OFFTopik Reborn
2014. április 14. 17:04
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:04)
ne nyálaskodjatok már itt
bajod van?
2014. április 14. 17:05
pf barátnőm elköltözött otthonról valami csöves putriba, hogy a pasijával éljen, már alig jár iskolába mert mindig elalszik, és most vidéki lett így van hétköznaponként reggel 6kor egy busz meg délután 1kor pesti busz, mással fel se tud járni... szóval ha a 6 órásat lekése automatikusan nem tud suliba menni... és már elvették tőle a családi pótlékot, ezért az anyja se fog neki egy forintot se adni, így elérte azt, hogy 17 évesen eltartsa az ura és úgy éljenek mint a cigányok, egy lyukba...
meg itt sír nekem, hogy szerezzek munkát neki, DE ő délelőtt nem tud mert iskolában van, este nem akar, mert az urával akar aludni, hétvégén megint nem akar, mert akkoris a pasijával akar lenni... mondom és akkor mikor akarsz dolgozni? hát iskola után pár órát, amikor épp ráér
mondom biztos sok munkaadó fog hozzád így alkalmazkodni
kicsit buta
2014. április 14. 17:05
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:02)
igen és még arra is emlékszem hogy akkor mondtad amikor telefonáltunk abban az évben mikor eljöttél olyan május körül
én meg arra, hogy telenoros voltam, leszálltam a vonatról 4 óra utazás után, ti sehol nem voltatok, tisztára bepánikoltam, próbáltalak hivogatni, de szlovákiában már cseszhettem a magyar telefonszámomat
2014. április 14. 17:06
tesóm mondja: ilyen felsőt kéne venned
"no boyfriend
no problem"
én meg így haha
ő meg: nem is inkább olyat hogy no koreai no problem ugye?
mondom inkább
no koreai
problem
"no boyfriend
no problem"
én meg így haha
mondom inkább
no koreai
problem
2014. április 14. 17:12
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:05)
pf barátnőm elköltözött otthonról valami csöves putriba, hogy a pasijával éljen, már alig jár iskolába mert mindig elalszik, és most vidéki lett így van hétköznaponként reggel 6kor egy busz meg délután 1kor pesti busz, mással fel se tud járni... szóval ha a 6 órásat lekése automatikusan nem tud suliba menni... és már elvették tőle a családi pótlékot, ezért az anyja se fog neki egy forintot se adni, így elérte azt, hogy 17 évesen eltartsa az ura és úgy éljenek mint a cigányok, egy lyukba...
meg itt sír nekem, hogy szerezzek munkát neki, DE ő délelőtt nem tud mert iskolában van, este nem akar, mert az urával akar aludni, hétvégén megint nem akar, mert akkoris a pasijával akar lenni... mondom és akkor mikor akarsz dolgozni? hát iskola után pár órát, amikor épp ráér
kicsit buta
amúgy az a durvi hogy én jövőre leszek annyi éves mint ez a barátnőcskéd
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:06)
tesóm mondja: ilyen felsőt kéne venned
"no boyfriend
no problem"
én meg így haha
mondom inkább
no koreai
problem
"no boyfriend
no problem"
én meg így haha
mondom inkább
no koreai
problem
nekem elég lenne egy sima "problems" is
Idézet (ririn @ 2014.04.14. 17:12)
amúgy az a durvi hogy én jövőre leszek annyi éves mint ez a barátnőcskéd
hát akkor tudod mit kell tenned
2014. április 14. 17:15
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:05)
kicsit buta
azt hittem nincsenek barátaid
2014. április 14. 17:17
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:15)
azt hittem nincsenek barátaid
jaj rókám tudod, hogy én csak neked élek
ő az az egyetlen élő barátnőm akit mindig mondok, a dóra
2014. április 14. 17:18
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:17)
jaj rókám tudod, hogy én csak neked élek
van egy igazi barátnőm az is ilyen látjátok.. 
becsüld meg, mert más nincsen
2014. április 14. 17:25
na meg most volt egy fergeteges ötletük (mmint a barátnőmnek meg a csávójának) 2 hónapja, hogy befektetnek egy ilyen krémeket áruló cégnek (egy 50 milis krém körülbelül 40 ezer forint, mert elvileg csak természetes hiperszuper dolgokból készült), szóval akkor kapnak pénzt, ha a céghez még csatlakoznak emebrek és AZOK eladnak bármit is.
2 hónap alatt 1 balekot sikerült meggyőzniük, hogy csatlakozzon, azis a legjobb haveruk... az se adott még el semmit. Mert ugye úgy jön a pénz hogy mittudomén a hívott emberük eladott egy krémet annak az árának megkapják a 2%-át... aztán a csatlakozási díj 300 ezer forint volt... és mondtam neki, hogy dóra ne idegesítsél, nehogy higgyetek már ezeknek (beültem egy előadásra, 2 órás szar volt, hogy miért érdemes csatlakozni), és modnta, hogy ő ebben látja a pénzt, a jövőt
értem
2014. április 14. 17:28
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:25)
na meg most volt egy fergeteges ötletük (mmint a barátnőmnek meg a csávójának) 2 hónapja, hogy befektetnek egy ilyen krémeket áruló cégnek (egy 50 milis krém körülbelül 40 ezer forint, mert elvileg csak természetes hiperszuper dolgokból készült), szóval akkor kapnak pénzt, ha a céghez még csatlakoznak emebrek és AZOK eladnak bármit is.
2 hónap alatt 1 balekot sikerült meggyőzniük, hogy csatlakozzon, azis a legjobb haveruk... az se adott még el semmit. Mert ugye úgy jön a pénz hogy mittudomén a hívott emberük eladott egy krémet annak az árának megkapják a 2%-át... aztán a csatlakozási díj 300 ezer forint volt... és mondtam neki, hogy dóra ne idegesítsél, nehogy higgyetek már ezeknek (beültem egy előadásra, 2 órás szar volt, hogy miért érdemes csatlakozni), és modnta, hogy ő ebben látja a pénzt, a jövőt
értem 
pedig milyen kis kreatívak
2014. április 14. 17:30
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:25)
értem 
de milyen krém végülis? ránctalanító? aranyérkenőcs?
2014. április 14. 17:32
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:28)
pedig milyen kis kreatívak
ja hallod volt az előadáson egy csávó, azt mondta hogy 2 éve az orvosok azt mondták neki, hogy teljesen lebénult nyaktól lefelé, visszafordíthatatlan, gyógymód sincs rá, örök életére béna lesz és ilyet szól hogy kenegette magát, meg ivott ilyen gyümölcslevet (azt is árulnak) és azóta naponta nem tudom hány km-et fut naponta
2014. április 14. 17:34
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:32)
ja hallod volt az előadáson egy csávó, azt mondta hogy 2 éve az orvosok azt mondták neki, hogy teljesen lebénult nyaktól lefelé, visszafordíthatatlan, gyógymód sincs rá, örök életére béna lesz és ilyet szól hogy kenegette magát, meg ivott ilyen gyümölcslevet (azt is árulnak) és azóta naponta nem tudom hány km-et fut naponta
hát hagyjanak már
ha ez ilyen jó lenne égen-földön ezt reklámoznák, meg mondták hogy igazából ez a rák ellenszere, mert már jópár alkalommal meggyógyított rákos betegeket
és aztán az előadás végén megkérdeztem a csávótól, aki tartotta az előadást, hogy ha ez ilyen jó, már szinte a rák ellenszereként reklámozzátok, akkor miért nem hallottam még róla? miért nem árulják a patikák, orvosok miért nem ajánlják? (azt hozzáteszem, hogy ezeket a krémeket meg italokat CSAK ezektől az ügynököktől tudod megvenni, senki mástól, magyarországon kb 10 ilyen ügynök van, nekik van 2 készlet, ha az elfogy, nemis tudod megvenni csak jövőre, akkor van új készlet
) azt csak hebegett-habogott, nem is tudott rá válaszolni... mert mindenki el volt ájulva csak én nem, gondolom nem is számított ilyen kérdésekre 
akkor ezek ilyen csodaszerek
lebuktattad szegényt, tee
2014. április 14. 17:38
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:34)
akkor ezek ilyen csodaszerek
de várjál mindenki elhitte, hogy azt az embert, aki ott pattogott a színpadon, 1 éve még tolószékben vitték hugyozni is
meg kérdeztem, hogy miért csak ennyi a készlet, mert azt mondta április 5-én árulják és április 6-ra már el is fogy minden, csak jövőre van, ennyire jó
hát még nem, még nem DE 50 év múlva ez olyan alapvető dolog lesz, hogy lemész a boltba kenyérért és mellé veszel ilyen krémeket meg kapszulákat, mintha c vitamin lenne
meg volt egy 30 éves nő, aki azt mondta 50 éves, csak azért néz ki ennyinek, mert keni magát
2014. április 14. 17:39
Idézet (Dianna @ 2014.04.14. 17:38)
de várjál mindenki elhitte, hogy azt az embert, aki ott pattogott a színpadon, 1 éve még tolószékben vitték hugyozni is
istenem ennyi buta embert.. inkább adták volna nekem oda a 300 ezret én is hasznosabban elköltöttem volna omg
meg kérdeztem, hogy miért csak ennyi a készlet, mert azt mondta április 5-én árulják és április 6-ra már el is fogy minden, csak jövőre van, ennyire jó
mondom miért nem gyártanak többet belőle, ha ez ennyire sikeres, ennyire veszik az emberek?
hát még nem, még nem DE 50 év múlva ez olyan alapvető dolog lesz, hogy lemész a boltba kenyérért és mellé veszel ilyen krémeket meg kapszulákat, mintha c vitamin lenne
meg volt egy 30 éves nő, aki azt mondta 50 éves, csak azért néz ki ennyinek, mert keni magát

nemhogy kipróbáltad volna
2014. április 14. 17:42
Idézet (Candies @ 2014.04.14. 17:39)
nemhogy kipróbáltad volna
kipróbáltam az egyik kenőcsöt, mert a hostess csaj nagyon pattogott, hogy próbáljak már ki valamit, azt rákente a kezemre 30 perc alatt se szívódott be, aztán letöröltem a picsába
2014. április 14. 17:45
és volt fogkrém is, amit egy nő reklámozott, ilyen tipikus hollywoodi mosolyú, aki minden héten 10 ezerért fehérítteti ki a fogait a fogorvosnál, mondta hogy neki citromsárgák meg feketék voltak a fogai, aztán elkezdett ezzel fogatmosni és mára már ilyen
és a dóráék kaptak ilyen bemutató csomagot (300 ezerért már miértne) és volt benne fogkrém is, 1 hónapig azzal mostak vele fogat, célozgattam a dórának, hogy hát de nem lett fehérebb a fogad... nemis használ
"jaj nem, még nem, biztos többet kell használni"
biztosan
és a dóráék kaptak ilyen bemutató csomagot (300 ezerért már miértne) és volt benne fogkrém is, 1 hónapig azzal mostak vele fogat, célozgattam a dórának, hogy hát de nem lett fehérebb a fogad... nemis használ
"jaj nem, még nem, biztos többet kell használni"
biztosan
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: