A Paranormal Activity 3 októbertől a mozikban
2011. július 22. 23:40
imádom a horrorfilmeket de a szellemesektől egyszerűen kiráz a hideg de aszem ezt megfogom nézni
2011. július 22. 23:59
Én még csak az első részt láttam, és még a mai napig félek, ha visszagondolok egy-két jelenetre. Persze durvaságban a Kör nyomába se ér, de azért ez sem piskóta, nagyon kemény.
Tetszik, hogy nem az a vérfolyatós, mészárlós sz*r, amit az okos emberek horrornak titulálnak.
Mivel nem volt egy kellemes élmény az első rész sem (annak ellenére, hogy tetszett), a másodikhoz még nem mertem hozzányúlni.
Azt mondják, az még ijesztőbbre van megcsinálva. De most már komolyan érdekel, hogy miért történt ez az egész Katie-vel, úgyhogy muszáj leszek valamikor megnézni mindegyiket.
Mivel nem volt egy kellemes élmény az első rész sem (annak ellenére, hogy tetszett), a másodikhoz még nem mertem hozzányúlni.
2011. július 23. 00:23
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
ááh.
Az elsőt már láttam az tetszett, a másodikat még nem és nemtudom h ezt meg merem e majd nézni. Egy biztos, ha rászánom magam tuti nem egyedül... : D Nemtudom.. az ilyen szellemes dolgokat elég ijesztőnek tartom mert sokkal nagyobb rá a valószínűség, h ilyen van mint h vami láncfűrészes gyilkossal találkozzak, és eleve a tudat h vannak már rémisztő.. ugyanakkor pedig kíváncsi is vagyok a filmre.
2011. július 23. 10:16
Juj nagyon várom már.
Az első része nagyon jo volt a második már kevésbé de ezt nagyon jonak tünik.
2011. július 23. 10:31
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Nagyon jó volt az első 2rész is.Remélem ez is jó lesz
2011. július 23. 10:47
|
|
kristenmackelzie1994visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 190 Csatolások: 242 Azonosító: 136822 offline
|
én eddig mind a 2 részt láttam a moziban a barátaimmal és tuti hogy ezt sem fogjuk kihagyni
2011. július 23. 12:48
Látom itt sokan esküdnek erre a filmre. Én csak az első részét néztem meg, és bocsi, de a Kör filmen jobban betojtam, mint ezen. Az első fél órában semmi sem történt. Mozgott az ajtó meg ilyenek. Aztán akkor kaptam röhögő görcsöt, amikor kiszórtak hintőport és valami nem emberi lény három ujjú patáját mutatta. Nekem gyenge volt a film és a története is. Az meg speciel szerintem szánalmas klisé volt, hogy a csajt elkezdte lehúzni az ágyról, megkarmolta, meg, hogy néha megszállta és önmagán kívül volt. Ez szerintem minden volt, de nem félelmetes. Én speciel hiszek a szellemekben, sőt hiszem is, hogy a nagypapám röghöz kötött szelleme itt van velünk, bár szeánszon nem kívánok részt venni. Ettől függetlenül a film első részét végig röhögtem, a másodikat megnézni sem voltam hajlandó. Az Alien trilógián mindig betojok, amikor újra és újra megnézem. Hihetetlen, hogy egy 70-es 80-as évekbeli filmet nem tudnak überelni. Én nem is láttam olyan horrort mostanság, ami tényleg félelmetes lenne. Bár hogy mi újat tudnak kihozni a Paranormal Activity-ből, hát nem tudom.
2011. július 23. 13:09
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
az első két részt is imádtam! *.* tuti ez is király lesz
egyébként az egy dolog, hogy néhány embernek nem tetszett... akik hisznek az ilyesmikben azokat jobban megfogja az egész film mint az olyanokat akik alapból hülyeségnek titulálják...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: