Bikiniben a három VV-lány
2011. július 22. 15:18
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
jesszus..minden körlöttük forog,miözben senkik.igen,senkik.attól,hogy szerepeltek egy olyan műsorban,amit a fél ország nézett(megjegyzem,értelme egyáltalán nincs),azóta ilyen felkapottak.az a kérdőjel alakú alekosz,vagy ki...emberek,hogy volt képes bérki is annak a hülyének és a többi bohócnak sztáradatlapot csinálni!?!hova jutottunk..
2011. július 22. 15:22
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
OMG @_ToTo_ teljesen egyetértek.
Nem értek a PS-hoz, de ezen még én is látom, hogy szánalmasan gyenge munka.
Azért PS ide vagy oda, Anikónak szörnyű alakja van, meg kell hagyni.
Azért PS ide vagy oda, Anikónak szörnyű alakja van, meg kell hagyni.
2011. július 22. 15:27
igaza van An_d_a-nak, Ők senkik,hisz nem tettek le semmit az asztalra,csak a félország szeme láttára hülyét csináltak magukból,őket nézték minden este és már azt hiszik magukról,hogy sztárok...szánalom,hogy hova jut ez az ország,hogy már mindenkiből, aki tv-be szerepel,már nagy sztárként emlegetik,közben meg nem is csinálnak semmit
2011. július 22. 15:42
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szandika a legjobb az biztos de külömben mindegyik lánynak ugyan olyan a bikinije csak más színben. Éva ahogy odaált mint egy karó de nem rossz a cipője, Anikó szép de a cipője eggyáltalán nem illik az egész öltözetéhez.
2011. július 22. 15:43
Szerintem ezen Szandika a legszebb (persze Photoshoppal)-.-, Anikó olyan pálcika, Évát meg még mindig nem értem, hogy lehet szépnek titulálni
2011. július 22. 15:50
szerintem anikó a legszebb:
De szandika se ronda sőt kifejezetten szép lett:) Éván pedig látszik hogy behúzza a hasát!! Miért pont évát kellett választani :/
2011. július 22. 15:53
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
anikó a legszebb éva is jóóó
de szandika borzasztó és brutális!!!!
(Bocsi Szandika rajongók és bocsi Szandika!!!!)
de szandika borzasztó és brutális!!!!
(Bocsi Szandika rajongók és bocsi Szandika!!!!)
2011. július 22. 16:08
szerintem anikó a legszebb...éva meg szandika még egész elfogadható, de mondjuk szerintem évának ennél "csúnyább" lábai vannak...
2011. július 22. 16:16
Szerintem kár volt rájuk a filmet meg a photoshop-ot pazarolni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: