Múzemban Lady Gaga húsruhája
2011. július 21. 15:28
van már GaGa nap is, akkor ezen már meg sem lehet lepődni, hogy kiállították a "ruhakölteményt".
Minek ezt felkapni, hogy most GaGa ilyet egyátalán felvett? tudtuk, hogy ilyen fura ízlése van, őt így kell szeretni. nem tetszik nem kell nézni, ez a véleményem. nem vagyok egy nagy rajongó, de szeretem, még ezzel a förtelmes "ruhával" is. mert ő ilyen és kész.
Minek ezt felkapni, hogy most GaGa ilyet egyátalán felvett? tudtuk, hogy ilyen fura ízlése van, őt így kell szeretni. nem tetszik nem kell nézni, ez a véleményem. nem vagyok egy nagy rajongó, de szeretem, még ezzel a förtelmes "ruhával" is. mert ő ilyen és kész.
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. július 21. 15:28
Kíváncsi vagyok, hogy azok közül, akik undorítónak tartják és sajnálják az állatokat, azok közül hányan vegetáriánusak. Mert aki nem, az ugyanúgy megzabálja a rengeteg húst, amihez állatok millióit ölik le. Ez a mennyiség, ami GaGán volt, nem oszt nem szoroz...
Reny72
2011. július 21. 15:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
@sewenteen http://starity.hu/magazin/16988-lady-gaga-beteg-es-a-sulya-megszallottja/ én konkrétan erre a cikkre gondoltam,amit itt is megírtak,azon kívüül rengeteg újságban és más portálokon is láttam.erre gondoltam,hogy így lehet köze ehhez a bizarr ruhatárhoz.
2011. július 21. 15:30
2011. július 21. 15:30
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
fújj
nem is értem hogy bírt ilyet felvenni és a nyershúst megfogni se nagyon szeretem
brrr
nem is értem hogy bírt ilyet felvenni és a nyershúst megfogni se nagyon szeretem
2011. július 21. 15:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez nagyon undorító...:/
2011. július 21. 15:33
én vegetáriánus vagyok és nem ítélek el másokat mert húst eszik de,hogy hordja is és még ki is állítsák? Ez undorító. :/
2011. július 21. 15:34
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Twilight6 @ 2011.07.21. 15:23)
Úgy függ össze, hogy gagának feltűnési viszketegsége van. 
A feltűnési viszketésen ez már rég túlmutat...
Twilight6
2011. július 21. 15:37
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
prézli
Twilight6 írta:
hát egyre gázabb
Twilight6 írta:
hát egyre gázabb
2011. július 21. 15:39
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (dyson.monster @ 2011.07.21. 15:37)
Hát persze. Ti csak itt fújjoltok meg undorítóztok de azt viszont 100% hogy nem tudjátok, hogy Gaga miért is vette fel ezt a ruhát?!
Nem, én nem tudom, de inkább nem is akarom tudni.
2011. július 21. 15:40
Remek,még mi jöhet? Előszőr napot neveznek el róla most meg ez..jólvan,értem én hogy sokan szeretik de szerintem közel nem tett le olyan sokat az asztalra hogy így istenítsék,és a ruháit egyenesen múzeumokban állítsák ki. Tudom,ez most a sok "little monster"-nek nem fog tetszeni de unom már hogy mindig ezért támadnak.Ha kérhetném,ne fűzzön senki megjegyzést ehhez,nincs kedvem már az állandó vitákhoz.Jogom van saját véleményt formálni és kész.Nem szeretem,pont.Hagyjuk is ennyiben.
Twilight6
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.