Jennifer Lopez 200 millióért énekelt
2011. július 22. 02:20
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.21. 17:46)
"férje többször is megcsalta őt"
- Na tessék, a válásról szóló cikket meg teleírták az okosok avval, hogy JLo senki mellett nem tud megmaradni ...
- Na tessék, a válásról szóló cikket meg teleírták az okosok avval, hogy JLo senki mellett nem tud megmaradni ...
Hát ez már nevetséges! Komolyan mondom, Marc Anthonynak már csak a paták hiányoznak a lábáról, meg az ördögszarv a fejéről. Májusban Jennifer még nyilvánosan nyalta- falta, és azt nyilatkozta, milyen boldog mellette, most meg ő lett az első számú közellenség? Ez a megcsalós sztori éppen annyira igaz, mint az összes egyéb találgatás a válásukkal kapcsolatban. Miután a sajtó eljátszadozott azzal a gondolattal, hogy Jennifer esetleg összeszűrte a levet William Levy-vel, JLo mamája azonnal lépett, és ellentámadásba lendült. Nagy machinátor az öreglány, ő terjeszt mindenféle édes kis pletykákat egy barátnőjén keresztül. Az egyik külföldi lap ugyanis, ha konkrétan nem is nevezte meg a hölgyet, de azt leírta, hogy Guadalupe mama barátnője az informátor. Szóval ennyit az infomáció hitelességéről.
2011. július 22. 08:36
ennyiért én még dzsásztínnal is randiznék, és kéjti perrivel is énekelnék
2011. július 22. 09:47
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát azért ennyiért mért ne tette volna meg? én is bármit megtennék...(majdnem...határok azért vannak)
2011. július 22. 10:20
az szép. de ha Jenifer ennyire szereti a rajongóit, szerintem kevesebbel is beérte volna. de attól ez még nagyon kedves gesztus, hogy elvállalta.
2011. július 22. 10:22
Ennyi pénzért már én is szíves-örömest elvállaltam volna.
2011. július 22. 11:26
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek Mammonia!és tényleg nagyon nagy katka11!
2011. július 22. 11:48
Ha ennyi pénzt kapott érte akkor nem csoda hogy fellépett és hogy kedves volt a rajongóival.
De szerintem Ő amúgy is kedves velük. (:
2011. július 22. 11:58
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
200 millióért?
Ez azért nem sok egy kicsit?
Ez azért nem sok egy kicsit?
2011. július 22. 12:39
Én is szívesen elhívnám Jennifert az esküvőmre hogy énekeljen.A jó dolgokat megkel fizetni.És ha telik rá akkor miért is ne tegyék meg az emberek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: