Starity

Kutyákat fogyaszt Schobert Norbi

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 23. 14:54 #41
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
ez nem normális
2011. július 23. 14:56 #42
- törölt felhasználó -    
engem nem tévesztett meg a cím kicsitsem. rohog.gif inkább elviszem sétálni minden nap a kutyámat, akár 2x is, minthogy ezzel etessem. a kutya is csak ember - b+ omg.gif hogy lehet valaki ilyen izomagyú. lője le valaki - persze csak képletesen..
2011. július 23. 14:58 #43
- törölt felhasználó -    
Ennek az embernek már az agyára ment a fitness, Rékucikával együtt... igazán visszavehetnének már! omg.gif
2011. július 23. 15:05 #44
Kristen95
Kristen95
¤ ♥ Király.k. ¤ ♥

StátuszSelenna esküszöm lelopom a képeid annyirajók :D ♥♥♥ na jó én nemvagyok lopos!♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 30
Azonosító: 133666
A Update kutyáknak???? :röhög: biggrin.gif Ez beteg már a fittnes meg az at ilyen dolgok EMBERNEK való
2011. július 23. 15:10 #45
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
(Nem akarom leszólni az állatokat, mert jó pár kutya érdemesebb az életre, mint az emberek nagyrésze.)
Úgy látszik, az embereknek már nem kell, így más területen próbál sikeres lenni! rohog.gif
2011. július 23. 15:15 #46
- törölt felhasználó -    
Norbinak is és Rékucinak is az anyára ment a fittnes rohog.gif a kutyákat minden nap el kell vinni sétálni nem diétáztatni _nevet.gif
2011. július 23. 15:16 #47
- törölt felhasználó -    
Szuzika41 pontosan így van.. Ezeken már az agyikra ment a fittnesz.. Szánalmas alak ő és a felesége is...
2011. július 23. 15:18 #48
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Sajnos vannak olyan emberek,akik agyon etetik szegény "dögöt",úgy,hogy mozdulni sem tud.Mi 1 nagy konzervet adunk neki,és azzal el van egész nap.
Amúgy meg ez az ember nem normális szerintem.Jó persze ez igazságtalan dolog h keveset élnek a kedvenceink,de ez őszintén mennyibe fog kerül? 2000Ft?Szerintem inkább mozog majd többet a kutyám,adunk neki olcsóbb kaját,meg évente (ha egészséges,mert ha beteg akkor tuti h többször kell) 1 szer minimum elvisszük orvoshoz,hogy van e valami gond vagy ilyesmi.Nem kell ide kutyakaja amire hetente kidobok(ha 2000FT-t számolunk erre) kb 14E Ft-t ( ohmy.gif ).Inkább fizetek évente egyszer 5000FT-t(kb) az orvosnál,aki megmondja h elhízott e vagy egészséges,vagy van e valami komolyabb gondja vagy azt nem mondja: Állj!Ne ezt a "szemetet" adjuk neki,hanem váltsunk másik kajára stb...
2011. július 23. 15:25 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet
Úgy látszik, az embereknek már nem kell, így más területen próbál sikeres lenni!

Rengeteg ember csodálja a feleségével együtt, mert a tornájuk nagyon hatásos. Csak próbálják fejleszteni a cégüket.

Idézet
Amúgy meg ez az ember nem normális szerintem.Jó persze ez igazságtalan dolog h keveset élnek a kedvenceink,de ez őszintén mennyibe fog kerül? 2000Ft?Szerintem inkább mozog majd többet a kutyám,adunk neki olcsóbb kaját,meg évente (ha egészséges,mert ha beteg akkor tuti h többször kell) 1 szer minimum elvisszük orvoshoz,hogy van e valami gond vagy ilyesmi.Nem kell ide kutyakaja amire hetente kidobok(ha 2000FT-t számolunk erre) kb 14E Ft-t (  ).Inkább fizetek évente egyszer 5000FT-t(kb) az orvosnál,aki megmondja h elhízott e vagy egészséges,vagy van e valami komolyabb gondja vagy azt nem mondja: Állj!Ne ezt a "szemetet" adjuk neki,hanem váltsunk másik kajára stb...

Ki mondta hogy minden nap kell adni belőle? Először is szerintem az emberek vesznek egy kisebb kiszerelést, és ha tényleg tapasztalják a kutyájukon ha ízlik neki, és hatásos, akkor miért ne, 2-3 havonta ennyit megérdemel egy kutya.

Idézet
Ennek az embernek már az agyára ment a fitness, Rékucikával együtt... igazán visszavehetnének már!

Csak segíteni akarnak az embereknek, mi ezzel a baj? Az országban csak ők küszködnek azért, hogy az emberek mozogjanak, és éljenek egészségesen. Annyi dagadt van Magyarországon, akik inkább esznek, minthogy fussanak 1 kört a házuk körül. SZÉGYEN ez az ország.
2011. július 23. 15:28 #50
- törölt felhasználó -    
Addig még oké. hogy az embereken segít..De ez most nekem is sok!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2011. július 23. 15:34 #51
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Örülök neki,hogy ennyire sokat jelentenek az állatok neki! smileeee.gif Csak az nem biztos,hogy megeszik-e a kaját az állatok! _nevet.gif ugyanis a kutyusom is nagyon finnyás,kétlem hogy ezt megenné.....
2011. július 23. 15:37 #52
- törölt felhasználó -    
eznagyon figyelmes. sztárcsajjal viszont egyetértek, nem biztos h megfogják enni.
2011. július 23. 15:41 #53
- törölt felhasználó -    
A főcímből arra következtettem, hogy kutyát eszik w00t.gif XD
2011. július 23. 15:42 #54
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Van különbség aközött, hogy valaki próbál segíteni a társadalmon tornával, vagy az ételeivel, vagy, hogy próbál sikeres lenni! Nem hiszek benne őszintén szólva, mert aki le szeretne fogyni, annak hatalmas akaraterő kell és energia ahhoz, hogy szépen és tartósan lefogyj! Gondolj bele, aki azt javasolja neked, hogy ne egyél csak egy szelet almát, igen, igaza van, egy hét alatt leadsz 10 kilót, és utána a dupláját szeded vissza! Fokozatosan kell ezeket csinálni, nem pedig csak beleugrani. Norbi... reklámozza így meg úgy a termékeit, hogy le tudsz fogyni vele, igen, ha hashajtós ételt ennék itthon én is, anélkül,. hogy megvenném az ő szeleteit, igen, én is letudnék könnyedén fogyni. Becsapja az embereket és ezzel keres nagyon sok pénzt. A tornászok pedig már gyermek koruk óta tornáznak, elég régóta vannak a szakmában, és nem azért néznek úgy ki, ahogy, mert két hónapig tornáztak. Nekik ez az egész életük, tény mi tény, én is vettem hasonló dvd-ket, én is sportolók, mert kell a napi mozgás, iskola mellett is, de az, hogy pénzt adjak ki egy olyanért, mint Norbi-.szeletek, meg hasonló marhaságok, semmiképpen! Butítja az embereket, szó szerint, beléjük beszéli, hogy attól fogynak le, ami hazugság! Ha valaki annyira kövér, az menjen el diabetikus orvoshoz, és orvos mellett kezdjen el diétázni.
Manapság, az emberek körében van ez elterjedve, hogy túlsúlyosak, az állatok körében nem túlzottan, maximum, ha egy állat ivartalanítva van - mert igen, akkor sajnos eltorzul, de ez a szelet, amit Norbi ajánl, nem fog azokon az állatokon segíteni. Az meg a másik fele, hogy ezeket ugye tartósan kellene fogyasztani, tehát mindig kellene venni és venni ezeket, és az emberek pénztárcája nem végtelen, főleg, hogy nagyon sok ember, sajnálja az állatjára a pénzt - ami szerintem borzasztó, de vannak ilyen emberek. Norbi sem tud már magával mit kezdeni, mit kitalálni, hogy még több pénzt keressen.
2 felhasználónak tetszik: tya04, Grace Benning
2011. július 23. 15:45 #55
- törölt felhasználó -    
Végülis egy kutyatartó számára mindegy, hogy a kutyakaja mennyi, ha abban minden tápanyag és vitamin megvan... A miénk a 7 hónapos bernáthegyi nem mondhatni, hogy jajj Istenem, mennyit eszik.. Mégis.. 7 hónapos létére 55kg... És aztán? Ezért én nem fogom a kutyát fogyóztatni.. Pláne ilyenekkel tömni.. S különben is: ezt a részt ő inkább bízza az állatorvosra, és inkább nyaggassa az embereket, mert azoknak van saját akaratuk, nem ugy mint a kutyának, aki azt kell megegye, amit adunk neki... _nevet.gif beer.gif
2011. július 23. 15:56 #56
- törölt felhasználó -    
Gratulálok.
2011. július 23. 15:56 #57
- törölt felhasználó -    
Úristen én a címből azt hittem,hogy kutyát eszik! blink.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 23. 15:57 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regie1997 @ 2011.07.23. 15:56)
Úristen én a címből azt hittem,hogy kutyát eszik! blink.gif mellow.gif

Nem vagy egyedül xD
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. július 23. 15:59 #59
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 155126
Én személy szerint nagyon szeretem Norbit, Rékát és azt amit csinálnak. Rengeteg rokonom ismerősöm az ő módszerükkel és az ő "segítségükkel" fogytak le. Én nem hiszem,hogy túlzás lenne, teljesen egyetértek abban,hogy nagyon sok kutyára nem figyelnek oda, felhizlalják, jajj had egyen szegény...de abba nem gondolnak bele,hogy mi lesz így később. Az igaz,hogy ez a kutyakaja, ugyanúgy mint szinte az összes update termékek igen drága, és ezt sokan nem hajlandóak, vagy nem tudnak megfizetni. Ami nem is baj,hiszen nem csak ez az egyetlen módja annak,hogy az emberek illetve az állatok lefogyjanak, de emiatt nem értem miért kell bántani Norbiékat??!! Ők csak segíteni próbálnak,és aki igénybe veszi a segítségüket biztos,hogy eredményeket fognak elérni,nem mellesleg a módszerük Európa szerte elismert, tehát ezen nincs is mit vitatni!!
2011. július 23. 16:09 #60
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
jódolgába nem tudja mit csináljon.-.-" biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok