OFFTopik Reborn
2011. augusztus 14. 23:35
olyan szemét dög vagyok
direkt a tesóm meg a férje előtt beszéltem arról, hogy anyáék nem visznek el sehova fürödni, pedig jönnek a jó idők, és ki akarok menni tallósra
aztán tesóm férje mondja: tallós az jó, akár valamikor ki is mehetünk
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2011. augusztus 15. 10:20
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
Idézet (Ariana @ 2011.08.14. 19:11)
http://amindenit.blog.hu/2011/05/31/ujabb_datumok_a_vilagvegere
Hát inkább azt mondom, hogy legyen jégkorszak (bár úgyse lesz)
Hát inkább azt mondom, hogy legyen jégkorszak (bár úgyse lesz)
nincs akkora mázlik hogy igaz legyen 2012. dec 22-n(remélem jol irtam) és partyzni fog az egész világ
Idézet (Cikk szerint)
Ha pedig ez még nem lenne elég, állítólag 2011. november 11. is érdekes dátum lesz, a sok 1-es miatt. Vajon mi fog akkor történni? (Semmi.)
nem kell spiritisztának lenne hogy tudjam mi fog ezen a napon történni, mi sem egyszerübb ennél hát a szülinapom
ps: mindjárt kérni fogok tortát is hogy világvégét kivánjak
Ariana
2011. augusztus 16. 02:06
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
akit érdekel, olvassa el a profilomat, az elején van egy kis változás. nem akarok feltűnést kelteni se semmit, csak nem úgy eltűnni, hogy azt higyjétek, valami bajom lett vagy valami (már ha érdekel valamit de ez is kérdés XDDD) szóval szia off
2011. augusztus 18. 10:30
Sziasztok
Amúgy már nem vagyok új, de itt igen. Most írok először ide és szeretnék csatlakozni hozzátok. Ha persze nem gond.
Ezért itt egy leírás rólam:
Zsanett a nevem, de szólítsatok csak Zsaninak. 13 éves vagyok. Szeretem a Vámpírnaplókat, de az Alkonyatot utálom (bocs a fanoknak). Kedvenc sorozatom az Árva angyal. Imádok táncolni, viszont énekelni nem annyira. Szabadidőmben zenét hallgatok vagy táncolok. De ha valakit érdekel rólam még valami akkor olvassa el a profilomat nyugodtan. Nem akarok regényt írni, mert annyira nem is szeretek. Nah...ennyi..Remélem nem baj hogy írtam és csatlakozhatok-e hozzátok.
Ezért itt egy leírás rólam:
Zsanett a nevem, de szólítsatok csak Zsaninak. 13 éves vagyok. Szeretem a Vámpírnaplókat, de az Alkonyatot utálom (bocs a fanoknak). Kedvenc sorozatom az Árva angyal. Imádok táncolni, viszont énekelni nem annyira. Szabadidőmben zenét hallgatok vagy táncolok. De ha valakit érdekel rólam még valami akkor olvassa el a profilomat nyugodtan. Nem akarok regényt írni, mert annyira nem is szeretek. Nah...ennyi..Remélem nem baj hogy írtam és csatlakozhatok-e hozzátok.
BaByGaGa
2011. augusztus 18. 10:49
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Jobb mind az eredeti! Lehet, hogy csinálok a kakasnak sztáradatlapot, mert ő is hamarosan igazi internetsztár lesz.
Maite12
2011. augusztus 18. 10:53
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Idézet (Maite12 @ 2011.08.18. 10:51)
ömm...ez mi is akart lenni? kukorékolás vagy nem tom..

Szegény biztos berekedt
Maite12
2011. augusztus 18. 10:53
Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.18. 10:49)
Jobb mind az eredeti! Lehet, hogy csinálok a kakasnak sztáradatlapot, mert ő is hamarosan igazi internetsztár lesz.
2011. augusztus 18. 10:57
Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.18. 10:53)
Szegény biztos berekedt

hát lehet...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.