Hogy nézel ki, Ke$ha?
2011. július 21. 17:41
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez borzalmas.Ha Keshán laza cuccok vannak, eltakarják a háját,de ez a ruha nem előnyös. Eláll a csípőjénél egy picit tőle a ruha,és kivillantja a narancsbőrt,hájt :S
2011. július 21. 17:51
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
őszintén szólva én rosszabbra számítottam, bár ez se jó.
2011. július 21. 17:58
Egy kicsit megváltozott és ezt sajnálom, de még mindig szeretem
2011. július 21. 18:03
|
|
Muffi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 143054 offline
|
Ha ő ducin érzi jól magát az rendben van de az igaz, hogy öltözhetne előnyösebben. A sytlistja nem vette észre, hogy ez nem a legjobb választás? Vagy nincs is neki?
2011. július 21. 18:05
Szerintem ne a stylistot kövezzük meg azért, mert Keshának semmi alakja sincs. A ruha szerintem kifejezetten szép, az már egy más dolog, hogy nem kellett volna pont rá adni. Az tényleg baki. De hát Istenem nagy kaland.
2011. július 21. 18:07
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Szegényke elég szarul néz ki.
És itt nem arról van szó,hogy duci lenne vagy ilyesmi,egyszerűen annyira alaktalan,téglalap teste is van. Nekem semmi bajom ha valakin akár 20kg plusz is van ha szépen eloszlik,és formás. Itt meg deréktájban áááá..úgy rossz ahogy van.
2011. július 21. 18:08
Rémes ez a ruha! Senki se vette észre ezt?! Talán azért mert nincs elég nőies csípője és a dereka sem valami vékony! Egyáltalán nem előnyös :S
Amúgy sokan írjátok, hogy hogyha így érzi jól magát legyen csak duci, de szerintem ez nem teljesen így van! Egy híres embernek igenis törődnie kéne magával, már bocsi..
Amúgy sokan írjátok, hogy hogyha így érzi jól magát legyen csak duci, de szerintem ez nem teljesen így van! Egy híres embernek igenis törődnie kéne magával, már bocsi..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: