A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával a 21-el de, megvannak a hátrányai is annak ha valaki híres...
A teljes cikkhez kattints ide!
Adele fél a fiatal haláltól
2011. július 22. 19:55
2011. július 22. 20:00
az ilyesmitől én is félek mert egyre gyakoribb manapság de ha így stresszel akkor pihennie kéne
2011. július 22. 20:03
Idézet (mangooocskaa @ 2011.07.22. 20:00)
az ilyesmitől én is félek mert egyre gyakoribb manapság de ha így stresszel akkor pihennie kéne 
Egyetértek!!Mármint azzal, hogy pihennie kell!!!
2011. július 22. 20:32
A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával, a [n]21-nal[/b], de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.
Az inkább 21-el. Az oké ,hogy az ember néha hibázik a helyesírásban, én is szoktam, de ha már ragozni se tud, ott komoly bajok vannak. Ezt leszámítva a cikk jó lett
Az inkább 21-el. Az oké ,hogy az ember néha hibázik a helyesírásban, én is szoktam, de ha már ragozni se tud, ott komoly bajok vannak. Ezt leszámítva a cikk jó lett
2011. július 22. 20:33
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek coke.!
2011. július 22. 20:36
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.22. 20:32)
A brit csillag már már rekordokat döntöget albumával, a [n]21-nal[/b], de megvannak a hátrányai is annak, ha valaki híres.
nem-nem, azt jól írta... először nekem se stimmelt a rag, de aztán rájöttem: ő az angol kiejtés szerinti ragot csatolta hozzá! tehát... "Twenty-one-nal"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 22. 20:38
allyangel: akkor írja így döntöget albumával, a 21 azaz a Tweentyone-nal.
2011. július 22. 20:43
A 21-el helytelen magyarul. Mert [huszoneggyel], ha kiolvasod, tehát 21-gyel. S hasonlóképpen: 3-mal [hárommal], 5-tel [öttel], 10-zel [tízzel], 20-szal [hússzal] stb.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 22. 20:45
Idézet (El Mexicano @ 2011.07.22. 20:43)
A 21-el helytelen magyarul. Mert [huszoneggyel], ha kiolvasod, tehát 21-gyel. S hasonlóképpen: 3-mal [hárommal], 5-tel [öttel], 10-zel [tízzel], 20-szal [hússzal] stb.
Amikor megláttam, hogy hozzászóltál egy cikkhez, tudtam, hogy megint belekötsz valamibe.
2011. július 22. 20:46
Idézet (thunderbird @ 2011.07.22. 20:45)
Amikor megláttam, hogy hozzászóltál egy cikkhez, tudtam, hogy megint belekötsz valamibe.
Bocs, de senkit nem érdekel a helyesírási lecke egy sztárhír alatt.
Elég szomorú. Ezért tart ott a fiatalság, ahol. Az viszont igenis érdekes, ha beleolvasnak egy cikkbe, és tele van hibával... azt fogják mondani, hogy igénytelen silány oldal.
2011. július 22. 20:52
Elég szomorú. Ezért tart ott a fiatalság, ahol. Az viszont igenis érdekes, ha beleolvasnak egy cikkbe, és tele van hibával... azt fogják mondani, hogy igénytelen silány oldal.
Akkor nagyon egyszerű a helyzet: Nem kell megjeleníteni a cikket mert akkor előbb-utóbb csak halmozzák a cikkeket mondván ,hogy úgyis kijavítják nem tök mindegy? Nekem csak a cikkírásom nő. Vagy nem kell hozzátenni ,hogy "tele volt hibával." Ilyen egyszerű
Akkor nagyon egyszerű a helyzet: Nem kell megjeleníteni a cikket mert akkor előbb-utóbb csak halmozzák a cikkeket mondván ,hogy úgyis kijavítják nem tök mindegy? Nekem csak a cikkírásom nő. Vagy nem kell hozzátenni ,hogy "tele volt hibával." Ilyen egyszerű
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.