Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 08. 08:33 #10741
- törölt felhasználó -    
Reggelt!^^ Na bazz, mit álmodtam már megint _nevet.gif
Este volt, anyámmal néztük az ablakból, ahogy Chris Evans, meg a barátai babáztak, és energiaitalt ittak (wtf) Egyszer valami fény ment rájuk, én mondtam, hogy biztos az ufók, de anyám nem hitt nekem. Aztán valami kapargást hallottunk az ajtónál, és elmentünk megnézni. Én kinéztem a kulcslyukon, és egy nagyon randa ufó volt ott mellow.gif anyámmal jól megrémültünk, erre az ufó betörte az ajtó melletti ablakot, én meg elkaptam a fejét, és addig vertem a falba, amíg be nem tört a feje unsure.gif tiszta durva volt, de legalább meghalt nevet2.gif utána gondoltuk felhívjuk Chris Evans apját, mert az valami ufóvadászféle, és ki tudna minket menekíteni a házból rohog.gif na felhívtuk, nem sokkal utána küldött egy teherautót, és azt mondták, abban el tudnak minket szállásolni egy évig, de oda nem vihetünk semmit, csak magunkat. Elgondolkoztam, hogy nem tudok majd laptopozni, és akkor más ötletem támadt rofl.gif Mondtam, hogy elbarikátozzuk a házat, veszünk fegyvereket, és majd harcolunk az ufók ellen cool.gif Aztán már más helyszínen játszódott a történet, mert az általános iskolám udvarán voltunk (wtf). A zombik (már zombik voltak, nem ufók) minden embert megettek, és átváltoztattak, az emberek ott szaladgáltak visítva az udvaron sad.gif már alig voltunk normális emberek, mikor az egyik zombi csávó kitalálta, hogy elvesz feleségül huh.gif persze én próbáltam elmenekülni, meg minden, de végül csináltak egy rövid ceremóniát, és hozzáadtak closedeyes.gif ezt nem nézte jó szemmel a szerelmem, aki egyébként William Levy volt rohog.gif utána elvitt a zombi engem randizni, vagy hova, megkínált rohadt sárgadinnyével nevet2.gif (amúgy a zombik nem néztek ki zombinak, csak fakó volt a bőrük) egyszer csak odajött hozzánk egy zombicsaj, és elkezdett a hapsival társalogni, szerintem tuti bejött neki (különben nagyon aranyos volt a zombicsávó, a hangja az főleg tetszett rolleyes.gif de én már William Levyt szerettem, meg egy zombi volt reklamalo.gif ) na szóval, kihasználtam a helyzetet, és elsétáltam onnan valami vasútra, de ott nem tudtam felmászni a vonatra, meg féltem hogy már jön a csávó, úgyhogy csak elbújtam az egyik mögé unsure.gif de jött a zombigyerek, egyenes oda, úgyhogy megtalált reklamalo.gif elkezdtem bőgni, és utána rögtön fel is keltem biggrin.gif
Ekkora sz@rságot már omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Mon.
2012. augusztus 08. 08:36 #10742
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2012.08.08. 08:33)
Este volt, anyámmal néztük az ablakból, ahogy Chris Evans, meg a barátai babáztak, és energiaitalt ittak (wtf) Egyszer valami fény ment rájuk, én mondtam, hogy biztos az ufók, de anyám nem hitt nekem. Aztán valami kapargást hallottunk az ajtónál, és elmentünk megnézni. Én kinéztem a kulcslyukon, és egy nagyon randa ufó volt ott mellow.gif anyámmal jól megrémültünk, erre az ufó betörte az ajtó melletti ablakot, én meg elkaptam a fejét, és addig vertem a falba, amíg be nem tört a feje  unsure.gif  tiszta durva volt, de legalább meghalt nevet2.gif utána gondoltuk felhívjuk Chris Evans apját, mert az valami ufóvadászféle, és ki tudna minket menekíteni a házból rohog.gif na felhívtuk, nem sokkal utána küldött egy teherautót, és azt mondták, abban el tudnak minket szállásolni egy évig, de oda nem vihetünk semmit, csak magunkat. Elgondolkoztam, hogy nem tudok majd laptopozni, és akkor más ötletem támadt rofl.gif Mondtam, hogy elbarikátozzuk a házat, veszünk fegyvereket, és majd harcolunk az ufók ellen cool.gif Aztán már más helyszínen játszódott a történet, mert az általános iskolám udvarán voltunk (wtf). A zombik (már zombik voltak, nem ufók) minden embert megettek, és átváltoztattak, az emberek ott szaladgáltak visítva az udvaron sad.gif már alig voltunk normális emberek, mikor az egyik zombi csávó kitalálta, hogy elvesz feleségül huh.gif persze én próbáltam elmenekülni, meg minden, de végül csináltak egy rövid ceremóniát, és hozzáadtak  closedeyes.gif  ezt nem nézte jó szemmel a szerelmem, aki egyébként William Levy volt rohog.gif utána elvitt a zombi engem randizni, vagy hova, megkínált rohadt sárgadinnyével nevet2.gif (amúgy a zombik nem néztek ki zombinak, csak fakó volt a bőrük) egyszer csak odajött hozzánk egy zombicsaj, és elkezdett a hapsival társalogni, szerintem tuti bejött neki (különben nagyon aranyos volt a zombicsávó, a hangja az főleg tetszett rolleyes.gif de én már William Levyt szerettem, meg egy zombi volt reklamalo.gif )  na szóval, kihasználtam a helyzetet, és elsétáltam onnan valami vasútra, de ott nem tudtam felmászni a vonatra, meg féltem hogy már jön a csávó, úgyhogy csak elbújtam az egyik mögé unsure.gif de jött a zombigyerek, egyenes oda, úgyhogy megtalált reklamalo.gif elkezdtem bőgni, és utána rögtön fel is keltem biggrin.gif 

Az igen. rohog.gif
2012. augusztus 08. 09:39 #10743
- törölt felhasználó -    
Este volt, anyámmal néztük az ablakból, ahogy Chris Evans, meg a barátai babáztak, és energiaitalt ittak (wtf) Egyszer valami fény ment rájuk, én mondtam, hogy biztos az ufók, de anyám nem hitt nekem. Aztán valami kapargást hallottunk az ajtónál, és elmentünk megnézni. Én kinéztem a kulcslyukon, és egy nagyon randa ufó volt ott mellow.gif anyámmal jól megrémültünk, erre az ufó betörte az ajtó melletti ablakot, én meg elkaptam a fejét, és addig vertem a falba, amíg be nem tört a feje  unsure.gif  tiszta durva volt, de legalább meghalt nevet2.gif utána gondoltuk felhívjuk Chris Evans apját, mert az valami ufóvadászféle, és ki tudna minket menekíteni a házból rohog.gif na felhívtuk, nem sokkal utána küldött egy teherautót, és azt mondták, abban el tudnak minket szállásolni egy évig, de oda nem vihetünk semmit, csak magunkat. Elgondolkoztam, hogy nem tudok majd laptopozni, és akkor más ötletem támadt rofl.gif Mondtam, hogy elbarikátozzuk a házat, veszünk fegyvereket, és majd harcolunk az ufók ellen cool.gif Aztán már más helyszínen játszódott a történet, 
mert az általános iskolám udvarán voltunk (wtf). A zombik (már zombik voltak, nem ufók) minden embert megettek, és átváltoztattak, az emberek ott szaladgáltak visítva az udvaron sad.gif már alig voltunk normális emberek, mikor az egyik zombi csávó kitalálta, hogy elvesz feleségül huh.gif persze én próbáltam elmenekülni, meg minden, de végül csináltak egy rövid ceremóniát, és hozzáadtak  closedeyes.gif  ezt nem nézte jó szemmel a szerelmem, aki egyébként William Levy volt rohog.gif utána elvitt a zombi engem randizni, vagy hova, megkínált rohadt sárgadinnyével nevet2.gif (amúgy a zombik nem néztek ki zombinak, csak fakó volt a bőrük) egyszer csak odajött hozzánk egy zombicsaj, és elkezdett a hapsival társalogni, szerintem tuti bejött neki (különben nagyon aranyos volt a zombicsávó, a hangja az főleg tetszett rolleyes.gif de én már William Levyt szerettem, meg egy zombi volt reklamalo.gif )  na szóval, kihasználtam a helyzetet, és elsétáltam onnan valami vasútra, de ott nem tudtam felmászni a vonatra, meg féltem hogy már jön a csávó, úgyhogy csak elbújtam az egyik mögé unsure.gif de jött a zombigyerek, egyenes oda, úgyhogy megtalált reklamalo.gif elkezdtem bőgni, és utána rögtön fel is keltem biggrin.gif 

jóreggelt:) na az szép.. nevet2.gif és én még azt hittem, hogy nekem vannak hülye álmaim.. Hát tévedtem rohog.gif
2012. augusztus 08. 09:47 #10744
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.08.08. 09:39)
jóreggelt:) na az szép..  nevet2.gif és én még azt hittem, hogy nekem vannak hülye álmaim.. Hát tévedtem rohog.gif

Rebi, szia! hi.gif
2012. augusztus 08. 09:50 #10745
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Jó reggelt mindenkinek! hi.gif
Gondoltam ide is benézek egyet, ha nem zavarlak a beszélgetésetekben. rohog.gif
Én egy debil gyerekkel nyaraltam múlt héten. Szörnyű volt. omg.gif
2012. augusztus 08. 12:32 #10746
- törölt felhasználó -    
Este volt, anyámmal néztük az ablakból, ahogy Chris Evans, meg a barátai babáztak, és energiaitalt ittak (wtf) Egyszer valami fény ment rájuk, én mondtam, hogy biztos az ufók, de anyám nem hitt nekem. Aztán valami kapargást hallottunk az ajtónál, és elmentünk megnézni. Én kinéztem a kulcslyukon, és egy nagyon randa ufó volt ott mellow.gif anyámmal jól megrémültünk, erre az ufó betörte az ajtó melletti ablakot, én meg elkaptam a fejét, és addig vertem a falba, amíg be nem tört a feje  unsure.gif  tiszta durva volt, de legalább meghalt nevet2.gif utána gondoltuk felhívjuk Chris Evans apját, mert az valami ufóvadászféle, és ki tudna minket menekíteni a házból rohog.gif na felhívtuk, nem sokkal utána küldött egy teherautót, és azt mondták, abban el tudnak minket szállásolni egy évig, de oda nem vihetünk semmit, csak magunkat. Elgondolkoztam, hogy nem tudok majd laptopozni, és akkor más ötletem támadt rofl.gif Mondtam, hogy elbarikátozzuk a házat, veszünk fegyvereket, és majd harcolunk az ufók ellen cool.gif Aztán már más helyszínen játszódott a történet, mert az általános iskolám udvarán voltunk (wtf). A zombik (már zombik voltak, nem ufók) minden embert megettek, és átváltoztattak, az emberek ott szaladgáltak visítva az udvaron sad.gif már alig voltunk normális emberek, mikor az egyik zombi csávó kitalálta, hogy elvesz feleségül huh.gif persze én próbáltam elmenekülni, meg minden, de végül csináltak egy rövid ceremóniát, és hozzáadtak  closedeyes.gif  ezt nem nézte jó szemmel a szerelmem, aki egyébként William Levy volt rohog.gif utána elvitt a zombi engem randizni, vagy hova, megkínált rohadt sárgadinnyével nevet2.gif (amúgy a zombik nem néztek ki zombinak, csak fakó volt a bőrük) egyszer csak odajött hozzánk egy zombicsaj, és elkezdett a hapsival társalogni, szerintem tuti bejött neki (különben nagyon aranyos volt a zombicsávó, a hangja az főleg tetszett rolleyes.gif de én már William Levyt szerettem, meg egy zombi volt reklamalo.gif )  na szóval, kihasználtam a helyzetet, és elsétáltam onnan valami vasútra, de ott nem tudtam felmászni a vonatra, meg féltem hogy már jön a csávó, úgyhogy csak elbújtam az egyik mögé unsure.gif de jött a zombigyerek, egyenes oda, úgyhogy megtalált reklamalo.gif elkezdtem bőgni, és utána rögtön fel is keltem biggrin.gif 

omg jólvan. mondjuk én durvábbakat álmodok néha rofl.gif
én le szoktam reggel az ipodomba írni, hogy mit álmodtam, ha valaki kiváncsi, akkor leírhatok párat rohog.gif
amúgy ma már vörös leszek w00t.gif remélem jól megfogja a hajam unsure.gif
2012. augusztus 08. 15:02 #10747
- törölt felhasználó -    
oké vörös vagyok
2012. augusztus 08. 20:55 #10748
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.08.08. 12:32)
omg jólvan. mondjuk én durvábbakat álmodok néha rofl.gif
én le szoktam reggel az ipodomba írni, hogy mit álmodtam, ha valaki kiváncsi, akkor leírhatok párat rohog.gif 
amúgy ma már vörös leszek w00t.gif remélem jól megfogja a hajam unsure.gif

kíváncsian várjuk biggrin.gif
2012. augusztus 08. 21:07 #10749
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.08.08. 15:02)
oké vörös vagyok

kapunk képet? smileeee.gif
2012. augusztus 08. 21:09 #10750
Mon.
Mon.
Harley ღ♥ღ♥

Státusz♦~♥♥♥ Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek! ♥♥♥~♦ F.M.
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 802
Azonosító: 159358
Sziasztok! blush.gif
2012. augusztus 08. 23:46 #10751
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.08.08. 21:07)
kapunk képet?  smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: zsanata
2012. augusztus 09. 07:31 #10752
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt. wake-up.gif coffee.gif
2012. augusztus 09. 09:36 #10753
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mon. @ 2012.08.08. 21:09)
Sziasztok! blush.gif

rég jártál itt rolleyes.gif
amúgy jó reggelt mindenkinek! smileeee.gif
2012. augusztus 09. 09:38 #10754
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.08.09. 09:36)
rég jártál itt rolleyes.gif 
amúgy jó reggelt mindenkinek! smileeee.gif

Szép, jó reggelt! hi.gif Mi újság arra felé? laugh.gif
szerk.: látom már nincs itt senki, akkor én is távozom, sziasztok hi.gif
2012. augusztus 09. 12:42 #10755
- törölt felhasználó -    
Idézet (Berni110 @ 2012.08.09. 09:38)
Szép, jó reggelt! hi.gif Mi újság arra felé? laugh.gif
szerk.: látom már nincs itt senki, akkor én is távozom, sziasztok hi.gif

sziia hi.gif velem nem sok..gondolkozom azon, hogy gonosz legyek e veled rohog.gif arra mi újság?smileeee.gif
2012. augusztus 09. 12:47 #10756
Milesss
Milesss
Miley Ray ♥

Státusz'And if I could have just one wish I'd have you by my side'
Hozzászólás: 4881
Csatolások: 384
Azonosító: 132143
Sziasztok! Candies én is szoktam ilyen jókat álmodni. biggrin.gif Én eddig egyet írtam le. Az mostanában volt. Mert amúgy elfelejtem, pedig tök jók szoktak lenni. smileeee.gif Hogy vagytok?
2012. augusztus 09. 12:51 #10757
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.08.08. 23:46)

De jáúú a színe biggrin.gif most már tényleg te vagy Alyson Hannigan rohog.gif
amúgy helló mindenki
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. augusztus 09. 12:51 #10758
- törölt felhasználó -    
Idézet (Milesss @ 2012.08.09. 12:47)
Sziasztok! Candies én is szoktam ilyen jókat álmodni. biggrin.gif Én eddig egyet írtam le. Az mostanában volt. Mert amúgy elfelejtem, pedig tök jók szoktak lenni. smileeee.gif Hogy vagytok?

sziia cool.gif én is szoktam amúgy hülyeségeket, legutoljára pl. azt álmodtam, hogy be lett festve a hajam szőkére, valami csöves festette be, anyám tudta nélkül, és mikor hazaértem kék hab folyt belőle rohog.gif (ennyire emlékszem) egyébként én jól vagyok, csak elegem van...te hogy vagy?biggrin.gif
2012. augusztus 09. 12:52 #10759
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.08.08. 23:46)

dejóóó w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. augusztus 09. 12:54 #10760
Milesss
Milesss
Miley Ray ♥

Státusz'And if I could have just one wish I'd have you by my side'
Hozzászólás: 4881
Csatolások: 384
Azonosító: 132143
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.08.09. 12:51)
sziia cool.gif én is szoktam amúgy hülyeségeket, legutoljára pl. azt álmodtam, hogy be lett festve a hajam szőkére, valami csöves festette be, anyám tudta nélkül, és mikor hazaértem kék hab folyt belőle rohog.gif (ennyire emlékszem) egyébként én jól vagyok, csak elegem van...te hogy vagy?biggrin.gif

Hát nekem azon kívül, hogy leégett a vállam, semmi bajom. good.gif Én most perpill egyet se tudnék mondani, ami vicces. Nézzétek, most találtam meg csak: animal-smiley-074.gif Olyan cuki. wub3.gif
1275 oldal 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!