ez már az igazi kép? mert ha igen ki kell rúgni a fotóst. ilyen amatőr munkát, még én is tudok csinálni.
Szandika kifejezetten jól néz ki most, éva is bár tényleg látszik hogy behúzza a hasát, anikó meg...sosem volt szimpi és szerintem még csak nem is szép.a fürdőruhák meg nem tetszenek, szóval erről ennyit. amúgy sem vagyok valami fürdőruha mániás.
Bikiniben a három VV-lány
2011. július 22. 12:36
2011. július 22. 12:37
anikó a legszebb...bár az a cipő valami förtelmes,de sokkal jobban néz ki mint "Évike meg Szandikaa"...
2011. július 22. 12:48
éva és szandika még mindig visszataszító, úgy ahogy van...
2011. július 22. 12:51
Anikót nagyon csúnyán sminkelték ki,de még így is ő a legszebb. Amúgy meg látszik,hogy például Szandikán elég sokat kellett photoshoppolni,főleg a hasánál
2011. július 22. 12:57
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
Aniiii a legszebb
aztá Szandi..Ěva no comment
2011. július 22. 12:58
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Lehet hogy Anikó teste szép, de ez a beállás nem épp a legelőnyösebb számára... úgy néz ki a testalkata alapján mint egy óvódás kb. Éva iszonyú csúnya ezen a képen, nem értem mit van úgy oda magától. Szerintem Szandika néz ki a legjobban a képen.. nagyon szép színe van és pont jó súlyban van.
2011. július 22. 13:00
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Agyonretusált az egész.. Nemrég még arról beszélt Szandika, hogy milyen kövér.
2011. július 22. 13:01
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
khm ..... Szandika hogy pucsít már középen az agyon plasztikázott szopottszájával és a szilikoncsöcseivel 
Éva meg sokkal,de tényleg sokkal vékonyabb volt amikor még bement a villába,azért még mostis van rajta 1-2 kiló plusz ... Anikó a legszebb és az ő fürdőrucija tetszik a legjobban :$
viszont azok a cipők,úristen...o.O
Éva meg sokkal,de tényleg sokkal vékonyabb volt amikor még bement a villába,azért még mostis van rajta 1-2 kiló plusz ... Anikó a legszebb és az ő fürdőrucija tetszik a legjobban :$
viszont azok a cipők,úristen...o.O
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: