Selena Gomez lesz a következő Angelia Jolie?
2011. július 21. 14:07
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.07.21. 13:30)
na végre egy normális ember!!
te legalább egyetértesz velem!
te legalább egyetértesz velem!
Persze, aki nem rajong szelikéért az nem normális. Egyébként meg, Angelia nem nagy kedvencem, de 100x tehetségesebb és számomra színpatikusabb, mint ez a kis senki.Szerintem erről se nagyon fogunk többet olvasni.. De ha már tehetsége nincs, akkor adakozzon.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. július 21. 14:08
cintia8597 és An_d_a egyetértek. Selena is tehetséges, de Angelinához képest egy nagy nulla. Sosem fog felérni hozzá!
2011. július 21. 14:08
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Szelená soha nem lesz Angelina nyomában, de még a közelében sem. Soha! Angelina önzetlenül jótékonykodik, sokszor teljesen titokban. Ő nem a hírnévért csinálja, nem úgy mint Szelená...
Sokan bedőlnek neki, de még többen nem. Én az utóbbi csoporthoz tartozom.
2011. július 21. 14:10
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Aranyos sell
2011. július 21. 14:15
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.07.21. 13:19)
és még is mi olyan vicces benne??
SELENA JOBB MINT JOLIE!! De én nem csak a színészetre értem mert Jolie semmiben nem tudná utolérni őt
SELENA JOBB MINT JOLIE!! De én nem csak a színészetre értem mert Jolie semmiben nem tudná utolérni őt
Ezt ugye még te sem gondoltad komolyan?
2011. július 21. 14:23
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
szerintem Selena úgy jó ahogyvan.. meg amúgysem hinném,hogy Angelina lenne belőle
2011. július 21. 14:23
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
igazad van JJartemis
2011. július 21. 14:27
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
jaj istenem megőrülök. úgy megutáltam ezt a csajt.. "„Nos, gondolom, ez bók lenne” – nevetett Gomez.." hát igen nagyon is annak kéne venned, ha talán igaz is lenne, ami nagyon nem az.. fuu..
tengericsillag totálisan egyetértek.
tengericsillag totálisan egyetértek.
2011. július 21. 14:32
Na jó hát azért Selena elég messze van Jolietól,marhára nincsenek egy kategóriába,szóval szerintem hülyeség összehasonlítani őket. Amúgy most meg hirtelen az lett Selena álma,hogy segélyszervezetet hoz létre? Hmm,ha belegondolunk,mennyi álma volt már...a divattervezésre is ezt mondta,a színészetre is,az éneklésre is...kb. mindenre
2011. július 21. 14:33
Idézet (An_d_a @ 2011.07.21. 14:01)
EZ MOST MI?!?! Angelina Jolie utódjaként Selena Gomez-t mondani?ez az évszázad poénja emberek...
angelina sokkalta tehetségesebb,mint ez a kis sztárocskaszerű valaki,aki azért adakozik,hogy észrevegyék,miközben angelina mindig ezt teszi úgy,hogy nem minden cikk arról szól,hogy ő mekkora egy segítőkész ember.mert ha valaki,akkor jolie az.oscar-díjas és golden globe-díjas színésznő,akit valóban érdekel az emberek sorsa,és nem a média miatt nyafizik vagy csinálja a felhajtást.ezzel az interjúval csak selena beképzeltségét növelték,ami szinte emberileg lehetetlen.és az a kijelentés,hogy selena jobb angelina jolie-nál?!?!?!WTF!? angelina utolérhetetlen,selena számára teljes mértékben utánozhatatlan.olyan filmet,mint például a mr. és mrs. smith selena soha az életben nem fog alkotni.akkor meg miről beszélünk?!ja,persze,selena már a csapból is folyik,ezért már lehet ilyen marhaságot is kitalálni,hogy selena az utódja.csakazért,mert angelina nem szerepel minden egyes nap az összes létező újság címlapján,attól még ő a tehetségesebb,nem véletlenül van ilyen hosszú ideje hollywood-ban.aki pedig selena-t mondja szupersztárnak,az majd nézze meg hol lesz pár év múlva a tökéletességével,a művi viselkedésével és a hülye érdekkapcsolatával.mert ha valaki szerint az a sztár és tehetséges ember,aki olyan mint selena ,akkor az elég kiábrándító..
Igazad van
A közelébe sem ér
Most azzal segít, hogy parfümöt készít, pékséget nyit és a borzalmasabbnál is borzalmasabb ruhákat tervez?
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. július 21. 14:35
Selena 111 te tényleg nem vagy normál,már bocsi.
Tudod te,hogy ki egyáltalán Angelina Jolie,és hogy ez egy milyen nagy név? Nem akarok belefolyni a vitába,csak ez azért tényleg túlzás.
2011. július 21. 14:36
Oké én azt elismerem, hogy nagyon kedves Selenától, hogy segíteni próbál másoknak de ettől még nem kéne Angelina Jolie-hoz hasonlítani. Soha nem fog a nyomdokaiba lépni akárhogy igyekszik.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.