A Paranormal Activity 3 októbertől a mozikban
2011. július 25. 12:45
Én még egy részt sem láttam, valahogy az ilyesmi sosem hozott lázba... De lehet, hogy majd megnézem valamelyiket, sokan dicsérik, kíváncsi lettem rá.
2011. július 25. 18:21
|
|
szotyi159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 155257 offline
|
Naon fain film. De azt mondják horror közben mindegyik rész 16 karika 
De azé félősek ne nézzék, én a 2. rész után alig tudtam nyugodni: minden apró hang stb.
De egy idő után elmúlt. rémálmaim NEM voltak. Ilyenektől nincs rémálmom csak egyszerű félelmem. Nem olyan vicces, de néha-néha évente azé az embernek úgy jó érzés megilyedni.
De én nem csinálok belőle rendszert :S
De azé félősek ne nézzék, én a 2. rész után alig tudtam nyugodni: minden apró hang stb.
De egy idő után elmúlt. rémálmaim NEM voltak. Ilyenektől nincs rémálmom csak egyszerű félelmem. Nem olyan vicces, de néha-néha évente azé az embernek úgy jó érzés megilyedni.
De én nem csinálok belőle rendszert :S
2011. július 28. 11:59
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Mennyit akarnak még ebből csinálni?! Én kicsit már unom. Bár csak az 1-et láttam, de az olyan unalmas volt, és olyan lassan ment benne az esemény, hogy majdnem bealudtam rajta.
2011. augusztus 02. 19:49
|
wanessa 15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 156806 offline
|
én beszartam az első meg a második részén is..akk majd milesz ennél?o.O am meg sztem ez tökre élethű..egyszer énis kirpróbálom majd a bnőmmel.^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: