Szandikát és Anikót még megértem mert ők tök csinosak (főleg Ani nagyon helyes
Bikiniben a három VV-lány
2011. július 23. 00:33
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ÉVA? DÖGÖS? na nee 
) de ÉVA??
2011. július 23. 08:49
Anikó szép mint mindig, még Szandika is egy kicsit, de Éva...pfff
2011. július 23. 09:17
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
nem rossz kép de Éva nem kéne oda és tényleg látszik h behúzza a hasát
Anikónak a beállása vhogy nem tetszik Dika egész jól néz ki de az bizt h retusált fotó.
2011. július 23. 10:10
|
Gló15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 155852 offline
|
Jaja éva nem kéne oda...Anikót nagyon szeretem még a Szandika is elmegy de az a nagyképű éva nem...xDMert egyébként láccik h behúzza a hasát éva...De az anikó lehetne kicsit barnább is mert olyan mint egy mentőautóxĐDe jó kép:))
2011. július 23. 10:34
Szóval
Szandika: csúnya
Anikó: Egyébként szép lány csak elcseszték a sminkjét
Éva: Ő néz ki itt a legjobban
Szandika: csúnya
Anikó: Egyébként szép lány csak elcseszték a sminkjét
Éva: Ő néz ki itt a legjobban
2011. július 23. 10:39
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Hát, ha már nem hívnak sehova
Amúgy Éva? Komolyan? Fúj. Nekem ez a kép annyira természetellenes, kezdve Anikó köldökig érő műhajával, folytatva Szandikával(aki gyakorlatilag a megtestesűlt természetellenesség), és befejezve a tudattal, hogy Éva nem így néz ki a valóságba. Hát, ez van.
2011. július 23. 10:45
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Szandika nagyon ronda azzal a felfújt béka ajkával, és az alakja is ronda!
Évának még van mit ledolgoznia, de amúgy jól néz ki, csak az arca nagyon mű, és beképzelt!!
Anikónak van a legszebb teste, viszont a smink ronda!!!
A három legszexisebb lány... kérdem én, hol van Gigi? Mert aki a playboy címlapjára kerül ki (mindegy, hogy az milyen egy undorító lap, és hogy a csaj se szimpi) annak nyilvánvalóan eléggé jó a teste, tehát szexi, és szép is (az arca is helyes.) Nekem ő tetszik a legjobban a VV ből, bár egy primitív műsor, és Gigi is néha liba, de az Évától rosszul vagyok... undorítóan nyomul, törtet, és beképzelt, fennsőségesebbnek gondolja magát, és így még messze Gigi a legjobb!!! Ja, és Éva majd' megfullad, úgy húzza be a hasát!!! Mégis, ebből a trióból Anikó a legszebb, meg az alakja is, de Gigi a "legszexisebb" ha úgy vesszük, akkor ő miért nincs itt, köztük?
Évának még van mit ledolgoznia, de amúgy jól néz ki, csak az arca nagyon mű, és beképzelt!!
Anikónak van a legszebb teste, viszont a smink ronda!!!
A három legszexisebb lány... kérdem én, hol van Gigi? Mert aki a playboy címlapjára kerül ki (mindegy, hogy az milyen egy undorító lap, és hogy a csaj se szimpi) annak nyilvánvalóan eléggé jó a teste, tehát szexi, és szép is (az arca is helyes.) Nekem ő tetszik a legjobban a VV ből, bár egy primitív műsor, és Gigi is néha liba, de az Évától rosszul vagyok... undorítóan nyomul, törtet, és beképzelt, fennsőségesebbnek gondolja magát, és így még messze Gigi a legjobb!!! Ja, és Éva majd' megfullad, úgy húzza be a hasát!!! Mégis, ebből a trióból Anikó a legszebb, meg az alakja is, de Gigi a "legszexisebb" ha úgy vesszük, akkor ő miért nincs itt, köztük?
2011. július 23. 12:06
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
sejthettem volna h nemsokára ez lesz...
anikónak, szandinak és évának csak ebből fog állni az élet, h pózoljanak a kamerának. évát nem szeretem, különösképpen gigit sem, de gigi most jobban ide illett volna.
amúgy aranyos lett a kép
anikónak, szandinak és évának csak ebből fog állni az élet, h pózoljanak a kamerának. évát nem szeretem, különösképpen gigit sem, de gigi most jobban ide illett volna.
2011. július 23. 12:10
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Mindenki nagyon helyes!De Évának nem kellett volna így behúzni a hasát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: