Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 21. 19:47 #16561
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.21. 19:39)
rohog.gif 
most mit menőzöl? reklamalo.gif

majd te is fogsz ha kis rókakundi leszel reklamalo.gif reklamalo.gif
2014. március 21. 19:50 #16562
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.03.21. 19:47)
majd te is fogsz ha kis rókakundi leszel reklamalo.gif  reklamalo.gif

igen, így van smileeee.gif
2014. március 21. 21:11 #16563
- törölt felhasználó -    
apukámat bentfogták a kórházban és mikor látogattuk, akkor csak ültünk, ültünk, egyszercsak szólítja őt a nővérke hogy menjen ki, aztán így csoszog vissza falfehéren, új vérvételnyom a kezén, hát igen, valaki nagyon fél a tűtől nevet2.gif
2014. március 22. 00:40 #16564
- törölt felhasználó -    
veletek álmodtam az előbb, most keltem fel thumbsup.gif

szóval azt álmodtam, hogy a barátommal mentünk valahova metróval és pár hülegyerek eldobott valami petárdát az aluljáróba és mondta a barátom, hogy "egyszer tuti így halunk meg hogy ezek az idióták ránkrobbantják az aluljárót" amint kimondta az egyik bedobott egy petárdát a sínek közé és felrobbant ott az a hely, így hátraestünk és mondta a barátom hogy "GYERE TIMI, GYERE MERT BE FOG ROBBANNI A TÖBBI RÉSZE IS" én meg tökre lefagytam, meg se bírtam mozdulni, aztán rángatott és így észbekaptam, elkezdtünk rohanni, egy csomóan ott maradtak, nem menekültek én meg mondtam a hogy "nem mentjük meg őket, hozzák már őket is" de mondta a barátom, hogy nem, mert mire visszamennénk értük addigra simán robban a többi része is a helynek, úgyhogy csak szaladtunk tovább és megint jöttek a robbanások, egy csomó ember ott felrobbant és a húscafatok szálltak a levegőbe fear.gif aztán elszaladtunk egy ilyen intézménybe (fogalmam sincs mi volt az kb olyan volt mint egy lightos elmegyógyintézet, de üres volt), oda menekült a többi ember is és vagy 3-4 emeletes volt. aztán a barátom eltűnt az álmomból, helyette kundival voltam, próbáltunk kijutni, de aztán kiderült, hogy nem tudunk könnyen kijutni az épületből, mert megtámadtak a zombik nevet2.gif (micsoda csavar, i know, iknow) valami föld alatti átjáróban kijutottunk végre kundival de mondtuk, hogy visszamegyünk és megmentünk annyi embert, amennyit tudunk thumbsup.gif szóval visszamentünk, mondtam hogy váljunk szét, övé az A, enyém a B épület és 20 percen belül találkozunk "ugyanitt", hogy megmondjuk hány embert sikerült kimenteni. Elmentünk, én találtam egy kislányt, aki az éhezők viadalából volt a Rue, de az valójában ril volt nevet2.gif vagyis tudtam, hogy rileah az, de rue kinézete volt rohog.gif és olyan fiatal is volt, szóval őt akartam megmenteni elsőnek, elrohantunk megint a földalatti járatban, a végén volt mégegy szoba oda bevittem, de nyitvahagytam az ajtót (a szoba egyik oldala üvegből volt, tehát kiláttunk) és láttuk ahogy jönnek felénk a zombik, be voltunk kerítve és ril kérdezte hogy "most akkor meghalunk, ugye?" énmeg tisztára bepánikoltam, levert a víz, de próbáltam erős maradni a kis hugocskám előtt, és hirtelen valaki elszaladt az ajtó előtt, majd visszajött és benézett és mutogattam neki, hogy segítsen. az meg bólogatott hogy jójó segít, erre elrohant.. ril meg mondta, hogy hát ez biztos nem fog segíteni reklamalo.gif DE! visszajött, elterelte a zombik figyelmét, és szépen ki tudtam szöktetni rilt, énmeg mentem vissza kundihoz az alagúton, aztán az alagút végén mindig így fel kellett ugrani, mert ott a végén kb váll magasságban volt a padló és ahogy húztam fel magam, hát nem elkapta a lábam egy büdös zombi reklamalo.gif előttem volt vagy 30 menekült és kértem hogy segítsenek, de senki sem segített, aztán mindenkinek volt kitűzője és ott volt nómi ("nómi / nomiee"-s kitűzővel) és megfogtam a karját valahogy, majdnem lerántottam szegényt, de utána segített és felhúzott és mondtam neki, hogy "bocs hogy majdnem lerántottalak, de csak benned bíztam, a többiek tuti lelöktek volna" és akkor így körbenéztem és rájöttem, hogy a többiek mind staritysek, offosok voltak meg az ismerőseim és így ráeszméltem hogy kundin, rilen, nómin és a barátomon kívül nem bízok senkiben fear.gif (gondolom ezt azért álmodtam kundi, mert mindennap ezért sírok neked pmben hogy nincsenek barátaim csak ti nevet2.gif ) aztán mondtam nóminak, hogy hova bújjon el, oda fogok menni érte, csak meg kell keresnem kundit még, de utána elmegyünk hárman, leszarunk mindenkit, itthagyjuk őket a picsába mert nem akartak nekem segíteni rohog.gif elmentem kundiért (30 percig kerestem mert nem a megbeszélt helyen volt, TE HÜLE reklamalo.gif ), de végül nagyon megnyugodtam hogy meglett, elmentünk nómiért, kúsztunk lent az alagútban, kiértünk és mindenhol zombik voltak, bekerítettek minket, csak így összenéztünk és ilyen "part two - coming soon" jeleggel hirtelen felébredtem. rohog.gif

ilyenkor érzem azt, hogy hát milyen okos lehetek, ha ilyen komplikált konkrétan filmszerű dolgokat tudok összeálmodni _nevet.gif
elég hosszú lett, de azért olvassátok el reklamalo.gif
2014. március 22. 10:31 #16565
- törölt felhasználó -    
anyám: nem bírom ezeket a tini énekeseket..vírnyítanaak...egy kaptafára van minden zene..
2014. március 22. 10:35 #16566
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.03.22. 00:40)
veletek álmodtam az előbb, most keltem fel thumbsup.gif 
szóval azt álmodtam, hogy a barátommal mentünk valahova metróval és pár hülegyerek eldobott valami petárdát az aluljáróba és mondta a barátom, hogy "egyszer tuti így halunk meg hogy ezek az idióták ránkrobbantják az aluljárót" amint kimondta az egyik bedobott egy petárdát a sínek közé és felrobbant ott az a hely, így hátraestünk és mondta a barátom hogy "GYERE TIMI, GYERE MERT BE FOG ROBBANNI A TÖBBI RÉSZE IS" én meg tökre lefagytam, meg se bírtam mozdulni, aztán rángatott és így észbekaptam, elkezdtünk rohanni, egy csomóan ott maradtak, nem menekültek én meg mondtam a hogy "nem mentjük meg őket, hozzák már őket is" de mondta a barátom, hogy nem, mert mire visszamennénk értük addigra simán robban a többi része is a helynek, úgyhogy csak szaladtunk tovább és megint jöttek a robbanások, egy csomó ember ott felrobbant és a húscafatok szálltak a levegőbe fear.gif aztán elszaladtunk egy ilyen intézménybe (fogalmam sincs mi volt az kb olyan volt mint egy lightos elmegyógyintézet, de üres volt), oda menekült a többi ember is és vagy 3-4 emeletes volt. aztán a barátom eltűnt az álmomból, helyette kundival voltam, próbáltunk kijutni, de aztán kiderült, hogy nem tudunk könnyen kijutni az épületből, mert megtámadtak a zombik nevet2.gif (micsoda csavar, i know, iknow) valami föld alatti átjáróban kijutottunk végre kundival de mondtuk, hogy visszamegyünk és megmentünk annyi embert, amennyit tudunk thumbsup.gif szóval visszamentünk, mondtam hogy váljunk szét, övé az A, enyém a B épület és 20 percen belül találkozunk "ugyanitt", hogy megmondjuk hány embert sikerült kimenteni. Elmentünk, én találtam egy kislányt, aki az éhezők viadalából volt a Rue, de az valójában ril volt nevet2.gif vagyis tudtam, hogy rileah az, de rue kinézete volt rohog.gif és olyan fiatal is volt, szóval őt akartam megmenteni elsőnek, elrohantunk megint a földalatti járatban, a végén volt mégegy szoba oda bevittem, de nyitvahagytam az ajtót (a szoba egyik oldala üvegből volt, tehát kiláttunk) és láttuk ahogy jönnek felénk a zombik, be voltunk kerítve és ril kérdezte hogy "most akkor meghalunk, ugye?" énmeg tisztára bepánikoltam, levert a víz, de próbáltam erős maradni a kis hugocskám előtt, és hirtelen valaki elszaladt az ajtó előtt, majd visszajött és benézett és mutogattam neki, hogy segítsen. az meg bólogatott hogy jójó segít, erre elrohant.. ril meg mondta, hogy hát ez biztos nem fog segíteni reklamalo.gif DE! visszajött, elterelte a zombik figyelmét, és szépen ki tudtam szöktetni rilt, énmeg mentem vissza kundihoz az alagúton, aztán az alagút végén mindig így fel kellett ugrani, mert ott a végén kb váll magasságban volt a padló és ahogy húztam fel magam, hát nem elkapta a lábam egy büdös zombi reklamalo.gif előttem volt vagy 30 menekült és kértem hogy segítsenek, de senki sem segített, aztán mindenkinek volt kitűzője és ott volt nómi ("nómi / nomiee"-s kitűzővel) és megfogtam a karját valahogy, majdnem lerántottam szegényt, de utána segített és felhúzott és mondtam neki, hogy "bocs hogy majdnem lerántottalak, de csak benned bíztam, a többiek tuti lelöktek volna" és akkor így körbenéztem és rájöttem, hogy a többiek mind staritysek, offosok voltak meg az ismerőseim és így ráeszméltem hogy kundin, rilen, nómin és a barátomon kívül nem bízok senkiben fear.gif (gondolom ezt azért álmodtam kundi, mert mindennap ezért sírok neked pmben hogy nincsenek barátaim csak ti nevet2.gif ) aztán mondtam nóminak, hogy hova bújjon el, oda fogok menni érte, csak meg kell keresnem kundit még, de utána elmegyünk hárman, leszarunk mindenkit, itthagyjuk őket a picsába mert nem akartak nekem segíteni rohog.gif elmentem kundiért (30 percig kerestem mert nem a megbeszélt helyen volt, TE HÜLE reklamalo.gif ), de végül nagyon megnyugodtam hogy meglett, elmentünk nómiért, kúsztunk lent az alagútban, kiértünk és mindenhol zombik voltak, bekerítettek minket, csak így összenéztünk és ilyen "part two - coming soon" jeleggel hirtelen felébredtem. rohog.gif 
ilyenkor érzem azt, hogy hát milyen okos lehetek, ha ilyen komplikált konkrétan filmszerű dolgokat tudok összeálmodni _nevet.gif 
elég hosszú lett, de azért olvassátok el reklamalo.gif

Te hüle nevet2.gif nevet2.gif remélem csinos voltam
2014. március 22. 15:31 #16567
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.22. 10:35)
Te hüle nevet2.gif  nevet2.gif remélem csinos voltam

nagyon csinos voltál wub.gif wub.gif
https://31.media.tumblr.com/a37e2e0565dcd31d631846a222b039d0/tumblr_inline_mycgiprOFK1rjz8bu.gif
2014. március 23. 12:00 #16568
- törölt felhasználó -    
Alszotok? smileeee.gif tegnap rubint rékáztam, de nem bírtam sokáig reklamalo.gif ma újra megpróbálom aggressive.gif
2014. március 23. 12:36 #16569
- törölt felhasználó -    
szép napot smileeee.gif smileeee.gif
2014. március 23. 12:49 #16570
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.03.23. 12:36)
szép napot smileeee.gif smileeee.gif

kinek szép _nevet.gif
2014. március 23. 12:54 #16571
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.23. 12:49)
kinek szép _nevet.gif

annak aki olyan gyönyörű min te wub.gif wub.gif wub.gif
2014. március 23. 12:58 #16572
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2014.03.23. 12:54)
annak aki olyan gyönyörű min te wub.gif  wub.gif  wub.gif

azbiztos smileeee.gif
2014. március 23. 16:09 #16573
- törölt felhasználó -    
olyan unalmas hogy csak 3-an írunk offba dry.gif kéne szerezni ide embereket cool.gif
2014. március 23. 17:44 #16574
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.23. 16:09)
olyan unalmas hogy csak 3-an írunk offba dry.gif kéne szerezni ide embereket cool.gif

oszt milyen embereket? dry.gif nem fognak itt nekem berondítani újak a természetes bioszférámba, elfelejtheted reklamalo.gif
(VICC még mielőtt valaki megszólná)
2014. március 23. 19:15 #16575
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2014.03.23. 17:44)
oszt milyen embereket? dry.gif nem fognak itt nekem berondítani újak a természetes bioszférámba, elfelejtheted reklamalo.gif 
(VICC még mielőtt valaki megszólná)

ohmy.gif
jöjjenek csak, nincs itt semmi élet reklamalo.gif
kivéve orkok
2014. március 23. 19:23 #16576
- törölt felhasználó -    
Kinek van PRO4?

flood dry.gif
2014. március 23. 19:29 #16577
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.23. 19:23)
Kinek van PRO4?
flood dry.gif

nekem nincs, csak szar csatornáim vannak sad.gif
2014. március 23. 20:03 #16578
- törölt felhasználó -    
Idézet (ririn @ 2014.03.23. 19:29)
nekem nincs, csak szar csatornáim vannak sad.gif

kár, pedig lett volna rajta Hidra, a sziget szörnye dry.gif
2014. március 24. 07:50 #16579
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2014.03.23. 20:03)
kár, pedig lett volna rajta Hidra, a sziget szörnye dry.gif

ez bizony tényleg nagy kár sad.gif
2014. március 24. 11:23 #16580
- törölt felhasználó -    
jónapot smileeee.gif ffuu most meg én álmodtam veletek nevet2.gif

valami nagy épületben voltam diannával, és dinoszauroszok támadtak meg minket. az emberek puskával, katonai cuccban harcoltak ellenük, nekünk persze nem volt semmi fegyverünk, csak egy bot rohog.gif próbáltunk kijutni a házból, de találkoztunk egy kis dínóval, akit chipssel kellett etetnem, hogy ne zaklasson minket. addig dianna kinyitotta az ablakot, és ki tudtunk mászni thumbsup.gif mentünk kifelé, amikor megláttunk egy nagy tirex testet, amitől dianna megijedt, de mondtam hogy ez már döglött. aztán a kis dínó elkezdett ordítani, és akkor hirtelen egy csomó ember indult meg felénk ordítva. na mondom ez nem jelenthet jót, szaladjunk mink is unsure.gif szaladás közben az emberek lökdösődtek, meg volt valami szögesdrót akadály is, ami alatt át kellett volna kúszni reklamalo.gif persze én megbottlottam, de dianna visszafordult értem wub3.gif szaladunk tovább, de már alig bírjuk, amikor megpillantottuk májlit (ffuu) ilyen sárga testet alig takaró bőrcuccban, a keziben meg egy szöges bunkósbot nevet2.gif elég harciasnak meg elszántnak tűnt, úgyhogy el kezdtem neki kiabálni, hogy májli, májli!!! ő meg vissza, hogy gyertek már, gyertek már!!!4 reklamalo.gif dianna meg: nem hiszem el, hogy májlitól kell segítséget kérnünk dry.gif vissza beértünk az épületbe, ott felmentünk az emeletre, és magunkra zártuk az ajtót. kinéztem az ablakon, és láttam hogy ott van ril(?) és éppen fagyit vett valami nagyon csúnya árustól _nevet.gif meglátott engem, és elkezdte mondani hogy sajnálja hogy miatta nem jutottunk ki, meg hogy köszöni hogy megmentettük, még ha mi itt is maradtunk. én mondtam hogy semmi baj, mutogattam neki sziveket a kezemmel, ott sírtunk. dianna: dehogynem baj reklamalo.gif aztán ril hirtelen magához húzta a fagyiárust, és megcsókolta nevet2.gif nevet2.gif én meg: ohmy.gif nem tudom utána mi történt, mert már nem emlékszem think.gif
1275 oldal 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!