Starity

Adele fél a fiatal haláltól

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 22. 20:52 #21
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.22. 20:38)
allyangel: akkor írja így döntöget albumával, a 21 azaz a Tweentyone-nal. smileeee.gif

hát de minek írná oda, hogy "a 21-gyel, azaz Twenty-one-nal"? blink.gif mikor magának az albumnak a neve a "21" blink.gif akinek van egy kis esze, az rájön, hogy a huszonegy angolul twenty-one, és máris nincs probléma a ragozással...
nem akarok kötekedni, de néha nem értem egyes emberek felfogását biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LULUPeas
2011. július 22. 20:53 #22
RiaRia14
RiaRia14
Wica

Státusz"Az ember olyan, mint képen az arca, mert lelke és szíve nem lehet rajta."
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 118
Azonosító: 132049
a vegaság sem egészséges. de ha ő ettől jobban érezné magát. akkor csinálja.. de szerintem egy kiadós pihenés is segítene. smileeee.gif
2011. július 22. 20:56 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.22. 20:38)
allyangel: akkor írja így döntöget albumával, a 21 azaz a Tweentyone-nal. smileeee.gif

bocsáss meg de én, úgy írtam. csak átírták. jó lenne először kérdezni, utána vádaskodni. wink.gif*

egyébként igaza van El Mexicano-nak engem is zavar ha egy cikket olvasok, és az tele van helyesírási hibákkal. azért kösz hogy védeni próbálsz thunderbird - vagy valami ilyesmi. laugh.gif

de szerintem ejthetjük a témát, mert ez már kicsit kényelmetlen hogy az én helyesírási bakiaimon marakodtok. rohog.gif inkább a cikkhez szóljatok hozzá...

*nem ezt akartam,* idézetbe tenni. a másikat. azt amikor azt írod hogy 21-gyel.
*ide is tettem feleslegesen. rohog.gif
2011. július 22. 20:57 #24
- törölt felhasználó -    
De hogy a cikkhez is érdemben hozzászóljak: "Bár a cigarettázásról nem bír lemondani" – hát innentől kezdve félhet is. Ez az, amit egyébként az emberekben nem tudok megérteni. Féltik a tyúkszaros életüket, de azért ugyanúgy szívják a cigit, vedelik a kávét és az energiaitalt, nem alusszák ki magukat stb. Akkor meg mit kell csodálkozni, ha véletlenül 30 éves korukban meghalnak? És az a baj, hogy a fiatalok ezt nem fogják fel, mert ki foglalkozik ezzel huszonéves korában... aztán 10 év múlva kezdődnek a problémák.
1 felhasználónak tetszik: Catia
2011. július 22. 21:19 #25
- törölt felhasználó -    
Nos akkor most a cikkhez szólnék pár szót:
Adele szerintem egy gyönyörű nő, nem sok énekesnő tudhat magáénak ennyire gyönyörű hangszínt. Csodaszépen énekel az biztos, a karrierjéért nem is nagyon aggódnék a helyébe, de az egészségéért annál inkább!
A cigivel egyértelműen felhagyhatna, hiszen nagyon sok tini -köztük én is- őt hallgatjuk és sokak példaképe is. Nem hinném ,hogy jó dolog a fiatalabb generációt ilyesmi dolgokra invitálni mint pl. cigaretta, vegetáriánus lét. Igaz Adele több lapban szidta magát, hogy nagyon sajnálja a dolgot, de ennek ellenére ő még nem fog lemondani róla. Nos kérdezem én: akkor mikor fog tőle megszabadulni? Most érdekli a népet a zenéje és maga Adele. Nem tíz-húsz év múlva! Akkor már mindenki elfelejti, mert újabbak jönnek, fiatalosabbak, szebbek, jobbak. Nagyon nem tartom helyesnek ,hogy a sztárvilág ilyesmi példát mutat a fiataloknak. És az a szomorú ,hogy nem csak Adele hanem a sokak által úgy istenített Lady GaGa és a többiek. Ahelyett ,hogy csak ösztönöznek inkább szokjanak le és azzal mutassanak példát!
2011. július 22. 21:31 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.22. 21:19)
Nos akkor most a cikkhez szólnék pár szót: 
Adele szerintem egy gyönyörű nő, nem sok énekesnő tudhat magáénak ennyire gyönyörű hangszínt. Csodaszépen énekel az biztos, a karrierjéért nem is nagyon aggódnék a helyébe, de az egészségéért annál inkább!
A cigivel egyértelműen felhagyhatna, hiszen nagyon sok tini -köztük én is- őt hallgatjuk és sokak példaképe is. Nem hinném ,hogy jó dolog a fiatalabb generációt ilyesmi dolgokra invitálni mint pl. cigaretta, vegetáriánus lét. Igaz Adele több lapban szidta magát, hogy nagyon sajnálja a dolgot, de ennek ellenére ő még nem fog lemondani róla. Nos kérdezem én: akkor mikor fog tőle megszabadulni? Most érdekli a népet a zenéje és maga Adele. Nem tíz-húsz év múlva! Akkor már mindenki elfelejti, mert újabbak jönnek, fiatalosabbak, szebbek, jobbak. Nagyon nem tartom helyesnek ,hogy a sztárvilág ilyesmi példát mutat a fiataloknak. És az a szomorú ,hogy nem csak Adele hanem a sokak által úgy istenített Lady GaGa és a többiek. Ahelyett ,hogy csak ösztönöznek inkább szokjanak le és azzal mutassanak példát!

jogos, csak tudod ez is lehet egy elrettentő példa. attól függ, ki hogyan fogja fel. engem speciel hidegen hagy cigizik-e, vagy sem mert szeretem, és tegye azt amit jónak lát. nem fogom róla lebeszélni -meg amúgy sem nagyon tudnám - mert ha Ő megelégszik azzal hogy ilyen életet él, akkor áldásom rá. Na de Őt is érdekli, csak tudod nagyon nehéz leszokni a cigiről. tudom, nekem majdnem mindenki cigizik a családomban, de még élnek és virulnak sőt, a nagypapám még 80 évesen is dohányzik, mégis él, és virul. nem mindenki esetében lehet tüdőrák a vége...
2011. július 22. 21:34 #27
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Csatolások: 0
Azonosító: 143361
Szerintem nem a stresszbe fog belehalni, hanem a cigizésbe. Sosem értettem azokat az embereket akik cigiznek. És nem huszonéves korukban, hanem tizenéves korukban elkezdenek cigizni. Nem csak az egészségükre káros, hanem baromira drága. Ha sok évig napi egy dobozt cigit szívnak el az több millió forint. Mennyi hasznos dologra elkölthetnék. Persze nem mintha ez érintené Adele-t, mert gondolom van neki elég pénze, de ha egészségesen akar élni akkor nem vegetáriánusnak kéne lennie, hanem le kéne tennie a cigit. Ezzel rengeteg embernek mutatna példát.
2011. július 22. 21:39 #28
belieber11
belieber11
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Csatolások: 19
Azonosító: 151974
még jó hogy fél a korai haláltól , a cigizés teljesen tönkreteszi , ne csodálkozzon ha emiatt lesz valami baj...
2011. július 22. 21:41 #29
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Ácsi! A cigi is olyan, hogy azok akik dohányoznak rátuszmákolják az emberre vagy csak mert menő... És Adele és nem hiszem h pár hónapja szokott rá... sajnos ha az ember leszokik nagyon nehezen lehet leszokni, emrt a szervezete is hozzászokott... a szüleim is 20 éve dohányoznak és még nincs jelen baj bár kitudja mikor bukkan elő... nem kizárt h amiatt haljon meg korán, de a cigi csak rosszabb esetben okoz halált(tüdőrák).
2011. július 22. 21:41 #30
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
rászokik*; mert*
2011. július 22. 21:46 #31
- törölt felhasználó -    
A stresszbe bele lehet halni, sőt, az ijedtségbe is. Volt már rá példa. Alapvetően a legtöbb civilizációs betegséget a stressz okozza. Mit gondoltok, miért van az, hogy a falvakban idős, 80-100 éves emberek élnek, makkegészségesen, még ha iszogatnak is? Mert nincs gondjuk, nem kell rohanni sehova, művelik a kis földjüket stb. A másik, amit sokan elfelejtenek, hogy egy mai városi embert akkor is folyamatosan stressz ér, amikor nem is vesz róla tudomást. Ugyanis a stressz nemcsak azt jelenti, amikor valami miatt izgulsz (pl. vizsga, dolgozat stb.), hanem már ott kezdődik, amikor hajnalban fel kell kelned, bumlizni a BKV-val, majd' megfulladsz a hőségben a villamoson stb. Ez is stressz, és ez az embert folyamatosan éri az alatt a több mint 40 év alatt, amíg dolgozik. Sokan így a nyugdíjaskort sem érik meg, főleg most, hogy felemelték azt is.
2011. július 22. 22:06 #32
klaudia15
klaudia15
Black Veil Brides Army<3<3

StátuszBlack Veil Brides<3<3<3<3my heros
Hozzászólás: 1511
Csatolások: 28
Azonosító: 141249
nagyon sajnálom őt!!!!!!!!!!
2011. július 22. 22:07 #33
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nem csodálom sad.gif
2011. július 22. 22:25 #34
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Azzal,hogy vega lesz nem tudja majd a cigi káros hatásait elnyomni,sőt nem azzal lesz valaki egészséges,ha vegetáriánus...mert attól még felzabálhat 2 tábla csokit naponta...
2011. július 22. 22:34 #35
Möszi
Möszi
új tag
Hozzászólás: 85
Azonosító: 141848
ez gááz :/
2011. július 22. 22:40 #36
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
mi van?? XD laugh.gif megértem,mert én is lámpalázas vok...de attól még nem fog előbb meghalni...tongue.gif
2011. július 22. 22:48 #37
Kitti.14
Kitti.14
visszatérő vendég
Hozzászólás: 127
Azonosító: 155215
hát nem kéne cigiznie...:/
2011. július 22. 22:54 #38
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Azonosító: 152743
hát a cigit tényleg le kéne tennie... a lámpalázasság az meg normális én is versenyeim elött nagyon is az vagyok és az az izgulás így a versenyen kijön és jobban teljesítek bár ez embertől is függ én ehhez hozzászoktam jobban bírom a stresszt
2011. július 23. 00:38 #39
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Azonosító: 151172
szerintem is szokjon le a cigiről, és próbáljon meg ne idegeskedni
2011. július 23. 00:55 #40
hidethiep
hidethiep
új tag

StátuszMás...a te szemszögödből a szórakozás.
Hozzászólás: 20
Azonosító: 153717
Nem is tudtam, hogy cigizik.ohmy.gif Amúgy meg szerintem ha sportolna valamit azzal többet érne mint, hogy vegetáriánus legyen.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Adele Adele 78.