Bárki lehet pszichopata – állítja hazánk legnépszerűbb fiatal írója, Lakatos Levente. A 25 éves fiúnak a napokban megjelent meg második regénye, mely a debütáló Barbibébihez képest is sokkal keményebb.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bárkiből lehet sorozatgyilkos
2011. július 22. 11:57
|
girlwithgloryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 156126 offline
|
2011. július 22. 12:48
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
érdekesnek tűnik felkeltette az érdeklődésem
2011. július 22. 12:49
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Vannak a kötetben felnőttes szituációk, ám a mai fiatalok ingerküszöbe annyira magasra került, hogy ezek talán fel sem tűnnek már az olvasás során.
Pont az ilyen hozzáállás miatt magas a mai fiatalok ingerküszöbe!
Olvassatok inkább el egy Grecsó Krisztián könyvet! Sokkal értelmesebb, izgalmasabb és humorosabb felfedezés, mint bármi, amit ez az ember írhat!
Pont az ilyen hozzáállás miatt magas a mai fiatalok ingerküszöbe!
Olvassatok inkább el egy Grecsó Krisztián könyvet! Sokkal értelmesebb, izgalmasabb és humorosabb felfedezés, mint bármi, amit ez az ember írhat!
2011. július 22. 13:19
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Grace Benning Amúgy olvastad a könyvet? Vagy az előző könyvét?
Levi tehetséges író, a Barbibébi nem volt rossz, de talán inkább tiniregény. Sok jót hallottam az új könyvről, így biztosan elolvasom. Örülök, hogy kicsit komolyabb témák kerülnek elő.
Levi tehetséges író, a Barbibébi nem volt rossz, de talán inkább tiniregény. Sok jót hallottam az új könyvről, így biztosan elolvasom. Örülök, hogy kicsit komolyabb témák kerülnek elő.
2011. július 22. 13:40
Idézet (Nellie777 @ 2011.07.22. 13:19)
@Grace Benning Amúgy olvastad a könyvet? Vagy az előző könyvét?
Grace Beninggel én mondjuk egyetértek. Igaz, Leventének egy könyvét sem olvastam, mert valahogy a Barbibébi nem az én világom. Jöttem rá én magam, miután elolvastam a könyv ismertetőjét. Habár nagyon szeretem a krimit, de mégis csak úgy gondolom, hogy Agatha Christie a krimi írók koronázatlan királynője. Ez a mindenkiből lehet sorozatgyilkos dumát 25 milliószor boncolgatták mind a két Gyilkos elmék sorozatban is, szóval nekem valahogy már nem új ez a dolog. Meg legalábbis részben, szerintem lennie kéne egy kis háttérismeretnek is. Oké, hogy ő ilyesmi könyvet szeretne írni, de szerintem ugyanolyan lesz, mint a másik 50 milliárd ilyen témát feldolgozó regény. Ha valamit újat és frappánsabbat szeretne kihozni ebből, akkor alaposan nyomni kéne oda és vissza a kriminológiát és szerintem a viktimológiát is. Mindenesetre ez így nekem valahogy gyenge. Lehet, hogy elolvasom, de igen csekély esélyt látok rá.
2011. július 22. 13:40
Bírom Leventét, jó fej, de nem olvasnék ilyen könyvet. :$
2011. július 22. 13:41
A Barbibébi szerintem nem volt valami nagy áttörés, beleolvastam. Nos, a legújabb könyvét biztos nem rohamozom meg.
2011. július 22. 15:02
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Holly Keller Persze, ezzel semmi gond. Csak szerintem nem kéne megítélni úgy, hogy valaki még csak el sem kezdi olvasni. Én nem mondok előre véleményt a LoveClub-ról ,mert még nem olvastam, ezért se pozitívat, sem negatívat nem mondok róla. A Barbibébi sem volt az én stílusom, de adtam neki egy esélyt, és nem volt rossz.
A témaválasztás tetszik, szerintem ezt a témát a végtelenségig lehet boncolgatni, sosem lesz unalmas. Nyilván egy Agatha Christie-vel nem lehet hasonlítani, de nem is gondolom, hogy ez lenne a célja Levinek sem. A kettő nem zárja ki egymást. Levente fiatal, de tehetséges író, van fantáziája és plusz előny, hogy direkt a mai fiatalokat célozza a könyveivel. Nagyon őszintén kimondja a véleményét és nagyon határozottan leírja a valóságot. Nekem főleg ez számít az írásaiban. A tizenéveseknek annyira eltorzult a világképe, hogy nem kell őket félteni, és óvni őket azzal, hogy nem mondjuk ki a dolgokat.
Persze, ahogy minden művészeti ágban, az írásban is folyamatosan fejlődni kell, és hangsúlyozom, hogy Levi még csak 25 éves. De tehetséges, ebben biztos vagyok, így megérdemli az esélyt.
A témaválasztás tetszik, szerintem ezt a témát a végtelenségig lehet boncolgatni, sosem lesz unalmas. Nyilván egy Agatha Christie-vel nem lehet hasonlítani, de nem is gondolom, hogy ez lenne a célja Levinek sem. A kettő nem zárja ki egymást. Levente fiatal, de tehetséges író, van fantáziája és plusz előny, hogy direkt a mai fiatalokat célozza a könyveivel. Nagyon őszintén kimondja a véleményét és nagyon határozottan leírja a valóságot. Nekem főleg ez számít az írásaiban. A tizenéveseknek annyira eltorzult a világképe, hogy nem kell őket félteni, és óvni őket azzal, hogy nem mondjuk ki a dolgokat.
Persze, ahogy minden művészeti ágban, az írásban is folyamatosan fejlődni kell, és hangsúlyozom, hogy Levi még csak 25 éves. De tehetséges, ebben biztos vagyok, így megérdemli az esélyt.
2011. július 22. 15:24
Én a Barbibébi című könyvét is olvastam az lett az egyik kedvenc könyvem szóval én tuti elolvasom a LoveClub-ot is
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: