Én tuti nem venném fel.. xDD
De most tényl...én azt hittem nem igazi húsból van... O.o
... már bocsi annak akinek tetszik de - FÚJJ...
Múzemban Lady Gaga húsruhája
2011. július 22. 08:32
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
2011. július 22. 10:17
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
úr isten..Gagától ezmár megszokott, de ez egy kicsit fura ,h múzeumban lenne a helye..:// xDD
2011. július 22. 10:38
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
omg !!!!!!!!!
2011. július 22. 12:35
|
|
makeszka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 155712 offline
|
2011. július 22. 12:37
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Kitti.14 @ 2011.07.22. 02:00)
szerintem jóóóó*-*
ezért is imádom Gagát.
mindig valami újjal áll elő és nem fél merész lépést tenni.
(L)
ezért is imádom Gagát.
mindig valami újjal áll elő és nem fél merész lépést tenni.
Jó? Ugye csak viccelsz?! Mi jó abban, hogy több állott is megöltek azért?
2011. július 22. 12:47
Nagyon durva ez a ruha az sem normális aki kitalálta eszt a borzalmas ruha darabot,ha lehet egyáltalán ruhának nevezni. Büdös meg minden.FÚJ!!!!!!
2011. július 22. 18:30
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahh
2011. július 22. 21:06
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
gabicy:hahaha
akkor jó
2011. július 22. 21:13
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Bibor24:de azért megenni és viselni más,mert a hús étel,nem ruhadarab,h szórakozzon vele,más örülne,ha annak a negyedlnek a negyedét megkaphatna nap.mint nap,ő meg szórakozik vele!Inkább a tehetségével kelteé fel a figyelmet,nem a hülyeségeivel!Mert egy helyen az van,h állatbarát,most meg állatokat gyilkoltat!Ember az ilyen?Mert szerintem inkább bolond,és elmefogyott mint frappáns és érdekes!
2011. július 22. 21:28
Orsi.Miley26 Orsi.Miley26
Bibor24:de azért megenni és viselni más,mert a hús étel,nem ruhadarab,h szórakozzon vele,más örülne,ha annak a negyedlnek a negyedét megkaphatna nap.mint nap,ő meg szórakozik vele!Inkább a tehetségével kelteé fel a figyelmet,nem a hülyeségeivel!Mert egy helyen az van,h állatbarát,most meg állatokat gyilkoltat!Ember az ilyen?Mert szerintem inkább bolond,és elmefogyott mint frappáns és érdekes!
de gyagya, azt a húst hentesnél vette a ruha tervezője O_o előbb talán olvass róla többet, mielőtt még leégeted magad oks?
de gyagya, azt a húst hentesnél vette a ruha tervezője O_o előbb talán olvass róla többet, mielőtt még leégeted magad oks?
2011. július 22. 22:55
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Orsi.Miley26 teljesen egyet értek veled!
Én eleinte nagyon bírtam,mert jó számai voltak meg a klipjei sem voltak botrányosak és durvák.Stílusa volt,nem ilyen "extrém"(pontosabban elmebetegen nagy h*lyeség,túlzás...menjen a gógyiintézetbe inkább!) Most meg mit láthatunk? Új klip jelent meg!És nem biztos a szám miatt nézik végig,hanem inkább a klipet nézik hogy:Mennyire durva,túlzás,vagy épen nagyon király,"bejövős"...Nálam gaga bizonyított:Olyan mint egy kisgyerek az oviban,aki rosszat tesz,és minden figyelmet magának akar.Az óvó nénik inkább őt szidják,minthogy végig nézzék a sok tehetséges gyereket,aki már ritmusosan tapsikol...(bocsi,próbáltam lesüllyedni gugukánk szintjére...)
A ruhához: ez nagyon gusztustalan dolog!És ahogy Orsi.Miley26 is leírta,én is leírom:Más örülne ha ennyi húst ehetne egy évben!Ő meg még fel is veszi,és még egy eseményen viseli is?
Az "egyszerű" sztárok,akik RUHÁT viselnek,azok a tehetségével bizonyítanak/bizonyítottak...bár 1-2 eltűnik egy időre,de marad olyan,amilyen és nem botrányozik,csak hogy a figyelem középpontjában legyen/maradjon....
Én eleinte nagyon bírtam,mert jó számai voltak meg a klipjei sem voltak botrányosak és durvák.Stílusa volt,nem ilyen "extrém"(pontosabban elmebetegen nagy h*lyeség,túlzás...menjen a gógyiintézetbe inkább!) Most meg mit láthatunk? Új klip jelent meg!És nem biztos a szám miatt nézik végig,hanem inkább a klipet nézik hogy:Mennyire durva,túlzás,vagy épen nagyon király,"bejövős"...Nálam gaga bizonyított:Olyan mint egy kisgyerek az oviban,aki rosszat tesz,és minden figyelmet magának akar.Az óvó nénik inkább őt szidják,minthogy végig nézzék a sok tehetséges gyereket,aki már ritmusosan tapsikol...(bocsi,próbáltam lesüllyedni gugukánk szintjére...)
A ruhához: ez nagyon gusztustalan dolog!És ahogy Orsi.Miley26 is leírta,én is leírom:Más örülne ha ennyi húst ehetne egy évben!Ő meg még fel is veszi,és még egy eseményen viseli is?
Az "egyszerű" sztárok,akik RUHÁT viselnek,azok a tehetségével bizonyítanak/bizonyítottak...bár 1-2 eltűnik egy időre,de marad olyan,amilyen és nem botrányozik,csak hogy a figyelem középpontjában legyen/maradjon....
2011. július 23. 07:28
|
|
inomalackaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 154678 offline
|
fuj gusztustalan
2011. július 23. 16:43
|
|
Eni00:és kinek a kérésére elárulod?a Gagáéra,mert se nem a tiédre,se nem az enyémre,se nem a hentesére!
Köszönöm Trinda,legalább te értelmesen gondolkozol!Én is egyetértek veled Trinda,amit leirtál,nagyon jól megfogalmaztad
nem úgy,mint Eni00,aki arra vár,h éppen kibe kössön bele!
Köszönöm Trinda,legalább te értelmesen gondolkozol!Én is egyetértek veled Trinda,amit leirtál,nagyon jól megfogalmaztad
2011. július 23. 17:34
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
király ötlet és egyedi de más szemszögből nézve ha már megvette a húst miért nem süttöte meg a grillen kint egy szép napon.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: