Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 25. 10:35 #10601
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.25. 10:34)
én meg már csak azé is megverlek rohog.gif 
na nekem most mennem kell. Majd még jövök. Ágyőő^^  cool.gif

majd használok önvédelmet _nevet.gif
oké, szerbusz, további szép napot! hi.gif
szerk.: úgy látom csak én maradtam, akkor én is megyek, sziasztok hi.gif
2012. július 25. 11:07 #10602
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.25. 10:22)
annyira őrült azért nem vagyok, nyugi rohog.gif van a topikban nálam őrültebb is rolleyes.gif

Köszi, most megnyugtattál. xD

Mamiii, riasztás van kiadva a megyére -.- remek. Utálom a viharokat. :S
2012. július 25. 12:24 #10603
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2012.07.25. 11:07)
Köszi, most megnyugtattál. xD
Mamiii, riasztás van kiadva a megyére -.- remek. Utálom a viharokat. :S

de még a nálam őrültebb emberek is elviselhetőek smileeee.gif
uhh, hát az nem jó ://
2012. július 26. 09:17 #10604
- törölt felhasználó -    
Idézet (Berni110 @ 2012.07.25. 10:35)
majd használok önvédelmet _nevet.gif 
oké, szerbusz, további szép napot! hi.gif
szerk.: úgy látom csak én maradtam, akkor én is megyek, sziasztok hi.gif

az önvédelemmel aztán sokra mész velem(és a kis alkeszommal) szemben nevet2.gif
2012. július 26. 11:31 #10605
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! de ki vagyunk halva unsure.gif na mindegy.. Nem tudom emlékszik-e valaki, de múltkor mondtam, hogy lesz aláírásom Vastag Tomitól, mert unokatestvérem szerez nekem. És most végre megérkezett w00t.gif tökre örülök neki wub.gif
2012. július 26. 20:04 #10606
- törölt felhasználó -    
B@sszameg, ez mekkora hülyeség már. _nevet.gif (de a videóra azért nem keresek rá secret.gif )
A YouTube szelleme

Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve
A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Ria1997
2012. július 26. 20:18 #10607
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.07.26. 20:04)
B@sszameg, ez mekkora hülyeség már. _nevet.gif (de a videóra azért nem keresek rá secret.gif )
A YouTube szelleme
Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve
A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és 
képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.

jaj, ezt már én is olvastam.. Gondoltam arra, hogy rákeresek, de meggondoltam magam rohog.gif azért néha elgondolkozom azon, hogy ennek mennyi a valóság alapja..
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Luckie
2012. július 26. 20:25 #10608
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.26. 20:18)
jaj, ezt már én is olvastam.. Gondoltam arra, hogy rákeresek, de meggondoltam magam rohog.gif azért néha elgondolkozom azon, hogy ennek mennyi a valóság alapja..

Én addig jutottam el, hogy beírtam a címet Youtubera, de aztán mégsem néztem meg. biggrin.gif Mondjuk a pasast beazonosították, bizonyos Mike Shemrihen, állítólag ilyen hipnotizőr, és amióta felrakta a videót, azóta nem találják. Mondjuk lehet valami valóságalapja, hogy ilyen tudatalatti üzeneteket küld, de hogy postázták volna a szemeiket, meg ilyen írás jelent meg a kezükön, azt azért nem hiszem el. Ja, és az amúgy igaz, hogy nem létező IP-ről rakták fel az első vidit. Igaz, hogy volt egy kétperces, aztán már csak 20 másodperces, de azt is leszedik sokszor a Youtubeosok, így már csak annak van meg, aki letöltötte. Ja, és állítólag ilyen zene megy alatta, meg ilyen piros az egész dolog, és felhők vannak a háttérbe. Nem találtak arra nyomot, hogy az rá lenne szerkesztve valahogyan, tehát egy nem létező videót egy nem létező IP-ről töltöttek fel, ez azért már érdekes. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2012. július 26. 20:31 #10609
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.07.26. 20:25)
Én addig jutottam el, hogy beírtam a címet Youtubera, de aztán mégsem néztem meg. biggrin.gif Mondjuk a pasast beazonosították, bizonyos Mike Shemrihen, állítólag ilyen hipnotizőr, és amióta felrakta a videót, azóta nem találják. Mondjuk lehet valami valóságalapja, hogy ilyen tudatalatti üzeneteket küld, de hogy postázták volna a szemeiket, meg ilyen írás jelent meg a kezükön, azt azért nem hiszem el. Ja, és az amúgy igaz, hogy nem létező IP-ről rakták fel az első vidit. Igaz, hogy volt egy kétperces, aztán már csak 20 másodperces, de azt is leszedik sokszor a Youtubeosok, így már csak annak van meg, aki letöltötte. Ja, és állítólag ilyen zene megy alatta, meg ilyen piros az egész dolog, és felhők vannak a háttérbe. Nem találtak arra nyomot, hogy az rá lenne szerkesztve valahogyan, tehát egy nem létező videót egy nem létező IP-ről töltöttek fel, ez azért már érdekes. unsure.gif

az durva.. blink.gif azt viszont nem értem, hogy ez a Mike Shemrihem mi a francért töltötte fel a videót.. Mármint semmi értelme..Meg épeszű ember ezt nem csinálná unsure.gif Egyébként az a postázásos dolog tényleg kizárt, hogy igaz.. Tulajdonképpen lehetetlennek is mondhatjuk..
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2012. július 26. 20:33 #10610
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.26. 20:31)
az durva..  blink.gif azt viszont nem értem, hogy ez a Mike Shemrihem mi a francért töltötte fel a videót.. Mármint semmi értelme..Meg épeszű ember ezt nem csinálná unsure.gif  Egyébként az a postázásos dolog tényleg kizárt, hogy igaz.. Tulajdonképpen lehetetlennek is mondhatjuk..

Ki tudja, mi zajlik le a fejében. mellow.gif
2012. július 26. 20:36 #10611
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.07.26. 20:33)
Ki tudja, mi zajlik le a fejében. mellow.gif

hát éppen ez az.. Ha ennyire idióta, hogy egy ilyen videót feltölt bármire képes.. ohmy.gif
szerk.: Tetszik az avid laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Ariana, Luckie
2012. július 28. 11:00 #10612
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana @ 2012.07.26. 20:04)
A YouTube szelleme
A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.

Ezt este kellett volna olvasnom, úgy még ijesztő is biggrin.gif Nem hiszek ebben, bár kizárt, hogy rákeressek rohog.gif
2012. július 28. 11:04 #10613
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5214
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Jó reggelt!
Van valaki? biggrin.gif
2012. július 28. 11:49 #10614
- törölt felhasználó -    
Szép napot emberek! hi.gif van fent valaki?
2012. július 28. 11:51 #10615
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luckie @ 2012.07.28. 11:00)
Ezt este kellett volna olvasnom, úgy még ijesztő is biggrin.gif Nem hiszek ebben, bár kizárt, hogy rákeressek rohog.gif

én most rákerestem, de megnézni nem fogom. Elvileg 2 perces a teljes verzió, de láttam 4 perces találatot is.. mellow.gif
2012. július 28. 17:40 #10616
Ria1997
Ria1997
dollophead

Státusz"Most people call me Thomas. Well, except Newt—he calls me Tommy."
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 0
Azonosító: 151247
Juj erről a youtube szelleméről már hallottam de nem merek rákeresni... unsure.gif
2012. július 28. 18:08 #10617
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ria1997 @ 2012.07.28. 17:40)
Juj erről a youtube szelleméről már hallottam de nem merek rákeresni... unsure.gif

én rákerestem, de megnézni nem merem unsure.gif
2012. július 28. 18:10 #10618
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.28. 18:08)
én rákerestem, de megnézni nem merem unsure.gif

Rég jártam itt.
Sziasztok. hi.gif
2012. július 28. 18:27 #10619
- törölt felhasználó -    
Idézet (Málnahab @ 2012.07.28. 18:10)
Rég jártam itt.
Sziasztok. hi.gif

sziia biggrin.gif
2012. július 28. 18:29 #10620
Rebus0312
Rebus0312
♥....♥....szőke herceg....♥....♥
Hozzászólás: 3080
Csatolások: 1093
Azonosító: 161867
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.07.28. 18:27)
sziia biggrin.gif

Sziasztok fiúk-lányok, hogy vagytok mi újság??? smileeee.gif smileeee.gif
1275 oldal 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!