Lady Gaga: "A marihuána maga az ördög!"
2011. július 21. 12:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (cheatondestiny @ 2011.07.21. 08:41)
azért van még sok olyan fiatal akinek a szülei véleménye nagyon is fontos. ezt jobb, ha nem felejted el
Nem én mondom, hanem a statisztikák - egyre több gyerek és egyre fiatalabban próbálja ki vagy használja - ez tény sajnos. Minden harmadik tizenéves élt már valamilyen szerrel. Bárki hozzá tud jutni 1 óra alatt aki akar.
Nyilván van aki hallgat a szüleire, nem azt írtam, hogy mindenki leszarja - én sem szartam le és még egy cigarettába sem szívtam bele sohasem. Általánosságban írtam amit írtam és azoknak szólt akik nem hallgatnak és hát valljuk be, ebből van a több, mert a szülők azt sem tudják mit művel a csemetéjük amikor nincs otthon vagy nem látják.
Aki nem hallgat a szüleire az Gagára sem fog, hiába mondja.
Aki meg hallgat a szüleire annak meg nem kell, hogy Gaga is elmondja, hiszen ő is használta vagyis nem hallgatott a saját szüleire. Ilyen egyszerű.
2011. július 21. 13:31
Adrián719:igen, és majdnem bele is halt a függőségébe, de szerencsére túlélte
Gagaa
2011. július 21. 14:25
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
hát legalább elismeri, h nem volt jó döntése ez akkoriban.
az akusztikus Glory pedig 1szerűen fantasztikus!
az akusztikus Glory pedig 1szerűen fantasztikus!
2011. július 21. 15:21
Nem a legjobb döntés volt, de szerencsére ma már tisztán látja a dolgokat.
2011. július 21. 16:01
Én olvastam az egyik gaga könyvbe erről szóval tudtam . Hogy ezeket csinálta de régen de nagyon örülök hogy leszokott . És hogy fiataloknak azt hirdeti hogy ne drogozzon senki ez nagyon jó pont gagától
.
2011. július 21. 17:49
|
littlemonster123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 154941 offline
|
joly 87 szanalams,hogy ezeket elhiszitek!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: