Selena Gomez is parfümöt ad ki?
2011. július 21. 11:05
Remélem sokat adnak majd el belőle, biztos nagyon jó lesz!
2011. július 21. 11:07
|
|
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline
|
"AkI UTÁLJA SELENÁT AZ NE IDE ÍRJON HANEM A KEDVENCÉHEZ!"
alig várom hogy megjöjjön a parfum!
alig várom hogy megjöjjön a parfum!
2011. július 21. 11:10
Őszintén szólva nem értem hogy miért ilyen ellenségesek sokan.Ez csak egy parfüm,nem hiszem hogy ártana vele a világnak.Tudom hogy sokan nem szeretik őt,és én ezt el is fogadom de ne írjátok le előre a parfümjét hiszen még nem láttátok,nem tudjátok milyen.Lehet hogy meglepetést okoz majd.
2011. július 21. 11:24
krechlpanna2000! Miért ne írhatnának? Csak mert nem bírják Selenat? Az egy dolog, amitől függetlenül mindenki elmondhatj a véleményét.
Meg sztem azért utálják sokan, mert mindenbe belekezd, de nincs mindenhez tehetsége, plusz állandóan Jussyról beszél, mikor tudja, mennyi Jussy-fan utálta meg.
De azt lefogadom, h sokan, akik írják, mennyire utálják - ami elég erős szó -, közben be van jelölve nekik kedvencnek
Meg sztem azért utálják sokan, mert mindenbe belekezd, de nincs mindenhez tehetsége, plusz állandóan Jussyról beszél, mikor tudja, mennyi Jussy-fan utálta meg.
De azt lefogadom, h sokan, akik írják, mennyire utálják - ami elég erős szó -, közben be van jelölve nekik kedvencnek
2011. július 21. 11:30
WhiteAngel-el értek egyet, lehet, hogy jó lesz, ki tudja.
2011. július 21. 11:36
|
|
Nicolett0301új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 131573 offline
|
Ruhakollekció,parfüm,színészkedés,éneklés?
És ha mindez nem jön be akkor pékséget nyit? -.-
Szeretem Selenát de nem szeretném ha túl vállalná magát, mert aztán általában az van hogy zuhannak egy hatalmasat lefelé.
És ha mindez nem jön be akkor pékséget nyit? -.-
Szeretem Selenát de nem szeretném ha túl vállalná magát, mert aztán általában az van hogy zuhannak egy hatalmasat lefelé.
2011. július 21. 11:40
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én szeretem nagyon Selenát, ő a kedvencem de nem szeretném ha túlvállalná magát, hiszen ott van neki a színészkedés, éneklés, ruhakollekció, a pékség terve minek még saját parfüm is ?! De attól függetlenül kíváncsi vagyok az illatára
2011. július 21. 11:41
|
|
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline
|
ez a baj a színészekben/énekesekben, hogy telhetetlenek. mindent akarnak. ruha kollekció, parfüm, ilyen kollekció, olyan kollekció. pedig lehet, hogy ha a saját területükön maradnak, sokkal több energiát tudnának belefektetni a projektjeikbe és nagyobb sikerük lenne...
2011. július 21. 11:43
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Melyik sztárnak nincs illata? Mert én úgy látom már mindenkinek.
2011. július 21. 11:44
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Úristen...már ő is? Valaki elkezdte és mindenki azt a valakit majmolja...
2011. július 21. 11:51
Kedvelem a csajt,de ez már túlzás.Pékség és utána még parfüm,hát nagyon telhetetlen! xD Én az ő helyében örülnék,hogy idáig eljutottam mivel elég nagy "sztárnak" mondhatja magát.
2011. július 21. 12:02
Jaj,remélem tényleg lesz.Olyan kíváncsi vagyok,hogy milyen lenne Selena illata.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: