A Paranormal Activity 3 októbertől a mozikban
2011. július 22. 11:48
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
az első rész olyan szinten unalmas volt, hogy a másodikra sem voltam már kíváncsi, csak az tartott ébren, hogy azt vártam történik-e valami... És még azt mondták milyen félelmetes... nevetséges
2011. július 22. 11:51
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
engem vhogy hidegen hagy.. :||
2011. július 22. 12:15
Idézet (Melindalol @ 2011.07.22. 11:37)
hát én sem láttam egyiket sem és nem is változik a véleményem minek horrort nézni??? semmi értelme de ha valaki azt szereti hogy éjjel nem tud aludni rémálmai vannak a filmtől akkor nézze nyugodtan
tudod én imádom a horrort, és mégis tudok este aludni.
Én mondjuk egyik részt sem láttam, de az az igazság, hogy a horrornak nem kell feltétlenül véresnek lennie. Úgy is lehet jó filmet csinálni hogy nem lecsapolnak minden egyes percben 5 liter vért egy emberből meg kínozzák, hanem vannak olyan horrorok amik kifejezettem az emberi tűrőképességre mennek, mert már nekem is volt olyan pont hogy 'na oké nekem ez már sok' persze végignéztem, de az egész film olyan szinten elgondolkodtató volt, és...rejtélyes meg minden hogy muszáj volt végignéznem. Ezek ilyen pszicho szerűek. Nem tudom. Engem mondjuk a történet alapból nem érdekel, de hát ki tudja lehet hogy végig nyálazom a részeket.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 22. 12:27
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Én is kiváncsi vagyok rá ;D
2011. július 22. 12:43
|
|
stereoloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 128938 offline
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
2011. július 22. 13:04
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
én csak az első részt láttam, de mivel elég gyenge idegzetű vagyok, így nem hiszem, hogy meg fogom a többi részt nézni...
az első rész után is napokig nem tudtam éjjel aludni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.