Debütált Jasmine V új kisfilmje
2011. július 22. 14:38
471 rajongója van, és azt én sem tudom, hogy miért. Mert alapjáraton valóban a mai 21.-dik század hulladéka ő is, akár csak szelena gomez, dzsásztin bíbőr és sorstársai. Olvastam itt a kommenteket, ez bíbőr volt barátnője?XD Hú, milyen komoly kapcsolat is lehetett, na mindegy. Mindenesetre valóban gyenge az, amit ő produkál. Ez valami R&B és pop egyveleg, de a lehető legrosszabb kivitelezésben. Élőben nem hallottam énekelni, de mint mindenkinek, gondolom az ő hangja is egy kikevert számítógépes hang. A dalszöveg értelmetlen, a dal meg monoton és unalmas, a klip pedig szerintem nagyon rossz. Kapásból a süllyesztőben lenne a helye.
2011. július 22. 14:39
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
elmegy...: D
2011. július 22. 14:49
|
|
AyaKamikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 144615 offline
|
Kriszti10
AyaKamiki írta:
Ha ennyire nem bírjátok Jasmie-t akkor minek olvassátok el a róla szóló cikkeket ?? Várjatok csak, ti csak kritizálni tudtok mindent kit. Tudjátok ki a szánalmasok? Hát ti!
Igaz hogy egy-ketten nem valami kedevesek, de a legtöbb ember kultúráltan írta le a véleményét
Tisztelet a kivételeknek, de hát ha valaki magára vesszi...
AyaKamiki írta:
Ha ennyire nem bírjátok Jasmie-t akkor minek olvassátok el a róla szóló cikkeket ?? Várjatok csak, ti csak kritizálni tudtok mindent kit. Tudjátok ki a szánalmasok? Hát ti!
Igaz hogy egy-ketten nem valami kedevesek, de a legtöbb ember kultúráltan írta le a véleményét
Tisztelet a kivételeknek, de hát ha valaki magára vesszi...
2011. július 22. 15:19
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (AyaKamiki @ 2011.07.22. 14:33)
Mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét. Akár tetszik, akár nem.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2011. július 22. 15:20
hát ebből a számból sem lesz number 1 a slágerlistákon...csak is Justinka miatt lett ilyen felkapott,amúgy magától semmire sem ment volna...a csaj szép,de ide hang kell első sorba és nem szépség,ha a 2. is megvan már,akkor talán újra próbálkozhat a show bizniszben
2011. július 22. 15:32
Tiszta szánalmas ez a csaj, csakis Bieber miatt "híres", de én láttam róla olyan videókat, amit feltöltött saját maga YT-re és ott viszont elég jó hangja volt, ebből látszik, hogy az egész számítógép, ahogyan a többi mai sztárnak (vannak azért kivételek)
2011. július 22. 15:50
Hát röhögni azt tudok közel nem az ő hangja, és JBről lett híres
2011. július 22. 15:52
nem szeretem Jasmine-t szóval inkább nem is mondok semmit
2011. július 22. 16:30
Meghallgattam a többi számát, mert gondoltam miért ne, lehet hogy kellemeset fogok csalódni. De sajnos nem. Ugyanazt a véleményem, amit már jó páran leírtak előttem: csak a Bíbör miatt lett felkapva, egyébként semmi tehetsége nincs neki..
2011. július 22. 16:36
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
mikeyla általában az a reális, és értelmes vélemény, ami a tömegnek az ellenvélemény.Szóval...Sokan szeretik-és kevesebben nem.De ez persze nem mindig így van!Ha meg a sok kicsinek tetszik, főleg nem jelenti hogy jó.Aki érett, vagy idősebb korosztály, az nem hallgat tömegszemetet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.