Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 13:02)
elhiszem, hogy nehéz lehetett
hát igen, az elején jóban voltam mindenkivel, aztán a vége felé már vagy lemorzsolódtak az emberek vagy összevesztünk
bár azok hiányoznak, akik hozzám legközelebb álltak (ez két személy
), de a többieket megértem hogy széthúzott a csapat, szinte mindenki gyerekfejjel jött ide, azóta felnőtt mindenki és ment a maga útjára
szóval jobb ez így szerintem, közös témákról már szerintem a 99%-al nem tudnék beszélgetni, és annyira nem is szeretnék
jó persze veled igen, meg akik hozzám közel álltak és a végéig beszélgettünk (az off végét úgy 2015-re tenném), de ha valaki más innen megkeresne valahol biztos letiltanám 
hát igen, az elején jóban voltam mindenkivel, aztán a vége felé már vagy lemorzsolódtak az emberek vagy összevesztünk
Na most azt hittem, hogy így le is zárod velem a beszélgetést, hogy menjek a 3.14csába akkor
Persze lehet a többiek nem is akarnák látni a pofámat
Most visszanéztem a leveleket és igen, volt itt minden, intrika, ármány, moderátoroknak beszólás, letiltás, másik profil, jelölj be, szavazz, írj véleményt a kedvenc sztáromról... de azért jó kis közösség volt. Én szerettem ide járni és igazából sok jó, aranyos embert ismertem itt meg és nem bántam meg.

0 felhasználónak tetszik: