Starity

Múzemban Lady Gaga húsruhája

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 07. 09:12 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Orsi.Miley26 @ 2011.07.23. 16:43)
Eni00:és kinek a kérésére elárulod?a Gagáéra,mert se nem a tiédre,se nem az enyémre,se nem a hentesére!
Köszönöm Trinda,legalább te értelmesen gondolkozol!Én is egyetértek veled Trinda,amit leirtál,nagyon jól megfogalmaztad smileeee.gif nem úgy,mint Eni00,aki arra vár,h éppen kibe kössön bele!

hogy mii??arra várok, hogy kibe kössek bele?mert neked beszóltam, akkor rögtön már mindenkinek???lehet, hogy keménynek hiszed most magad, mert egy régebbi és tapasztaltabb tagnak beszóltál?pedig csak magadat minősíted jobban. és képzeld, még azt is tudom, hogy ki ötlete volt a ruha. gondolom te meg egy fikarcnyit se tudsz Miley származásáról. hogy bebizonyítsam, hogy tényleg tudom, Gaga stylistja találta ki az egész ruha ötletet. és olyan szó, hogy ,,leirtál'', olyan nincsen smileeee.gif tudtad, hogy ,,leírtál''-nak írják? smileeee.gif
2011. augusztus 09. 13:41 #182
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Csatolások: 0
Azonosító: 153301
Képzeld,többet tudok Mileyról,mint te!
Miley Ray Cyrus születési név: Destiny Hope Cyrus, Nashville, Tennessee, USA, 1992. november 23. amerikai énekes és színésznő, dalszerző.Miley Cyrus 1992. november 23-án született az Egyesült Államok-beli Tennessee államban, Nashville Franklin nevű külvárosában, akkor még Destiny Hope Cyrus néven. Szülei színészek és énekesek apja Billy Ray Cyrus,anyja: Leticia Cyrus. Két édestestvére van Noah Braison , és három féltestvére Brandi Trace és Christopher 2008. januárjában nevet változtatott, így már Miley Ray Cyrusnak hívják.....mÁR ZSIBBAD A kezem,ha többre vagy kiváncsi smileeee.gif bártan kérdezz smileeee.gif én elhiszem,h nem tudod,csak a szád jár smileeee.gif de ha nem pont erre voltál kiváncsi akkor irj,mert nem nagyon értettelek,csak leirtam amire szerintem kiváncsi vagy smileeee.gif ha nem tetszik,akkor mondd meg mire vagy kiváncsi smileeee.gif
2011. augusztus 09. 13:42 #183
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
Eni00nak irtam smileeee.gif
2011. augusztus 10. 10:34 #184
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

En00 irta:
"és olyan szó, hogy ,,leirtál'', olyan nincsen tudtad, hogy ,,leírtál''-nak írják?"-
haha "és"-sel pedig nem kezdünk mondatot!Mindenkinek más a billentyűzete!Menjél a levegőre egy kicsit,márt valami nem okés nálad!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok