Múzemban Lady Gaga húsruhája
2011. július 21. 16:16
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Ez egy kicsit már túlzás...
2011. július 21. 16:17
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.07.21. 16:13)
Én rohadt mód teszek rá miben villant éppen, felőlem meztelen is járhat kelhet. Az a gáz, hogy ez még mindig téma... 
tévedés, jogos hogy ezen lovagolnak, az a gáz hogy ez egyáltalán megtörtént...
2011. július 21. 16:20
|
|
Viivyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 126635 offline
|
ht ez undortó meg eget verő baromság -.-" komolyan szerintem már azt se tudják h mit kezdjenek magukkal szánalom :$ de most komolyan normális az ilyen
Twilight6 hogy az állatkinzásra felhívja a figyelmet
?? ez elég értelmetlen
Twilight6 hogy az állatkinzásra felhívja a figyelmet
2011. július 21. 16:21
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
-.- " értelmes ember itt is láccik... szegény állatok : ( egyre alacsonyabbra süllyed ez a nő! miért kellett amúgy is múzeumba rakni?? nem egy nagy cucc inkább sajnálatra való!+!
2011. július 21. 16:22
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Szerintem is lényeges különbség van az között, hogy viseljük vagy megesszük. Mert ugye nem mindegy, hogy azért ölünk meg egy állatot, hogy emberek ne haljanak éhen vagy, hogy valaki viselje. A csúcsok csúcsa, hogy még egy múzeumba is berakták. De ha az emberek erre vevők, akkor hajrá! :S :/
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. július 21. 16:26
Idézet (LULUPeas @ 2011.07.21. 16:17)
tévedés, jogos hogy ezen lovagolnak, az a gáz hogy ez egyáltalán megtörtént...
pont ez volt a célja, hogy beszéljenek róla, ez pedig megtörtént, nem?
2011. július 21. 16:33
Abból a szempontból, hogy az állatokat már úgyis kinyírták, tök mindegy, hogy megeszi vagy felveszi-e valaki. Nálam a problémák ott kezdődnek, hogy a rengeteg hús nagy része, amihez az állatokat levágják, megy a kukába, mert ha nem adják el időben, kidobnak mindent, nem ám odaadnák valakinek. Persze ez minden más élelmiszerre is vonatkozik. Úgyhogy hiába mondjátok, hogy mások éheznek bla bla, a mi országunkban is kidobnak mindent a multik. Akkor meg akár GaGa fel is veheti, ami egyébként is a kukába ment volna.
Én spec nem támogatom a húsevést. Az én szememben az állatok nem azért vannak, hogy leöljük őket. És az is hülye példa, hogy ugye ez "csak" disznó, ugyanis a malacok is okos állatok, ezért is divat már háziállatnak tartani...
Én spec nem támogatom a húsevést. Az én szememben az állatok nem azért vannak, hogy leöljük őket. És az is hülye példa, hogy ugye ez "csak" disznó, ugyanis a malacok is okos állatok, ezért is divat már háziállatnak tartani...
2011. július 21. 16:35
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
An_d_a
Igen ezt már én is olvastam, de akkor se értem, h ha valakinek van egy adott betegsége, ami ebben az esetben a lupus, akkor annak mi köze ahhoz, h milyen ruhát vesz fel? Tudtommal ez nem szokta az emberek stílusát befolyásolni! Ezért is látom értelmetlennek amit írtál
Igen ezt már én is olvastam, de akkor se értem, h ha valakinek van egy adott betegsége, ami ebben az esetben a lupus, akkor annak mi köze ahhoz, h milyen ruhát vesz fel? Tudtommal ez nem szokta az emberek stílusát befolyásolni! Ezért is látom értelmetlennek amit írtál
2011. július 21. 16:37
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Na ez szerintem már szánalmas, hogy ilyesmivel hívja fel magára a figyelmet
Ezt a sok húst jobb célra is felhasználhatta volna. Az én szememben nagyobb figyelem felhívás lett volna, ha azt látom: Lady Gaga húst ajándékozott az éhező gyermekeknek. De nem ehelyett magára aggatja
Ezt a sok húst jobb célra is felhasználhatta volna. Az én szememben nagyobb figyelem felhívás lett volna, ha azt látom: Lady Gaga húst ajándékozott az éhező gyermekeknek. De nem ehelyett magára aggatja
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 21. 16:37
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Am kom igazi hús?
2011. július 21. 16:49
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Ez igen... tényleg múzeumi darab...
2011. július 21. 16:52
Ez nagyon durva.
Igazi nyers húsból ruha???
Azt tényleg csak Gagától tudom elképzelni.
Igazi nyers húsból ruha???
Azt tényleg csak Gagától tudom elképzelni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.