Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 14. 17:04 #19181
- törölt felhasználó -    
ne nyálaskodjatok már itt
2014. április 14. 17:04 #19182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:04)
ne nyálaskodjatok már itt

bajod van? dry.gif
2014. április 14. 17:05 #19183
- törölt felhasználó -    
pf barátnőm elköltözött otthonról valami csöves putriba, hogy a pasijával éljen, már alig jár iskolába mert mindig elalszik, és most vidéki lett így van hétköznaponként reggel 6kor egy busz meg délután 1kor pesti busz, mással fel se tud járni... szóval ha a 6 órásat lekése automatikusan nem tud suliba menni... és már elvették tőle a családi pótlékot, ezért az anyja se fog neki egy forintot se adni, így elérte azt, hogy 17 évesen eltartsa az ura és úgy éljenek mint a cigányok, egy lyukba... _nevet.gif meg itt sír nekem, hogy szerezzek munkát neki, DE ő délelőtt nem tud mert iskolában van, este nem akar, mert az urával akar aludni, hétvégén megint nem akar, mert akkoris a pasijával akar lenni... mondom és akkor mikor akarsz dolgozni? hát iskola után pár órát, amikor épp ráér nevet2.gif mondom biztos sok munkaadó fog hozzád így alkalmazkodni _nevet.gif kicsit buta
2014. április 14. 17:05 #19184
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:02)
igen és még arra is emlékszem hogy akkor mondtad amikor telefonáltunk abban az évben mikor eljöttél olyan május körül

én meg arra, hogy telenoros voltam, leszálltam a vonatról 4 óra utazás után, ti sehol nem voltatok, tisztára bepánikoltam, próbáltalak hivogatni, de szlovákiában már cseszhettem a magyar telefonszámomat smileeee.gif smileeee.gif
2014. április 14. 17:06 #19185
- törölt felhasználó -    
tesóm mondja: ilyen felsőt kéne venned
"no boyfriend
no problem"

én meg így haha

ő meg: nem is inkább olyat hogy no koreai no problem ugye?

mondom inkább
no koreai
problem
2014. április 14. 17:12 #19186
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:05)
pf barátnőm elköltözött otthonról valami csöves putriba, hogy a pasijával éljen, már alig jár iskolába mert mindig elalszik, és most vidéki lett így van hétköznaponként reggel 6kor egy busz meg délután 1kor pesti busz, mással fel se tud járni... szóval ha a 6 órásat lekése automatikusan nem tud suliba menni... és már elvették tőle a családi pótlékot, ezért az anyja se fog neki egy forintot se adni, így elérte azt, hogy 17 évesen eltartsa az ura és úgy éljenek mint a cigányok, egy lyukba... _nevet.gif meg itt sír nekem, hogy szerezzek munkát neki, DE ő délelőtt nem tud mert iskolában van, este nem akar, mert az urával akar aludni, hétvégén megint nem akar, mert akkoris a pasijával akar lenni... mondom és akkor mikor akarsz dolgozni? hát iskola után pár órát, amikor épp ráér nevet2.gif mondom biztos sok munkaadó fog hozzád így alkalmazkodni _nevet.gif kicsit buta

amúgy az a durvi hogy én jövőre leszek annyi éves mint ez a barátnőcskéd
2014. április 14. 17:12 #19187
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:06)
tesóm mondja: ilyen felsőt kéne venned
"no boyfriend
no problem"
én meg így haha
ő meg: nem is inkább olyat hogy no koreai no problem ugye?
mondom inkább
no koreai
problem

nekem elég lenne egy sima "problems" is
2014. április 14. 17:12 #19188
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:12)
amúgy az a durvi hogy én jövőre leszek annyi éves mint ez a barátnőcskéd

hát akkor tudod mit kell tenned
2014. április 14. 17:15 #19189
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:05)

azt hittem nincsenek barátaid
2014. április 14. 17:17 #19190
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:15)
azt hittem nincsenek barátaid

jaj rókám tudod, hogy én csak neked élek
ő az az egyetlen élő barátnőm akit mindig mondok, a dóra _nevet.gif van egy igazi barátnőm az is ilyen látjátok.. nevet2.gif
2014. április 14. 17:18 #19191
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:17)
jaj rókám tudod, hogy én csak neked élek
ő az az egyetlen élő barátnőm akit mindig mondok, a dóra _nevet.gif van egy igazi barátnőm az is ilyen látjátok.. nevet2.gif

becsüld meg, mert más nincsen
2014. április 14. 17:25 #19192
- törölt felhasználó -    
na meg most volt egy fergeteges ötletük (mmint a barátnőmnek meg a csávójának) 2 hónapja, hogy befektetnek egy ilyen krémeket áruló cégnek (egy 50 milis krém körülbelül 40 ezer forint, mert elvileg csak természetes hiperszuper dolgokból készült), szóval akkor kapnak pénzt, ha a céghez még csatlakoznak emebrek és AZOK eladnak bármit is. nevet2.gif 2 hónap alatt 1 balekot sikerült meggyőzniük, hogy csatlakozzon, azis a legjobb haveruk... az se adott még el semmit. Mert ugye úgy jön a pénz hogy mittudomén a hívott emberük eladott egy krémet annak az árának megkapják a 2%-át... aztán a csatlakozási díj 300 ezer forint volt... és mondtam neki, hogy dóra ne idegesítsél, nehogy higgyetek már ezeknek (beültem egy előadásra, 2 órás szar volt, hogy miért érdemes csatlakozni), és modnta, hogy ő ebben látja a pénzt, a jövőt smileeee.gif értem smileeee.gif
2014. április 14. 17:28 #19193
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:25)
na meg most volt egy fergeteges ötletük (mmint a barátnőmnek meg a csávójának) 2 hónapja, hogy befektetnek egy ilyen krémeket áruló cégnek (egy 50 milis krém körülbelül 40 ezer forint, mert elvileg csak természetes hiperszuper dolgokból készült), szóval akkor kapnak pénzt, ha a céghez még csatlakoznak emebrek és AZOK eladnak bármit is. nevet2.gif 2 hónap alatt 1 balekot sikerült meggyőzniük, hogy csatlakozzon, azis a legjobb haveruk... az se adott még el semmit. Mert ugye úgy jön a pénz hogy mittudomén a hívott emberük eladott egy krémet annak az árának megkapják a 2%-át... aztán a csatlakozási díj 300 ezer forint volt... és mondtam neki, hogy dóra ne idegesítsél, nehogy higgyetek már ezeknek (beültem egy előadásra, 2 órás szar volt, hogy miért érdemes csatlakozni), és modnta, hogy ő ebben látja a pénzt, a jövőt smileeee.gif értem smileeee.gif

pedig milyen kis kreatívak
2014. április 14. 17:30 #19194
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:25)

de milyen krém végülis? ránctalanító? aranyérkenőcs?
2014. április 14. 17:32 #19195
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:28)
pedig milyen kis kreatívak

ja hallod volt az előadáson egy csávó, azt mondta hogy 2 éve az orvosok azt mondták neki, hogy teljesen lebénult nyaktól lefelé, visszafordíthatatlan, gyógymód sincs rá, örök életére béna lesz és ilyet szól hogy kenegette magát, meg ivott ilyen gyümölcslevet (azt is árulnak) és azóta naponta nem tudom hány km-et fut naponta nevet2.gif hát hagyjanak már nevet2.gif ha ez ilyen jó lenne égen-földön ezt reklámoznák, meg mondták hogy igazából ez a rák ellenszere, mert már jópár alkalommal meggyógyított rákos betegeket smileeee.gif és aztán az előadás végén megkérdeztem a csávótól, aki tartotta az előadást, hogy ha ez ilyen jó, már szinte a rák ellenszereként reklámozzátok, akkor miért nem hallottam még róla? miért nem árulják a patikák, orvosok miért nem ajánlják? (azt hozzáteszem, hogy ezeket a krémeket meg italokat CSAK ezektől az ügynököktől tudod megvenni, senki mástól, magyarországon kb 10 ilyen ügynök van, nekik van 2 készlet, ha az elfogy, nemis tudod megvenni csak jövőre, akkor van új készlet nevet2.gif ) azt csak hebegett-habogott, nem is tudott rá válaszolni... mert mindenki el volt ájulva csak én nem, gondolom nem is számított ilyen kérdésekre rohog.gif
2014. április 14. 17:34 #19196
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:32)
ja hallod volt az előadáson egy csávó, azt mondta hogy 2 éve az orvosok azt mondták neki, hogy teljesen lebénult nyaktól lefelé, visszafordíthatatlan, gyógymód sincs rá, örök életére béna lesz és ilyet szól hogy kenegette magát, meg ivott ilyen gyümölcslevet (azt is árulnak) és azóta naponta nem tudom  hány km-et fut naponta nevet2.gif hát hagyjanak már nevet2.gif ha ez ilyen jó lenne égen-földön ezt reklámoznák, meg mondták hogy igazából ez a rák ellenszere, mert már jópár alkalommal meggyógyított rákos betegeket smileeee.gif és aztán az előadás végén megkérdeztem a csávótól, aki tartotta az előadást, hogy ha ez ilyen jó, már szinte a rák ellenszereként reklámozzátok, akkor miért nem hallottam még róla? miért nem árulják a patikák, orvosok miért nem ajánlják? (azt hozzáteszem, hogy ezeket a krémeket meg italokat CSAK ezektől az ügynököktől tudod megvenni, senki mástól, magyarországon kb 10 ilyen ügynök van, nekik van 2 készlet, ha az elfogy, nemis tudod megvenni csak jövőre, akkor van új készlet nevet2.gif ) azt csak hebegett-habogott, nem is tudott rá válaszolni... mert mindenki el volt ájulva csak én nem, gondolom nem is számított ilyen kérdésekre rohog.gif

akkor ezek ilyen csodaszerek

lebuktattad szegényt, tee reklamalo.gif
2014. április 14. 17:38 #19197
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:34)
akkor ezek ilyen csodaszerek
lebuktattad szegényt, tee reklamalo.gif

de várjál mindenki elhitte, hogy azt az embert, aki ott pattogott a színpadon, 1 éve még tolószékben vitték hugyozni is nevet2.gif istenem ennyi buta embert.. inkább adták volna nekem oda a 300 ezret én is hasznosabban elköltöttem volna omg
meg kérdeztem, hogy miért csak ennyi a készlet, mert azt mondta április 5-én árulják és április 6-ra már el is fogy minden, csak jövőre van, ennyire jó _nevet.gif mondom miért nem gyártanak többet belőle, ha ez ennyire sikeres, ennyire veszik az emberek?
hát még nem, még nem DE 50 év múlva ez olyan alapvető dolog lesz, hogy lemész a boltba kenyérért és mellé veszel ilyen krémeket meg kapszulákat, mintha c vitamin lenne nevet2.gif nevet2.gif
meg volt egy 30 éves nő, aki azt mondta 50 éves, csak azért néz ki ennyinek, mert keni magát nevet2.gif nevet2.gif
2014. április 14. 17:39 #19198
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:38)
de várjál mindenki elhitte, hogy azt az embert, aki ott pattogott a színpadon, 1 éve még tolószékben vitték hugyozni is nevet2.gif istenem ennyi buta embert.. inkább adták volna nekem oda a 300 ezret én is hasznosabban elköltöttem volna omg
meg kérdeztem, hogy miért csak ennyi a készlet, mert azt mondta április 5-én árulják és április 6-ra már el is fogy minden, csak jövőre van, ennyire jó _nevet.gif mondom miért nem gyártanak többet belőle, ha ez ennyire sikeres, ennyire veszik az emberek?
hát még nem, még nem DE 50 év múlva ez olyan alapvető dolog lesz, hogy lemész a boltba kenyérért és mellé veszel ilyen krémeket meg kapszulákat, mintha c vitamin lenne nevet2.gif nevet2.gif
meg volt egy 30 éves nő, aki azt mondta 50 éves, csak azért néz ki ennyinek, mert keni magát nevet2.gif nevet2.gif

nemhogy kipróbáltad volna
2014. április 14. 17:42 #19199
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:39)
nemhogy kipróbáltad volna

kipróbáltam az egyik kenőcsöt, mert a hostess csaj nagyon pattogott, hogy próbáljak már ki valamit, azt rákente a kezemre 30 perc alatt se szívódott be, aztán letöröltem a picsába nevet2.gif ki tudja mit tett volna a kezeimmel!!!4!44!4!!44!
2014. április 14. 17:45 #19200
- törölt felhasználó -    
és volt fogkrém is, amit egy nő reklámozott, ilyen tipikus hollywoodi mosolyú, aki minden héten 10 ezerért fehérítteti ki a fogait a fogorvosnál, mondta hogy neki citromsárgák meg feketék voltak a fogai, aztán elkezdett ezzel fogatmosni és mára már ilyen smileeee.gif
és a dóráék kaptak ilyen bemutató csomagot (300 ezerért már miértne) és volt benne fogkrém is, 1 hónapig azzal mostak vele fogat, célozgattam a dórának, hogy hát de nem lett fehérebb a fogad... nemis használ
"jaj nem, még nem, biztos többet kell használni"
biztosan _nevet.gif
1275 oldal 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!