Idézet (Candies @ 2014.03.24. 11:23)
jónapot
ffuu most meg én álmodtam veletek
valami nagy épületben voltam diannával, és dinoszauroszok támadtak meg minket. az emberek puskával, katonai cuccban harcoltak ellenük, nekünk persze nem volt semmi fegyverünk, csak egy bot
próbáltunk kijutni a házból, de találkoztunk egy kis dínóval, akit chipssel kellett etetnem, hogy ne zaklasson minket. addig dianna kinyitotta az ablakot, és ki tudtunk mászni
mentünk kifelé, amikor megláttunk egy nagy tirex testet, amitől dianna megijedt, de mondtam hogy ez már döglött. aztán a kis dínó elkezdett ordítani, és akkor hirtelen egy csomó ember indult meg felénk ordítva. na mondom ez nem jelenthet jót, szaladjunk mink is
szaladás közben az emberek lökdösődtek, meg volt valami szögesdrót akadály is, ami alatt át kellett volna kúszni
persze én megbottlottam, de dianna visszafordult értem
szaladunk tovább, de már alig bírjuk, amikor megpillantottuk májlit (ffuu) ilyen sárga testet alig takaró bőrcuccban, a keziben meg egy szöges bunkósbot
elég harciasnak meg elszántnak tűnt, úgyhogy el kezdtem neki kiabálni, hogy májli, májli!!! ő meg vissza, hogy gyertek már, gyertek már!!!4
dianna meg: nem hiszem el, hogy májlitól kell segítséget kérnünk
vissza beértünk az épületbe, ott felmentünk az emeletre, és magunkra zártuk az ajtót. kinéztem az ablakon, és láttam hogy ott van ril(?) és éppen fagyit vett valami nagyon csúnya árustól
meglátott engem, és elkezdte mondani hogy sajnálja hogy miatta nem jutottunk ki, meg hogy köszöni hogy megmentettük, még ha mi itt is maradtunk. én mondtam hogy semmi baj, mutogattam neki sziveket a kezemmel, ott sírtunk. dianna: dehogynem baj
aztán ril hirtelen magához húzta a fagyiárust, és megcsókolta
én meg:
nem tudom utána mi történt, mert már nem emlékszem 
valami nagy épületben voltam diannával, és dinoszauroszok támadtak meg minket. az emberek puskával, katonai cuccban harcoltak ellenük, nekünk persze nem volt semmi fegyverünk, csak egy bot
olyan jó hogy egyikünk se tud valami jó kis ibizai nyaralásról álmodni, csak menekülésről
ril te meg kapdbe a hülye fagyiddal együtt

0 felhasználónak tetszik: