A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával a 21-el de, megvannak a hátrányai is annak ha valaki híres...
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele fél a fiatal haláltól
2011. július 22. 19:55
2011. július 22. 20:00
az ilyesmitől én is félek mert egyre gyakoribb manapság de ha így stresszel akkor pihennie kéne
2011. július 22. 20:03
Idézet (mangooocskaa @ 2011.07.22. 20:00)
az ilyesmitől én is félek mert egyre gyakoribb manapság de ha így stresszel akkor pihennie kéne 
Egyetértek!!Mármint azzal, hogy pihennie kell!!!
2011. július 22. 20:32
A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával, a [n]21-nal[/b], de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.
Az inkább 21-el. Az oké ,hogy az ember néha hibázik a helyesírásban, én is szoktam, de ha már ragozni se tud, ott komoly bajok vannak. Ezt leszámítva a cikk jó lett
Az inkább 21-el. Az oké ,hogy az ember néha hibázik a helyesírásban, én is szoktam, de ha már ragozni se tud, ott komoly bajok vannak. Ezt leszámítva a cikk jó lett
2011. július 22. 20:33
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek coke.!
2011. július 22. 20:36
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.22. 20:32)
A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával, a [n]21-nal[/b], de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.
nem-nem, azt jól írta... először nekem se stimmelt a rag, de aztán rájöttem: ő az angol kiejtés szerinti ragot csatolta hozzá! tehát... "Twenty-one-nal"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 22. 20:38
allyangel: akkor írja így döntöget albumával, a 21 azaz a Tweentyone-nal.
2011. július 22. 20:43
A 21-el helytelen magyarul. Mert [huszoneggyel], ha kiolvasod, tehát 21-gyel. S hasonlóképpen: 3-mal [hárommal], 5-tel [öttel], 10-zel [tízzel], 20-szal [hússzal] stb.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 22. 20:45
Idézet (El Mexicano @ 2011.07.22. 20:43)
A 21-el helytelen magyarul. Mert [huszoneggyel], ha kiolvasod, tehát 21-gyel. S hasonlóképpen: 3-mal [hárommal], 5-tel [öttel], 10-zel [tízzel], 20-szal [hússzal] stb.
Amikor megláttam, hogy hozzászóltál egy cikkhez, tudtam, hogy megint belekötsz valamibe.
2011. július 22. 20:46
Idézet (thunderbird @ 2011.07.22. 20:45)
Amikor megláttam, hogy hozzászóltál egy cikkhez, tudtam, hogy megint belekötsz valamibe.
Bocs, de senkit nem érdekel a helyesírási lecke egy sztárhír alatt.
Elég szomorú. Ezért tart ott a fiatalság, ahol. Az viszont igenis érdekes, ha beleolvasnak egy cikkbe, és tele van hibával... azt fogják mondani, hogy igénytelen silány oldal.
2011. július 22. 20:52
Elég szomorú. Ezért tart ott a fiatalság, ahol. Az viszont igenis érdekes, ha beleolvasnak egy cikkbe, és tele van hibával... azt fogják mondani, hogy igénytelen silány oldal.
Akkor nagyon egyszerű a helyzet: Nem kell megjeleníteni a cikket mert akkor előbb-utóbb csak halmozzák a cikkeket mondván ,hogy úgyis kijavítják nem tök mindegy? Nekem csak a cikkírásom nő. Vagy nem kell hozzátenni ,hogy "tele volt hibával." Ilyen egyszerű
Akkor nagyon egyszerű a helyzet: Nem kell megjeleníteni a cikket mert akkor előbb-utóbb csak halmozzák a cikkeket mondván ,hogy úgyis kijavítják nem tök mindegy? Nekem csak a cikkírásom nő. Vagy nem kell hozzátenni ,hogy "tele volt hibával." Ilyen egyszerű
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.