Lady Gaga: "A marihuána maga az ördög!"
2011. július 21. 09:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hm, ToTo, van valami abban amit mondasz, de éppen ezért jó, hogy ezt mondja, mert ezekre a "sztárokra" hallgatnak a mai fiatalok (oké, én is köztük vagyok bőven, de nekem soha nem jutna eszembe drogozni...)...viszont szerintem ha azt mondaná, hogy a drog az jó, akkor kevesen hallgatnának rá, és mindenki elítélné, nem?
2011. július 21. 09:46
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Nagyon örülök neki,hogy leszokott!
2011. július 21. 09:56
_ToTo_
Hát én sose szartam le amit a szüleim mondanak. -legyen az drog vagy bármi más amitől védeni akarnak. Nem minden gyerek ilyen
Hát én sose szartam le amit a szüleim mondanak. -legyen az drog vagy bármi más amitől védeni akarnak. Nem minden gyerek ilyen
2011. július 21. 10:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
tényleg nagyon szép volt az Edge of Glory fellépés ..és h Gaga így beszél erről.. és tudni lehet h nem drogozik már ... szerintem ha azt mondaná h jó a drog akkor nem hallgatnának rá sokan ..és így is csak a saját tapasztalatait mondja el h senki ne kezdjen drogozni ..de ettől még nagyon sokan hallgathatnak a szüleikre is ha mondják h ne drogozzanak ..
2011. július 21. 11:08
Elismerésem,ebben most igaza van.Azonban én megértem Toto álláspontját.Ő nem arra célzott hogy itt mindenki él vagy élt már droggal és azt sem hiszem hogy ezzel mindenkire célzott,pusztán általánosságban beszélt.Nem kell letámadni rögtön csak mert ő ezt gondolja.
2011. július 21. 11:38
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Vannak olyan emberek, akik drogoznak, és akárki akármit mond nem hagyják abba, akkor miért hagynák azért abba csak mert Lady Gaga azt mondta hogy soha ne szokjon rá senki a drogra. Attól ugyanúgy drogozni fog. Ha a szereteire nem hallgat akkor egy vadidegenre mégúgyse fog!
2011. július 21. 11:55
örülök,hogy sikerült leszoknia de szerintem talán azért hallgatnak Gagára mert ő tapasztalatból mondja,hogy rossz
2011. július 21. 12:13
|
|
SusanCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 155762 offline
|
Legalább nem titkolja el hogy drogozott, ilyet se csinál minden sztár. Örülök hogy leszokott.
2011. július 21. 12:15
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Végre leszokott
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: