Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 26. 16:25 #9041
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Idézet (lilla0007 @ 2012.06.26. 14:39)
Semmi különös..unatkozok. dry.gif 
Veled? smileeee.gif

Ugyan az. Mára úszást terveztem, de korán keltem, így hamar lezavartuk, most meg nincs mit csinálnom. mellow.gif
2012. június 26. 16:37 #9042
Rebus0312
Rebus0312
♥....♥....szőke herceg....♥....♥
Hozzászólás: 3080
Csatolások: 1093
Azonosító: 161867
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.06.26. 13:30)
bővebb választ vártam.. De mindegy rohog.gif

biggrin.gif biggrin.gif
2012. június 26. 20:09 #9043
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Halihóó! biggrin.gif Valaki?
2012. június 27. 10:24 #9044
itsStell
itsStell

StátuszAll Monsters Are Human
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 867
Csatolások: 0
Azonosító: 171691
Idézet (FüMá @ 2012.06.26. 20:09)
Halihóó! biggrin.gif Valaki?

hi.gif
én itt vagyok;)
2012. június 27. 10:26 #9045
lilla0007
lilla0007
'A'

Státusz~ What doesn't kill me, makes me stronger.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 0
Azonosító: 130643
Idézet (itsStell @ 2012.06.27. 10:24)
hi.gif
én itt vagyok;)

Szia! smileeee.gif Én is..
2012. június 27. 16:43 #9046
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Azon tűnődtem, mivel úgysem tudok mit csinálni így inkább ide jövök a topikban. Lehet, hogy van olyan aki nem ismer annak bemutatkozom, a nevem Szorina. Aki nem ismer vagy esetleg többet szeretne tudni akkor, akkor írjon üzenetet nekem! Nos mit szóltok ahhoz végre itt a nyár, és nyugodtabb lett az életünk egy kicsit, megszabadultunk a "gonosz" tanároktól, és a szenvedéstől 2,5 hónapra. Annyira rossz, mert ez az idő hamar el fog menni. Tervetek van a nyárra? Esetleg utaztok valahova? - esetleg otthon töltitek a napotokat, és a haverokkal vagytok? Remélem azért majdan nem foglak untatni titeket, mivel regényeket szoktam írni már a megszokás beszél belőlem.

Remélem azért van vagy lesz valaki!? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: FüMá
2012. június 27. 19:50 #9047
- törölt felhasználó -    
Guten abend kedves OFFolók! hi.gif biggrin.gif ma akkorát röhögtem úgy kb 10 perce.. rohog.gif nem valami kedves dolog volt nevetni, de naa.. _nevet.gif szóval van egy kismacskánk.. Felmászott a diófára.. Nem tudott lejönni.. Éppen a kutyánál ültem, hallottam a nyávogást, és kismacska sehol.. Elindultam az udvarban, megállok a fa alatt.. Ott még jobban hallottam.. Nem láttam, apu is kijö ltt.. Mondom neki: valahol erre nyávog a macska.. Erre ő :az nem jó ami ott van? és mutat a fára.. Akkorát nevettem.. De ez még semmi.. Apu nem érte el, így egy bottal piszkálta, hogy menjen le.. A macska meg tökre fél, megijedt a bottól, hátralépett, és leesett.. rohog.gif na ezen nevettem.. _nevet.gif
akit érdekelne a macska remekül van wink.gif cool.gif
na most, hogy leírtam egy sztorit, mi újság erre? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, Rebus0312
2012. június 27. 21:08 #9048
- törölt felhasználó -    
Szép Estét!

Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.06.27. 19:50)
Guten abend kedves OFFolók! hi.gif  biggrin.gif ma akkorát röhögtem úgy kb 10 perce..  rohog.gif nem valami kedves dolog volt nevetni, de naa..  _nevet.gif szóval van egy kismacskánk.. Felmászott a diófára.. Nem tudott lejönni.. Éppen a kutyánál ültem, hallottam a nyávogást, és kismacska sehol.. Elindultam az udvarban, megállok a fa alatt.. Ott még jobban hallottam.. Nem láttam, apu is kijö ltt.. Mondom neki: valahol erre nyávog a macska.. Erre ő :az nem jó ami ott van? és mutat a fára.. Akkorát nevettem.. De ez még semmi.. Apu nem érte el, így egy bottal piszkálta, hogy menjen le.. A macska meg tökre fél, megijedt a bottól, hátralépett, és leesett..  rohog.gif na ezen nevettem..  _nevet.gif 
akit érdekelne a macska remekül van wink.gif  cool.gif 
na most, hogy leírtam egy sztorit, mi újság erre?  rohog.gif

Ez nem semmi sztori. Kicsit összekavarodtam a végére, de összeállt a kép.. biggrin.gif Most értem haza, a barátnőmmel voltam és fárasztottam a koreai zenével, de tetszett neki annyira, hogy vagy 10 számot kellett nekem küldenem neki. Holnapi programnak megbeszéltük, hogy ennek a számnak a táncát megtanuljuk.. Reméljük sikerült, mert már az elejét tudjuk, csak olyan nehéz!
2012. június 27. 21:14 #9049
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.06.27. 19:50)
Guten abend kedves OFFolók! hi.gif  biggrin.gif ma akkorát röhögtem úgy kb 10 perce..  rohog.gif nem valami kedves dolog volt nevetni, de naa..  _nevet.gif szóval van egy kismacskánk.. Felmászott a diófára.. Nem tudott lejönni.. Éppen a kutyánál ültem, hallottam a nyávogást, és kismacska sehol.. Elindultam az udvarban, megállok a fa alatt.. Ott még jobban hallottam.. Nem láttam, apu is kijö ltt.. Mondom neki: valahol erre nyávog a macska.. Erre ő :az nem jó ami ott van? és mutat a fára.. Akkorát nevettem.. De ez még semmi.. Apu nem érte el, így egy bottal piszkálta, hogy menjen le.. A macska meg tökre fél, megijedt a bottól, hátralépett, és leesett..  rohog.gif na ezen nevettem..  _nevet.gif 
akit érdekelne a macska remekül van wink.gif  cool.gif 
na most, hogy leírtam egy sztorit, mi újság erre?  rohog.gif

ó szegény macska. mikor a felénél voltam kb. azt hittem, valamelyikőtökre majd szépen ráesik. biggrin.gif
2012. június 27. 21:16 #9050
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.27. 16:43)
Sziasztok! Azon tűnődtem, mivel úgysem tudok mit csinálni így inkább ide jövök a topikban. Lehet, hogy van olyan aki nem ismer annak bemutatkozom, a nevem Szorina. Aki nem ismer vagy esetleg többet szeretne tudni akkor, akkor írjon üzenetet nekem! Nos mit szóltok ahhoz végre itt a nyár, és nyugodtabb lett az életünk egy kicsit, megszabadultunk a "gonosz" tanároktól, és a szenvedéstől 2,5 hónapra. Annyira rossz, mert ez az idő hamar el fog menni. Tervetek van a nyárra? Esetleg utaztok valahova? - esetleg otthon töltitek a napotokat, és a haverokkal vagytok? Remélem azért majdan nem foglak untatni titeket, mivel regényeket szoktam írni már a megszokás beszél belőlem. 
Remélem azért van vagy lesz valaki!? biggrin.gif

Szia! biggrin.gif Üdvözöllek itt, bár még én is kicsit "új" vagyok.
Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.27. 16:43)
Tervetek van a nyárra? Esetleg utaztok valahova?

Igen vannak, Horvátország, biosz-tábor, és a barátnőmmel egy hetet fogok eltölteni Gyomaendrődön. De addig csak unatkozom.
Neked miféle terveid vannak? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2012. június 27. 21:25 #9051
- törölt felhasználó -    
Idézet (FüMá @ 2012.06.27. 21:16)
Szia! Igen vannak, Horvátország, biosz-tábor, és a barátnőmmel egy hetet fogok eltölteni Gyomaendrődön. De addig csak unatkozom. 
Neked miféle terveid vannak? biggrin.gif

Jelenleg semmi programom sincsen, ha lesz az is maximum 1 héttel ezelőtti közlése lesz a szülőknek. Ahogyan a tavalyi balatoni kiruccanásunk is. rohog.gif Mindenesetre edzőtáborba megyek majd augusztusban a válogatót kézilabda csapattal, így remélem majdan A osztályos leszek, mert még csak B-s vagyok. sad.gif Elvileg megyünk "haza" is Romániába, személyi igazolványt csináltatni nekem, mert 14 leszek. Eztán találkozok a barátnőimmel egy jó kis csajos napokat tartunk, vagy ott alszok náluk akár ők nálam. Szerintem ennyi, aztán lehet, hogy közbe jön valami aztán még lesz egy pár dolog. Addig is otthon vagyok, vagy a barátnőimmel megyek ide-oda, és fárasztom őket az ázsiai függőségemmel.
2012. június 27. 21:32 #9052
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.27. 21:25)
Jelenleg semmi programom sincsen, ha lesz az is maximum 1 héttel ezelőtti közlése lesz a szülőknek. Ahogyan a tavalyi balatoni kiruccanásunk is.  rohog.gif Mindenesetre edzőtáborba megyek majd augusztusban a válogatót kézilabda csapattal, így remélem majdan A osztályos leszek, mert még csak B-s vagyok.  sad.gif  Elvileg megyünk "haza" is Romániába, személyi igazolványt csináltatni nekem, mert 14 leszek. Eztán találkozok a barátnőimmel egy jó kis csajos napokat tartunk, vagy ott alszok náluk akár ők nálam. Szerintem ennyi, aztán lehet, hogy közbe jön valami aztán még lesz egy pár dolog. Addig is otthon vagyok, vagy a barátnőimmel megyek ide-oda, és fárasztom őket az ázsiai függőségemmel.

Én is így vagyok vele. Sokaknál láttam már ezt az "ázsiai függőséget", ahogy Te mondod, de ez honnan jött? biggrin.gif Valahogy én még sosem hallottam egyikükről sem.
2012. június 27. 21:35 #9053
- törölt felhasználó -    
Idézet (FüMá @ 2012.06.27. 21:32)
Én is így vagyok vele. Sokaknál láttam már ezt az "ázsiai függőséget", ahogy Te mondod, de ez honnan jött? biggrin.gif Valahogy én még sosem hallottam egyikükről sem.

2008.-ben véletlenül találtam a youtube oldalon egy számot ismeretlen volt, de kíváncsian néztem, a szám meg pont az előtt 3 nappal jelent meg így még friss volt. A szám nagyon romantikus volt, és a stílusa is nagyon megtetszett. Így kerestem, és kutattam több banda után és mára már itt tartok, függő vagyok, és néholi "fan görcseim" vannak, ha új szám esetleg klip jelenik meg. Viszont van egy roppant módon kiemelkedő énekesnő aki félig amerikai. A száma zseniális és a hangja is gyönyörű, még élőben is! Ailee - Heaven
2012. június 27. 21:43 #9054
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.27. 21:35)
2008.-ben véletlenül találtam a youtube oldalon egy számot ismeretlen volt, de kíváncsian néztem, a szám meg pont az előtt 3 nappal jelent meg így még friss volt. A szám nagyon romantikus volt, és a stílusa is nagyon megtetszett. Így kerestem, és kutattam több banda után és mára már itt tartok, függő vagyok, és néholi "fan görcseim" vannak, ha új szám esetleg klip jelenik meg. Viszont van egy roppant módon kiemelkedő énekesnő aki félig amerikai. A száma zseniális és a hangja is gyönyörű, még élőben is! Ailee - Heaven

Hát, akkor jó. biggrin.gif "fangörcs" hát ezen elmosolyodtam. smileeee.gif
2012. június 28. 07:17 #9055
- törölt felhasználó -    
Idézet (SelenaGirl @ 2012.06.27. 21:08)
Szép Estét!
Ez nem semmi sztori. Kicsit összekavarodtam a végére, de összeállt a kép.. biggrin.gif Most értem haza, a barátnőmmel voltam és fárasztottam a koreai zenével, de tetszett neki annyira, hogy vagy 10 számot kellett nekem küldenem neki. Holnapi programnak megbeszéltük, hogy ennek a számnak a táncát megtanuljuk.. Reméljük sikerült, mert már az elejét tudjuk, csak olyan nehéz!

hát akkor hajrá biggrin.gif biztos menni fog rolleyes.gif
2012. június 28. 07:18 #9056
- törölt felhasználó -    
Idézet (FüMá @ 2012.06.27. 21:14)
ó szegény macska. mikor a felénél voltam kb. azt hittem, valamelyikőtökre majd szépen ráesik. biggrin.gif

rohog.gif akkor nem nevettem volna biggrin.gif
egyébként r*hadt jó az avid w00t.gif
2012. június 28. 11:06 #9057
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

Idézet (VastagCsabiFaan @ 2012.06.28. 07:18)
rohog.gif akkor nem nevettem volna biggrin.gif
egyébként r*hadt jó az avid w00t.gif

azért gondoltam, hogy nem volt szép nevetni, mert ha ráesik apukád fejére, akkor tényleg nem szép dolog nevetni, de én akkor sem bírtam volna ki. biggrin.gif
ha ez nekem szólt, akkor köszönöm. smileeee.gif
2012. június 28. 12:39 #9058
- törölt felhasználó -    
Idézet (FüMá @ 2012.06.28. 11:06)
azért gondoltam, hogy nem volt szép nevetni, mert ha ráesik apukád fejére, akkor tényleg nem szép dolog nevetni, de én akkor sem bírtam volna ki.  biggrin.gif 
ha ez nekem szólt, akkor köszönöm.  smileeee.gif

naja biggrin.gif
igen, neked szólt thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: FüMá
2012. június 28. 15:11 #9059
- törölt felhasználó -    
Sziasztok, gondoltam megnézem a topikot hát ha van itt valaki. Remélem azért van.. laugh.gif
2012. június 29. 09:46 #9060
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt emberek! hi.gif van itt valaki?
Berni, Lilla nem tudom emlékeztek e..múltkor Tomról beszéltünk, hogy milyen alkesz, stb..nos, hoztam egy képet, ami alapján tényleg azt lehet mondani, hogy az.. rohog.gif heart.gif
Moncsicsi szerint megint jó pasit fogtam ki(Csabi után) rohog.gif
1275 oldal 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!