Idézet (Ariana @ 2012.04.23. 17:21)
Üdv! Ahogy így elnézegetlek titeket, semmi bajom veletek, örülök, hogy tetszik a topik, de ez a sajnáltatás Regi részéről egészen szürreális. Már volt vagy 5 profilja és az utóbbiakban más embereknek adja ki magát, és csak sajnáltatja magát. Azt mondja, nincsenek az életben barátai, hogy megsajnáljátok, most meg ez a bizonyos, titokzatos valaki, aki hirtelenjében tudja, mi a dörgés, és ismeri a csajt is, itt üzenget vele, meg még 2 profiljával elébb láttam, hogy állítólag a mamájához költözött. Szerintem szánalmas, komolyan. Ilyen embernél az UTOLSÓ lenne, hogy megsajnálnám. Már mikor elkezdte itt gyártani az adatlapjait, mániázni, hogy neki nincsenek barátai, törölgetni magát, mert őt senki sem szereti és egyéb hülyeségek, akkor sem volt szimpatikus. Aztán meg itt benyal nektek. Hát nem tudom, én ilyennek nem lennék a "barátja", hiszen állítólagosan az életben sincsenek barátai, már tudjuk miért... Ha esetleg megint valami noname, képnélküli valaki jönne ide, aki ma regisztrált, és azt mondja, hogy ő Michael Jackson, az is ő lesz. Sajnálom, ha egyeseknek ez az egész durva volt, de már nagyon bökte a csőröm.
Ámen!

A számból vetted ki a szót. Már én is kezdtem unni ezt az egészet..