A két női műsorvezető szeretné, ha házigazda lehetne a Megasztár vagy az Össze-Esküvők című valóságshow-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iszak Eszter vagy Erdélyi Mónika?
2011. július 21. 13:18
2011. július 21. 13:21
Mónikát nagyon nem szeretem akkor már inkább Eszter
2011. július 21. 13:21
Remélem Mauni nem kapja meg az állást, mert még a végén az emberek azt hiszik, hogy eltévedtek, és tömegverekedés robban majd ki kornyikálás, vagy lagzi helyett
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFans
2011. július 21. 13:23
Véleményem szerint Eszti körülbelül a VIVA szintjén áll műsorvezetői tevékenykedésével... Tudom, a TV2 sem egy színvonalas történés újabban, de nem szeretnék ezen filozofálni vagy vitatkozni. Ez csak személyes vélemény... én Mónikát sokkal szívesebben látnám képernyőn.
2011. július 21. 13:25
Hát szerintem Eszter fiatal és csinos és jobban megérdemelné a műsor vezetését, ám bár Mónika már vezetett műsort és ő is már jártas a szakmában.De úgy gondolom azért Mónikának az a 9 év hosszú volt, most adjon esélyt a fiatalabb jelentkezőknek is. Tehát szerintem Iszak Eszter sokkal inkább jobb lenne a műsorban mint Erdélyi Mónika.
2011. július 21. 13:26
Nekem teljesen mindegy ,hogy ki vezeti majd a műsorokat.
De ha választanom kéne,én inkább Esztert választanám.
De ha választanom kéne,én inkább Esztert választanám.
2011. július 21. 13:26
Egyik se!
Claudiát szeretem,elég lesz csak ő!
Mónika már lejárt lemez,Eszter pedig tehetségtelen! (saját vélemény!)
2011. július 21. 13:28
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Akkor megint jöhetnek hogy új viva műsor vezetőt keresnek, mert a viva megsértődik és kidobja eszterthogy ő már a másik csatornának a műsorvezetője.Mónika is szintén RTL műsor vezető, úgy hogy egykönnyen nem lessz a Megasztár műsor vezetője.
2011. július 21. 13:28
Én is azt mondom, hogy egyik se, de ha már tényleg kit látnék szívesebben, inkább Maunika
2011. július 21. 13:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Nina1122 @ 2011.07.21. 13:25)
Hát szerintem Eszter fiatal és csinos és jobban megérdemelné a műsor vezetését, ám bár Mónika már vezetett műsort és ő is már jártas a szakmában.De úgy gondolom azért Mónikának az a 9 év hosszú volt, most adjon esélyt a fiatalabb jelentkezőknek is. Tehát szerintem Iszak Eszter sokkal inkább jobb lenne a műsorban mint Erdélyi Mónika.
A fiatalabbnak van munkája, Mónikának meg nincs. Milyen esély? Iszak nem akarja otthagyni a vivát. Akkor neki legyen két munkája a másiknak akinek családja, gyereke van, meg egyse?
Iszakba annyi tehetség szorult, hogy épphogy elvegetál a vivánál.
2011. július 21. 13:33
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Engem személy szerint idegesít mindkét nő, de szerintem is Mónika lenne jobb a feladatra.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.