Nagy sikert arat a Cyberbully
2012. augusztus 19. 15:52
Én angolul néztem meg, és gyönöyrű fil.. sajnos én is áldozata vagyok az lyennek, de nem neten keresztül ,hanem személyesen... utálom amit művelnek az emberek, és ez a film megsiratott, mert pontosan tudom milyen érzés ez.Gyönyörű film.
2012. október 13. 09:01
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Én megnéztem,és nagyon jó film... Engem is bántanak és terroizálnak a suliban,pont ez az egyik ok hogy megnéztem a filmet... Nagyon jó fil lett és mindenki maradjon erős mert végig lehet csinálni MINDENT
2012. november 04. 21:23
|
|
picipocak18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 176667 offline
|
Emily nagyon tehetséges szinész és énekes.. nagyon megszerettem.. és ez a film is sokakat érint. sokan átérzik a filmben történő cselekmények súlyát.. 10ből 10 ♥
2013. április 06. 15:23
Sajnos csak ma sikerült megnéznem a filmet, de imádtam. Tanulságos, és csak a teljes igazságot mutatják be. Tökéletes filmre sikeredett, mindenkinek meg kellene néznie legalább egyszer. Emz pedig most is tökéletesen teljesített.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: