Idézet (Candies @ 2012.08.08. 08:33)
Reggelt!^^ Na bazz, mit álmodtam már megint
Este volt, anyámmal néztük az ablakból, ahogy Chris Evans, meg a barátai babáztak, és energiaitalt ittak (wtf) Egyszer valami fény ment rájuk, én mondtam, hogy biztos az ufók, de anyám nem hitt nekem. Aztán valami kapargást hallottunk az ajtónál, és elmentünk megnézni. Én kinéztem a kulcslyukon, és egy nagyon randa ufó volt ott

anyámmal jól megrémültünk, erre az ufó betörte az ajtó melletti ablakot, én meg elkaptam a fejét, és addig vertem a falba, amíg be nem tört a feje

tiszta durva volt, de legalább meghalt

utána gondoltuk felhívjuk Chris Evans apját, mert az valami ufóvadászféle, és ki tudna minket menekíteni a házból

na felhívtuk, nem sokkal utána küldött egy teherautót, és azt mondták, abban el tudnak minket szállásolni egy évig, de oda nem vihetünk semmit, csak magunkat. Elgondolkoztam, hogy nem tudok majd laptopozni, és akkor más ötletem támadt

Mondtam, hogy elbarikátozzuk a házat, veszünk fegyvereket, és majd harcolunk az ufók ellen

Aztán már más helyszínen játszódott a történet,
mert az általános iskolám udvarán voltunk (wtf). A zombik (már zombik voltak, nem ufók) minden embert megettek, és átváltoztattak, az emberek ott szaladgáltak visítva az udvaron

már alig voltunk normális emberek, mikor az egyik zombi csávó kitalálta, hogy elvesz feleségül

persze én próbáltam elmenekülni, meg minden, de végül csináltak egy rövid ceremóniát, és hozzáadtak

ezt nem nézte jó szemmel a szerelmem, aki egyébként William Levy volt

utána elvitt a zombi engem randizni, vagy hova, megkínált rohadt sárgadinnyével

(amúgy a zombik nem néztek ki zombinak, csak fakó volt a bőrük) egyszer csak odajött hozzánk egy zombicsaj, és elkezdett a hapsival társalogni, szerintem tuti bejött neki (különben nagyon aranyos volt a zombicsávó, a hangja az főleg tetszett

de én már William Levyt szerettem, meg egy zombi volt

) na szóval, kihasználtam a helyzetet, és elsétáltam onnan valami vasútra, de ott nem tudtam felmászni a vonatra, meg féltem hogy már jön a csávó, úgyhogy csak elbújtam az egyik mögé

de jött a zombigyerek, egyenes oda, úgyhogy megtalált

elkezdtem bőgni, és utána rögtön fel is keltem
Ekkora sz@rságot már

jóreggelt:) na az szép..
és én még azt hittem, hogy nekem vannak hülye álmaim.. Hát tévedtem