Múzemban Lady Gaga húsruhája
2011. július 21. 15:42
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ennek a Gaganak telleg mar feltunesi viszketegsege van...
2011. július 21. 15:58
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Ez mér beteges,meg kéne vele etetni sztem,jó-jó botrányhős,de ilyen senki sem csinálna,ezzel a rajongói felfigyelnek rá,és elfordulnak tőle!
Jó,h extravagáns a sminke,mindenféle extravagáns ruhákban jár,de erre nincs ember,aki képes lenne,ezek szerint,akkor ő nem is ember,tisztára depis már....Először egy napod LG napnak nyilvánitanak,amúgy meg,szerintem azért teszi,h mert már jobb énekesnők is vannak és igy felhivja magára a figyelmet,el fogják felejteni őt 2 év múlva...Nem úgy fognak emlékezni rá,mint a nagyszerű énekesnőre,hanem úgy,hogy-"igen,ő volt az,aki feltűnisi viszketegséggel bajlódott,még hogy ez énekesnő?"
WhiteAngel:igazad van mindenben főleg ebben_"Tudom,ez most a sok "little monster"-nek nem fog tetszeni de unom már hogy mindig ezért támadnak.Ha kérhetném,ne fűzzön senki megjegyzést ehhez,nincs kedvem már az állandó vitákhoz.Jogom van saját véleményt formálni és kész.Nem szeretem,pont.Hagyjuk is ennyiben."
ugyanigy gondolom
Jó,h extravagáns a sminke,mindenféle extravagáns ruhákban jár,de erre nincs ember,aki képes lenne,ezek szerint,akkor ő nem is ember,tisztára depis már....Először egy napod LG napnak nyilvánitanak,amúgy meg,szerintem azért teszi,h mert már jobb énekesnők is vannak és igy felhivja magára a figyelmet,el fogják felejteni őt 2 év múlva...Nem úgy fognak emlékezni rá,mint a nagyszerű énekesnőre,hanem úgy,hogy-"igen,ő volt az,aki feltűnisi viszketegséggel bajlódott,még hogy ez énekesnő?"
WhiteAngel:igazad van mindenben főleg ebben_"Tudom,ez most a sok "little monster"-nek nem fog tetszeni de unom már hogy mindig ezért támadnak.Ha kérhetném,ne fűzzön senki megjegyzést ehhez,nincs kedvem már az állandó vitákhoz.Jogom van saját véleményt formálni és kész.Nem szeretem,pont.Hagyjuk is ennyiben."
ugyanigy gondolom
2011. július 21. 15:59
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
2011. július 21. 16:00
Idézet (Regina @ 2011.07.21. 15:28)
Kíváncsi vagyok, hogy azok közül, akik undorítónak tartják és sajnálják az állatokat, azok közül hányan vegetáriánusak. Mert aki nem, az ugyanúgy megzabálja a rengeteg húst, amihez állatok millióit ölik le. Ez a mennyiség, ami GaGán volt, nem oszt nem szoroz...
azért aközött hogy megeszem, vagy felveszem van különbség, nem tudom érzed-e.
2011. július 21. 16:00
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.07.21. 15:28)
Kíváncsi vagyok, hogy azok közül, akik undorítónak tartják és sajnálják az állatokat, azok közül hányan vegetáriánusak. Mert aki nem, az ugyanúgy megzabálja a rengeteg húst, amihez állatok millióit ölik le. Ez a mennyiség, ami GaGán volt, nem oszt nem szoroz...
Azért nem mindegy, hogy azt a húst megeszi valaki, vagy pedig magára húzza. Mert az utóbbi az tényleg gusztustalan. Máshol megölnék egymást ennyi húsért, és szívesen megennék (persze mielőtt ez a bolond magára húzta volna nem az önkifejezés miatt, hanem figyelemfelkeltés céljából).
2011. július 21. 16:04
Hihetetlen, hogy ez még mindig port kavar. Nem fogja fel senki, hogy divattervezők terveztek húsos kreációkat? A kutyát nem érdekelte, de ez egy éve megy. Ki a francot érdekel, hogy mit vesz fel. Nyilván nem tigris meg csincsilla hús, hanem marha vagy sertés. Hagyjuk már ezt!
Ajánlom figyelmetekbe
Ajánlom figyelmetekbe
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. július 21. 16:07
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Azt hittem nem igazi xD na mind1. Engem le lehet idiotazni, de fel is vennem, nem csak megnézném ;D
2011. július 21. 16:07
Szerintem ez baromi nagy túlzás, hogy már múzeumba is kell kerülnie.
Twilight6 egyetértek!
Twilight6 egyetértek!
2011. július 21. 16:11
elég undi, hogy múzeumba rakták.
Amúgy Gaga nem azért vette fel ezt a ruhát, hogy felhívja az állatkínzásra a figyelmet? Legalábbis valahol valami hasonlót olvastam.
Amúgy Gaga nem azért vette fel ezt a ruhát, hogy felhívja az állatkínzásra a figyelmet? Legalábbis valahol valami hasonlót olvastam.
2011. július 21. 16:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.07.21. 16:04)
Hihetetlen, hogy ez még mindig port kavar. Nem fogja fel senki, hogy divattervezők terveztek húsos kreációkat? A kutyát nem érdekelte, de ez egy éve megy. Ki a francot érdekel, hogy mit vesz fel. Nyilván nem tigris meg csincsilla hús, hanem marha vagy sertés. Hagyjuk már ezt!
És kinek a kérésére tervezték? Az enyémre? Tiedére? A sertésére? Vagy gyagyáéra?
2011. július 21. 16:13
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.21. 16:12)
És kinek a kérésére tervezték? Az enyémre? Tiedére? A sertésére? Vagy gyagyáéra?
Én rohadt mód teszek rá miben villant éppen, felőlem meztelen is járhat kelhet. Az a gáz, hogy ez még mindig téma...
2011. július 21. 16:14
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Butterfly girl @ 2011.07.21. 16:11)
elég undi, hogy múzeumba rakták.
Azért vette fel a húsból készült ruhát, hogy felhívja az állatkínzásra a figyelmet?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.