Chelsea Musick a napokban megjelentette első single-jét Stay True Be You címmel. Az énekesnő minialbumán két dal szerepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Chelsea Musick első single-je
2011. július 21. 13:30
Tisztázzunk ismét egy fogalmat: a két dalt tartalmazó hanghordozó nem EP, hanem single. EP-nek az albumnál (nagylemeznél) rövidebb, de egy single-nél már hosszabb lemezt nevezik. A single általában 1–4 dalt tartalmaz, az EP 5–8-at, az album pedig legalább 9–10-et. Ne használjuk össze-vissza a fogalmakat, mert nagyon nem mindegy, hogy egy lemezt albumnak, EP-nek, vagy single-nek hívunk, ez három eltérő formátum, nem szinonimái egymásnak!
2011. július 22. 07:40
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.07.21. 13:30)
Tisztázzunk ismét egy fogalmat: a két dalt tartalmazó hanghordozó nem EP, hanem single. EP-nek az albumnál (nagylemeznél) rövidebb, de egy single-nél már hosszabb lemezt nevezik. A single általában 1–4 dalt tartalmaz, az EP 5–8-at, az album pedig legalább 9–10-et. Ne használjuk össze-vissza a fogalmakat, mert nagyon nem mindegy, hogy egy lemezt albumnak, EP-nek, vagy single-nek hívunk, ez három eltérő formátum, nem szinonimái egymásnak!
Ezt én is tudom, de ott ahol olvastam a lemezről, ott EP-nek nevezték. Én teljes mértékben tisztában vagyok ezekkel a fogalmakkal, ezért is csodálkoztam, hogy ott EP-nek nevezték. De mivel ott így írták, így nem akartam rajta változtatni, mert hátha akkor meg az lenne a baj.
2011. július 23. 08:26
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Nálunk is megjelenhetne, nagyon tehetséges ez a csaj.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: