Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 20. 14:48 #3521
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Jódélutánt hi.gif

Látom ám hogy ki online úgyhogy csak gyertekgyertek acute.gif
1 felhasználónak tetszik: BaByGaGa
2011. augusztus 20. 14:53 #3522
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
Good Morning! Én most keltem fel.. rohog.gif
Jaj, csak én kapjam Kati adatlapját. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Rihannna
2011. augusztus 20. 14:55 #3523
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Jaj, bocsánat elcsesztem rosszra kattintottam. reklamalo.gif unsure.gif De ha már új hozzászólást kezdtem, ki megy tüzijátékot nézni? Mi lehet, nem biztos. rolleyes.gif
2011. augusztus 20. 14:59 #3524
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.20. 14:55)
Jaj, bocsánat elcsesztem rosszra kattintottam. reklamalo.gif  unsure.gif  De ha már új hozzászólást kezdtem, ki megy tüzijátékot nézni? Mi lehet, nem biztos. rolleyes.gif

Én is mennék, de nem megyünk most, mert éjfélkor ülünk az autóba, és irány a tenger, megyünk horvátországba. Egy hétig nem is leszek elérhető, így most ki kell élveznem ezt a 9 órát amit még itt tölthetek rolleyes.gif De ha te mész, akkor jó szórakozást wink.gif
2011. augusztus 20. 15:03 #3525
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 14:59)
Én is mennék, de nem megyünk most, mert éjfélkor ülünk az autóba, és irány a tenger, megyünk horvátországba. Egy hétig nem is leszek elérhető, így most ki kell élveznem ezt a 9 órát amit még itt tölthetek  rolleyes.gif De ha te mész, akkor jó szórakozást wink.gif

De jó neked, én is mennék most a tengerhez. laugh.gif Különben nincs sok kedvem ilyen tüzijátékokat nézni, csak max. a Tv-ben. Különben is most ébredtem, de hamarosan megint be fogogk aludni. blink.gif
2011. augusztus 20. 15:06 #3526
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.20. 15:03)
De jó neked, én is mennék most a tengerhez. laugh.gif  Különben nincs sok kedvem ilyen tüzijátékokat nézni, csak max. a Tv-ben. Különben is most ébredtem, de hamarosan megint be fogogk aludni. blink.gif

Azért maradj ébren. Te vagy az utolsó ember starity-n aki még Magyarországon lát reklamalo.gif _nevet.gif _nevet.gif

Tvájlájtgörl látom ám hogy online vagy, nem tudsz elbújni reklamalo.gif reklamalo.gif acute.gif
2 felhasználónak tetszik: BaByGaGa, twilightgirl0910
2011. augusztus 20. 15:15 #3527
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 15:06)
Azért maradj ébren. Te vagy az utolsó ember starity-n aki még Magyarországon lát  reklamalo.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
Tvájlájtgörl látom ám hogy online vagy, nem tudsz elbújni   reklamalo.gif  reklamalo.gif acute.gif

Na akkor fenn maradok! beer.gif
2011. augusztus 20. 15:22 #3528
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.20. 15:15)
Na akkor fenn maradok! beer.gif

Köszönöm meghajolo.gif tongue.gif
Amúgy soha nem szerettem Tolvai Renit mégis folyton az ő számát hallgatom, mert tegnap megláttam Beba adatlapján és megnéztem, aztán most is azt bámulom _nevet.gif
2011. augusztus 20. 15:25 #3529
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 15:22)
Köszönöm  meghajolo.gif  tongue.gif 
Amúgy soha nem szerettem Tolvai Renit mégis folyton az ő számát hallgatom, mert tegnap megláttam Beba adatlapján és megnéztem, aztán most is azt bámulom  _nevet.gif

Jaj, attól a csajtól szó szerint herótom van, de ez a szám tényleg nagyon jó. Már szerintem tudom a dalszövegét. good.gif
Különben én tényleg magamon kívül vagyok, mert még Gaga új száma is tetszik a Yoü and I. pardon.gif
2011. augusztus 20. 15:27 #3530
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.20. 15:25)
Jaj, attól a csajtól szó szerint herótom van, de ez a szám tényleg nagyon jó. Már szerintem tudom a dalszövegét. good.gif
Különben én tényleg magamon kívül vagyok, mert még Gaga új szma is tetszik a Yoü and I. pardon.gif

Ja énis annyiszor meghallgattam Gaga számát hogy már megszerettem, mondjuk a klippet is láttam párszor de az még mindig nem a legjobb fear.gif rohog.gif És én nem is értem... mármint a sellős jelenetet mellow.gif
2011. augusztus 20. 15:30 #3531
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Sziasztok!Hogy vagytok?biggrin.gif
2011. augusztus 20. 15:32 #3532
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 15:27)
Ja énis annyiszor meghallgattam Gaga számát hogy már megszerettem, mondjuk a klippet is láttam párszor de az még mindig nem a legjobb fear.gif  rohog.gif És én nem is értem... mármint a sellős jelenetet  mellow.gif

Hát nekem a klip is tetszik, maga a színvilága és benne a kontrasztok használata, és igen ahogy írtad még míndig nem a legjobb, de egy fokkal jobb, mint a Born This Way. unsure.gif
És én sem értem a lényegét, de valahol olvastam, és elképzelhető, hogy az a lényege, csak nincs jól kivitelezve. (Ne kérdezd mi volt az)
2011. augusztus 20. 15:35 #3533
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.20. 15:32)
Hát nekem a klip is tetszik, maga a színvilága és benne a kontrasztok használata, és igen ahogy írtad még míndig nem a legjobb, de egy fokkal jobb, mint a Born This Way. unsure.gif 
És én sem értem a lényegét, de valahol olvastam, és elképzelhető, hogy az a lényege, csak nincs jól kivitelezve. (Ne kérdezd mi volt az)

Dede énis olvastam a klippes cikknél hogy valami oylan léynege van hogy van négy út, és akkor hogy mi vár rá az út végén, és hogy végül feleségül veszi a barátja... valami ilyesmi. Maga a történet jó lenne, a Born This Way-nek meg a szövege tetszik, maga klipp az érthetetlen. mellow.gif rohog.gif
2011. augusztus 20. 15:39 #3534
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 15:35)
Dede énis olvastam a klippes cikknél hogy valami oylan léynege van hogy van négy út, és akkor hogy mi vár rá az út végén, és hogy végül feleségül veszi a barátja... valami ilyesmi. Maga a történet jó lenne, a Born This Way-nek meg a szövege tetszik, maga klipp az érthetetlen.  mellow.gif  rohog.gif

Igen-igen valami iesmi volt yes.gif
Igen a törénet jó, csak nincs jól kivitelezve.
Különben én ezért hallgatom a Born This Way-t magyar szöveggel. A klippje különben egyenesen undorító. unsure.gif
2011. augusztus 20. 16:13 #3535
Rihannna
Rihannna
Faág™

Megyek sziasztok! smileeee.gif hi.gif
2011. augusztus 20. 17:08 #3536
- törölt felhasználó -    
Idézet (TVDfan_ @ 2011.08.20. 13:36)
Sziasztook. happy.gif 
Na mesélj.!  w00t.gif

Úristen, még mindig a hatása alatt vagyok. Ilyen táborba voltunk a barátnőimmel, és találtunk egy térképet, ami kincsestérkép volt. Voltak ilyen labirintusok a házban, és ott ilyen nyomokat találtunk. Aztán egyszercsak elmentünk ebédelni, és én elfújtam az egyik asztalon a gyertya lángját, a tanár meg rám szólt, hogy mi a francot csinálok, még beszélni fog az igazgatóhelyettes. Az igazgatóhelyettest az életben nem ismerem, de ilyen dagadt, szemüveges pasas volt. Utáltam a tagot nagyon. Valamit hadovált a biztonsági óvintézkedésről, és amikor vége lett a beszédnek és mentem volna a szobámba, behúzott az irodájába, megfenyegetett, és azt mondta, hogy meg kell ölnöm az igazgatót, és kapok érte pénzt is. Nem tudom, mi ütött belém, de elvállaltam, és késsel hátba szúrtam az igazgatót. Ekkor megint elkezdtük keresni a kincset, és elmondtam a barátnőmnek, hogy mi történt. Azt mondta, hogy ő pedig megölte a helyettesnőt. Aztán mikor visszamentem hogy megmondjam az igazgatóhelyettesnek, hogy megöltem az igazgatót, és kértem a pénzem, akkor egyszercsak beállított a rendőrség és a média, ekkor ilyet szólt a tag: "Nem kapsz te semmit, csak mész a börtönbe!" Ekkor egy rendőr megkérdezte tőlem, hogy én-e öltem meg az igazgatót, mondtam hogy igen, de csak azért mert megfenyegetett az igazgatóhelyettes. Nem hittek nekem, és elvittek, én meg csak bőgtem és bőgtem. A fotósok csak kattintgattak és követtek. Ekkor felhoztam azt, hogy a barátnőm megölte a helyettesnőt. Tényleg megölte, de nem hittek nekem a rendőrök, mert azt mondták, hogy a helyettesnő elköltözött az állítólagos halála napján. Kiderült, hogy a barátnőm az igazgatóhelyettes cinkosa, és ők jelentették be a helyettesnő helyett, hogy elmegy, mikor a barátnőm megölte. A rendőri kísérettel és a médiával a hátam mögött átmentünk a helyi bevásárlóközponton, és megláttam az unokatesóm. Kérdezte, hogy mi ez a sok ember? Én meg bőgve válaszoltam, hogy megöltem egy embert. Ő elfehéredett és elájult. Miközben vittek a rendőrségre, csináltak ilyen 1 perces drogtesztet, és kiderült, hogy drogot is fogyasztottam, úgyhogy a rendőr azt mondta, hogy birtoklásért és gyilkosságért fognak lecsukni, aztán le is csuktak. - álom vége, mert felkeltem - visszaaludtam.
- álom 2 kezdete, nem tudom, hogy ezt álmodtam-e, vagy hozzáképzeltem, hogy hepi end legyen, de azért leírom - Kezdtek képek beugrani a fejemben: amikor az igazgatóhelyettes behúzott az irodájába, bedrogozott, addig ő megölte az igazgatót, és beetette nekem, hogy én öltem meg. A barátnőmnek annyira bűntudata volt, hogy bevallotta a sajtónak, hogy az igazgatóhelyettes kényszerített(ő követte el?) a gyilkosságokat és be is drogozott minket. Aztán elkapták és hepi end. Vagy nem. Nemtudom mi lett a vége _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Rihannna, bertmccracken
2011. augusztus 20. 17:40 #3537
Rihannna
Rihannna
Faág™

Idézet (Ariana @ 2011.08.20. 17:08)
Úristen, még mindig a hatása alatt vagyok. Ilyen táborba voltunk a barátnőimmel, és találtunk egy térképet, ami kincsestérkép volt. Voltak ilyen labirintusok a házban, és ott ilyen nyomokat találtunk. Aztán egyszercsak elmentünk ebédelni, és én elfújtam az egyik asztalon a gyertya lángját, a tanár meg rám szólt, hogy mi a francot csinálok, még beszélni fog az igazgatóhelyettes. Az  igazgatóhelyettest az életben nem ismerem, de ilyen dagadt, szemüveges pasas volt. Utáltam a tagot nagyon. Valamit hadovált a biztonsági óvintézkedésről, és amikor vége lett a beszédnek és mentem volna a szobámba, behúzott az irodájába, megfenyegetett, és azt mondta, hogy meg kell ölnöm az igazgatót, és kapok érte pénzt is. Nem tudom, mi ütött belém, de elvállaltam, és késsel hátba szúrtam az igazgatót. Ekkor megint elkezdtük keresni a kincset, és elmondtam a barátnőmnek, hogy mi történt. Azt mondta, hogy ő pedig megölte a helyettesnőt. Aztán mikor visszamentem hogy megmondjam az igazgatóhelyettesnek, hogy megöltem az igazgatót, és kértem a pénzem, akkor egyszercsak beállított a rendőrség és a média, ekkor ilyet szólt a tag: "Nem kapsz te semmit, csak mész a börtönbe!" Ekkor egy rendőr megkérdezte tőlem, hogy én-e öltem meg az igazgatót, mondtam hogy igen, de csak azért mert megfenyegetett az igazgatóhelyettes. Nem hittek nekem, és elvittek, én meg csak bőgtem és bőgtem. A fotósok csak kattintgattak és követtek. Ekkor felhoztam azt, hogy a barátnőm megölte a helyettesnőt. Tényleg megölte, de nem hittek nekem a rendőrök, mert azt mondták, hogy a helyettesnő elköltözött az állítólagos halála napján. Kiderült, hogy a barátnőm az igazgatóhelyettes cinkosa, és ők jelentették be a helyettesnő helyett, hogy elmegy, mikor a barátnőm megölte. A rendőri kísérettel és a médiával a hátam mögött átmentünk a helyi bevásárlóközponton, és megláttam az unokatesóm. Kérdezte, hogy mi ez a sok ember? Én meg bőgve válaszoltam, hogy megöltem egy embert. Ő elfehéredett és elájult. Miközben vittek a rendőrségre, csináltak ilyen 1 perces drogtesztet, és kiderült, hogy drogot is fogyasztottam, úgyhogy a rendőr azt mondta, hogy birtoklásért és gyilkosságért fognak lecsukni, aztán le is csuktak. - álom vége, mert felkeltem - visszaaludtam.
- álom 2 kezdete, nem tudom, hogy ezt álmodtam-e, vagy hozzáképzeltem, hogy hepi end legyen, de azért leírom - Kezdtek képek beugrani a fejemben: amikor az igazgatóhelyettes behúzott az irodájába, bedrogozott, addig ő megölte az igazgatót, és beetette nekem, hogy én öltem meg. A barátnőmnek annyira bűntudata volt, hogy bevallotta a sajtónak, hogy az igazgatóhelyettes kényszerített(ő követte el?) a gyilkosságokat és be is drogozott minket. Aztán elkapták és hepi end. Vagy nem. Nemtudom mi lett a vége _nevet.gif

Hmm... ikertesó te valami krimiírónak születtél tongue.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2011. augusztus 20. 17:57 #3538
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rihannna @ 2011.08.20. 17:40)
Hmm... ikertesó te valami krimiírónak születtél  tongue.gif  _nevet.gif

Na ja. _nevet.gif De milyen szar volt álmomba gyilkolni... Életbe biztos sose fogok embert ölni. _nevet.gif
2011. augusztus 20. 18:59 #3539
- törölt felhasználó -    
napot smileeee.gif

nálunk abbamaradt a 20.-a, mert valaki azt mondta, bombát rejtett el rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Ariana
2011. augusztus 20. 20:16 #3540
- törölt felhasználó -    
Hétfőtől szerdáig mamámnál leszek, csütörtöktől hétfőig Bősön, úgyhogy nem nagyon fogok veletek találkozni a kövi héten sad.gif
1275 oldal 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!