíteni. Ez nem bántás, egyszerűen már nem tud mit kitalálni Norbi, hogy az ő termékét vegyék. Lehet, hogy te nem így gondolod, de az emberek 70%-a sajnálja az állatjára a pénzt, és még ha el is fog hízni a szerencsétlen állat, nem fognak ilyet venni.
2011. július 23. 16:14 #64
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Arról szeretnék majd cikket olvasni, hogy saját maga teszteli le ezeket a kajákat. Na az már érdekes lenne. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. július 23. 16:18 #65
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
"Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi" már megijedtem, hogy az "enni" szinonimájára céloztak nevet2.gif
2011. július 23. 16:20 #66
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Először hülyén néztem, de abban igaza van, hogy a kutya családtag és igazságtalanul élnek keveset.
2011. július 23. 16:23 #67
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
teljesen beijedtem a címtől
de nem arról van szó hálistennek biggrin.gif
2011. július 23. 16:25 #68
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Kicsit meglepődtem a cikk címén. Oo De utána megnyugodtam rohog.gif
2011. július 23. 16:27 #69
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 155126
Idézet (AmyVie @ 2011.07.23. 16:13)
Ezt körülbelül úgy mondtad, mintha a kutyákat, vagy a macskákat felhizlalnának, mint egy vágóhídra szánt állatot. Egy állat anélkül is elhízik, hogy tömnék őket étellel. Az én kutyám rá az élő példa - a nemi szerve rákos volt, ivartalanították és elhízott. Ezen nincs mese, ez mindig így van, ha ivartalanítanak egy állatot, a teste megváltozik és elhízik. Ez ellen a Norbi szelet sem tud sokat segíteni. Ez nem bántás, egyszerűen már nem tud mit kitalálni Norbi, hogy az ő termékét vegyék. Lehet, hogy te nem így gondolod, de az emberek 70%-a sajnálja az állatjára a pénzt, és még ha el is fog hízni a szerencsétlen állat, nem fognak ilyet venni.

Igen, mert nagyon sokan ezt csinálják. Vannak akik alig adnak enni a kutyáknak, vannak akik annyi kaját adnak a kutyának ,hogy elhíznak és aki tényleg oda figyel arra,hogy a kutyája tartsa a megfelelő súlyát igencsak kevesen vannak. Persze vannak ilyen esetek, mint amit te is írtál, ezen valóban nem nagyon segít ez a Norbis cucc, de valószínűleg nem is az ilyen "orvosi" esetekre gondolt Norbi. Az pedíg,hogy valaki sajnálja a pénzt a kutyájára, igen sajnálatos!! Egy kutya nagyon drága dolog és én úgy gondolom,ha valaki vállalta a felelősséget egy állat élete felett, annak kötelessége lenne mindenben a legjobbat nyújtani neki. Aki pedig nem teheti meg, az vagy ne vegyen kutyát, vagy tegyen meg mindent,hogy elkerülje a problémát!!
2011. július 23. 16:34 #70
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
mindenesetre a cím az meghökkentő XD
2011. július 23. 16:35 #71
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
1. Nem, kedves Norbert, a kutya nem ember! Pont ez a hozzáállás a baj.
2. Kevesebb a bevétel egy ideje, vagy mi? Kellene még egy ház, esetleg medencével?
Azt hiszem, ha a szeretett kutyám életéről és egészségéről van szó, inkább hallgatok Cesar Millanre, mint valakire, akinek csak így hirtelen jött az ötlet, hogy ő mostantól kutyákon fog segíteni. Ez az akciója legfőképpen a pénztárcáján fog segíteni, és nem az állatokon.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 23. 16:41 #72
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 16:27)
Igen, mert nagyon sokan ezt csinálják. Vannak akik alig adnak enni a kutyáknak, vannak akik annyi kaját adnak a kutyának ,hogy elhíznak és aki tényleg oda figyel arra,hogy a kutyája tartsa a megfelelő súlyát igencsak kevesen vannak. Persze vannak ilyen esetek, mint amit te is írtál, ezen valóban nem nagyon segít ez a Norbis cucc, de valószínűleg nem is az ilyen "orvosi" esetekre gondolt Norbi. Az pedíg,hogy valaki sajnálja a pénzt a kutyájára, igen sajnálatos!! Egy kutya nagyon drága dolog és én úgy gondolom,ha valaki vállalta a felelősséget egy állat élete felett, annak kötelessége lenne mindenben a legjobbat nyújtani neki. Aki pedig nem teheti meg, az vagy ne vegyen kutyát, vagy tegyen meg mindent,hogy elkerülje a problémát!!

Sajnos a mai világban, rengeteg szegény ember él, ami ellen sajnos senki nem tud mit tenni - egyre kevesebb a munkalehetőség és egyre csak növekszik a munkanélküliség. Szerintem az, hogy valakinek van pénze, vagy nincsen, az nem függ azzal össze, hogy állatot tartson az illető. Van, aki igen spúr, és még a gyermekének sem vesz semmit - nemhogy az állatra szánjon pénzt. Ez igen szomorú dolog, mert valójában az, nekem akárhányszor beteg volt az állatom, azonnal vittem orvoshoz, és nem érdekelt minket az, hogy mennyibe is kerül, csak gyógyuljon meg. De vannak olyanok is, akik már megszállottan vásárolnak mindent össze-vissza. Szerintem ez mondjuk a ritkábbik fele a társadalomnak. Azon a véleményen vagyok, hogy nem is szabad azért túlzásba vinni ezt a dolgot. Aki kertes házban lakik és van kertje, ott a kutyának van mozgásterülete, ebből az következik, hogy bármennyit is eszik, lefogja azt az adott kilót mozogni. Én hihetetlennek tartom azt, hogy valaki addig eteti a kutyáját míg el nem hízik, mert most csak abba gondoljunk bele, hogy egy 5 kg kutyatáp is 4500 alatt nem kapsz! Egy kutya annyit eszik, amennyi jól esik számára, mint az embereknél.
2011. július 23. 16:52 #73
eninyuszi12
eninyuszi12
visszatérő vendég

Státusz<3 ONE DIRECTION <3
Hozzászólás: 138
Azonosító: 155259
ha beválik hogy e miatt tovább élnek akkor király ötlet és én is meg fogom venni talán....
2011. július 23. 16:54 #74
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Azonosító: 155126
Idézet (AmyVie @ 2011.07.23. 16:41)
Sajnos a mai világban, rengeteg szegény ember él, ami ellen sajnos senki nem tud mit tenni - egyre kevesebb a munkalehetőség és egyre csak növekszik a munkanélküliség. Szerintem az, hogy valakinek van pénze, vagy nincsen, az nem függ azzal össze, hogy állatot tartson az illető. Van, aki igen spúr, és még a gyermekének sem vesz semmit - nemhogy az állatra szánjon pénzt. Ez igen szomorú dolog, mert valójában az, nekem akárhányszor beteg volt az állatom, azonnal vittem orvoshoz, és nem érdekelt minket az, hogy mennyibe is kerül, csak gyógyuljon meg. De vannak olyanok is, akik már megszállottan vásárolnak mindent össze-vissza. Szerintem ez mondjuk a ritkábbik fele a társadalomnak. Azon a véleményen vagyok, hogy nem is szabad azért túlzásba vinni ezt a dolgot. Aki kertes házban lakik és van kertje, ott a kutyának van mozgásterülete, ebből az következik, hogy bármennyit is eszik, lefogja azt az adott kilót mozogni. Én hihetetlennek tartom azt, hogy valaki addig eteti a kutyáját míg el nem hízik, mert most csak abba gondoljunk bele, hogy egy 5 kg kutyatáp is 4500 alatt nem kapsz! Egy kutya annyit eszik, amennyi jól esik számára, mint az embereknél.

Igen ebben én is egyetértek! Amit az előbb írtam én sem úgy gondoltam,hogy az a jó ha valaki túlzásba esik. Az utolsó mondattal viszont nem teljesen értek egyet. smileeee.gif Szerintem ez is kutya függő, úgy mint az embereknél.Muszáj az anyukámat felhoznom példának, ő például olyan,hogy ha nem esik jól neki akkor is megeszi azt ami a tányérján van. smileeee.gif Nekem is van kutyám, két berni pásztor. A húgom és az anyukám esett a tipikus hibába, hogy mindig kaptak ezt-azt, egy kis jutalom falat, egy kis maradék kaja, és minden este pedíg annyi kaja amennyi egy disznónak is elég lenne, az egyik tényleg nem ette meg amikor már nem esett jól neki, de a másik ha egész nap adnád neki a kaját, ő akkor is megenné( egy kis túlzással) El is hízott szegénykém, de szerencsére sikerült anyáméknak elmagyarázni,hogy ez agy nem lesz jó. Ez már 2 éve volt,azóta pedig egy nap egyszer kapnak kaját,normál adagot és tökélesen elvannak vele. thumbsup.gif
2011. július 23. 17:10 #75
uzftv
uzftv
Hozzászólás: 517
Azonosító: 151465
hát ez akkor is hülyeség...
2011. július 23. 17:12 #76
sziszuska29
sziszuska29
Hozzászólás: 518
Azonosító: 130811
minek kell ilyen szar címet adni? biggrin.gif
amúgy meg én lesz@rom Schobert Norbit biggrin.gif élje a cukormentes életét biggrin.gif
2011. július 23. 17:15 #77
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (dolores2 @ 2011.07.23. 16:54)
Igen ebben én is egyetértek! Amit az előbb írtam én sem úgy gondoltam,hogy az a jó ha valaki túlzásba esik. Az utolsó mondattal viszont nem teljesen értek egyet. smileeee.gif Szerintem ez is kutya függő, úgy mint az embereknél.Muszáj az anyukámat felhoznom példának, ő például olyan,hogy ha nem esik jól neki akkor is megeszi azt ami a tányérján van. smileeee.gif  Nekem is van kutyám, két berni pásztor. A húgom és az anyukám esett a tipikus hibába, hogy mindig kaptak ezt-azt, egy kis jutalom falat, egy kis maradék kaja, és minden este pedíg annyi kaja amennyi egy disznónak is elég lenne, az egyik tényleg nem ette meg amikor már nem esett jól neki, de a másik ha egész nap adnád neki a kaját, ő akkor is megenné( egy kis túlzással) El is hízott szegénykém, de szerencsére sikerült anyáméknak elmagyarázni,hogy ez agy nem lesz jó. Ez már 2 éve volt,azóta pedig egy nap egyszer kapnak kaját,normál adagot és tökélesen elvannak vele. thumbsup.gif

Na látod, anélkül is meg van a te kutyád, hogy enné ezeket a Norbi által kitalált szeleteket. Néha nem kell mesterségesen beavatkozni az ilyen folyamatokba. Szerencsére nálunk nem áll fent ez az eset, száraz kutyatáp folyamatosan ki van téve, főtt ételt pedig igen ritkán kapnak - egész válogatós lett mind a két kutyám, nem eszik meg, és így nem is igazán szoktunk nekik adni. Viszonylag ebben igazad van, hogyha visszaáll a kutya a normális, kevés adagra, akkor szerintem előbb vagy utóbb a súlyából is veszteni fog, hisz kutya, állandó mozgásban van, bármit tesz. Én soha nem vennék sem magamnak, sem a kutyámnak ilyet, mert az egy dolog, hogy nem hiszek benne, de attól még ki tudja, miket rak bele, amitől lefogysz? Hallottam, hogy tényleg igazi hashajtó van belekeverve. Ehhez nem kell túlzottan nagy tudomány, és eladja olyan drágán, hogy te csak leesett állakkal állsz a pult előtt, mikor nézed. Sajnos Norbi számára ez egy igazi marketing fogás az állatokból.
Az, hogyha valaki akkor is megeszi ami a tányérjában van, még ha nem is esik neki jól, az szerintem borzalmas és egy kicsit talán beteges. Nem egészséges tömni magunkat olyannal, ami már nem kell. Én olyan vagyok, ha meg kell ennem azt, ami nem ízlik, vagy amit már nem kérek, felfordul a gyomrom és kijön belőlem. A gyomor nem hiába van teli és nem hiába érezzük azt, hogy nem vagyunk képesek többet enni.
Egyébként azért az sem túlzottan igaz, hogy Norbi árulja a termékeit, és ő sem eszik ilyet. Láttam felvételt róla, ahogyan kolbászt tömött magába két arcra.
2011. július 23. 17:22 #78
Nana Kameo
Nana Kameo
visszatérő vendég

Státusztσσ fαѕt tσ ℓινє, tσσ уσυиg tσ ∂ιє
Hozzászólás: 226
Csatolások: 122
Azonosító: 131784
aszittem már kutyákat esz. de am baromság.
2011. július 23. 17:22 #79
sharkey
sharkey

Státusztake me down to the paradise city...
Hozzászólás: 797
Azonosító: 131792
Most esett le hogy a "fogyasztnak" több jelentése is van xDD én meg már épp készen álltam hogy felháborodjak biggrin.gif
2011. július 23. 17:24 #80
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
nekem is leesett a cím rohog.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!