Mégis lesz új Kiszel Tünde-naptár
2011. július 22. 11:46
Ki az a "hülye" már bocsi aki pont Őt akarja nézegetni a falán?
2011. július 22. 11:51
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
keiiko egyetértek xd
2011. július 22. 12:15
Ezaz!!!! Erre vártam egész évben!! nem is tudom milenne ha nem lenne tüncike!!!??? XD
2011. július 22. 12:23
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
lol
2011. július 22. 12:25
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nekem abból nem kell.
És rajongók?
És rajongók?
2011. július 22. 12:34
Ez az asszonyka nagyon dilis jó dolgában már aszt sem tudja hogy mit csináljon.Pedig a kutya sem kíváncsi rá.
2011. július 22. 13:03
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
azért nem veszi észre hogy megbántják, mert olyan bolond, hogy azt is bóknak veszi, és vigyorog rajta.
nekem van kiszel tündés naptáram, de azt a tesóm csinálta, mert egyszer kiszel tündének öltözött fel farsangon.
persze a naptár rajzolva van, és az jól néz ki, nem úgy, mint ez a bányarém. nem tudom, egy olyan embernek, aki kicsit sem okos, és olyan ronda, hogy hogyha lemegy a szénbányába, a szén sírva jön fel, nem tudom, hogy lehetnek rajongói. szerintem csak a tükörképei a rajongói.. vagy azok se.Oo
nekem van kiszel tündés naptáram, de azt a tesóm csinálta, mert egyszer kiszel tündének öltözött fel farsangon.
2011. július 22. 13:06
még egy párat csinál utánna meg fojtatja Donatellácska...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: