Idézet (Dianna @ 2014.04.12. 18:56)
nem tudom mikor meséltem féléve vagy csak 1 hónapja, de azóta is már csomószor odamentem, meg akárhányszor jövök haza (kb naponta

) nézem az ablakát, de sehol semmi

meg múltkor ment egy kb olyan fiú mint ő a ház előtt, mármint a hajszíne meg magasság így megegyezett (úgy értem régen magas volt azt ezis most) és direkt lelassítottam, hogy elmenjen előttem és lássam melyik házba megy be, hátha pont abba, de nem

tiszta ijesztő vagyok már, jesszus
nekem az ilyen legjobb barátnőm (volt osztálytársam egyébként) mint neked ez, én is azt hittem hogy majd vele összeköltözök és tökjól élünk majd, bulizunk, mindig röhögtünk ezeken a kurvákon és most felmentem a régi facebookomra és látom hogy egyszál bugyiban pózol csak felső volt rajta meg a bugyi

1 éve még ezeket szidtuk hogy micsoda ribkók erre ő is ugyanaz lett
lehetséges majd szellemként találkozunk és keresünk új barátokat
egyébként meg más nyomorával szép az élet, mostmár nem is érzem olyan rosszul magam

ffuu én is így szoktam vele

múltkor láttam hogy itthon volt, én meg az ajtóból leskelődtem mint egy pszichopata

de már nem érdekel, mert elhagyott amikor lettek új menő barátai, meg pasija

hogy megváltoznak az emberek, hát hihetetlen

a tied is azzá vált, amin egykor röhögött

durvák vagyunk azér' de ezt teszi a magány az emberekkel

nemsokára egy gyilkos elmék epizódban is szerepelhetünk, hogy erőszakkal kényszerítünk embereket, hogy legyenek a barátaink
ja én is ezért olvasom a tökös topikot. olvasva más problémáit, az enyémek már nem is fájnak úgy
pf ril meg azóta összefossa magát a kínaiakkal