Starity

OFFTopik Reborn

1275 oldal 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. október 27. 13:08 #25461
mano2
mano2
Totya™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2606
Csatolások: 20
Azonosító: 26245
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 13:02)
elhiszem, hogy nehéz lehetett sad.gif 
hát igen, az elején jóban voltam mindenkivel, aztán a vége felé már vagy lemorzsolódtak az emberek vagy összevesztünk _nevet.gif bár azok hiányoznak, akik hozzám legközelebb álltak (ez két személy _nevet.gif ), de a többieket megértem hogy széthúzott a csapat, szinte mindenki gyerekfejjel jött ide, azóta felnőtt mindenki és ment a maga útjára rolleyes.gif szóval jobb ez így szerintem, közös témákról már szerintem a 99%-al nem tudnék beszélgetni, és annyira nem is szeretnék unsure.gif jó persze veled igen, meg akik hozzám közel álltak és a végéig beszélgettünk (az off végét úgy 2015-re tenném), de ha valaki más innen megkeresne valahol biztos letiltanám _nevet.gif

Na most azt hittem, hogy így le is zárod velem a beszélgetést, hogy menjek a 3.14csába akkor rohog.gif , de örülök, hogy nem így tettél és, hogy szívesen látsz vagy beszélgetsz velem. Én is úgy érzem, hogy jóban voltunk azért. Úristen mennyi hülyeség volt te jó ég... _nevet.gif Egyébként én azért kíváncsi vagyok/lennék ki merre van, mit csinál, hogyan változott az élete. Én szívesen beszélgetnék erről egy reunion keretében (tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlen összehozni igem 110.gif ).

Persze lehet a többiek nem is akarnák látni a pofámat unsure.gif na mindegy. laugh.gif

Most visszanéztem a leveleket és igen, volt itt minden, intrika, ármány, moderátoroknak beszólás, letiltás, másik profil, jelölj be, szavazz, írj véleményt a kedvenc sztáromról... de azért jó kis közösség volt. Én szerettem ide járni és igazából sok jó, aranyos embert ismertem itt meg és nem bántam meg. smileeee.gif
2018. október 27. 13:20 #25462
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 13:08)
Na most azt hittem, hogy így le is zárod velem a beszélgetést, hogy menjek a 3.14csába akkor  rohog.gif , de örülök, hogy nem így tettél és, hogy szívesen látsz vagy beszélgetsz velem. Én is úgy érzem, hogy jóban voltunk azért. Úristen mennyi hülyeség volt te jó ég...  _nevet.gif Egyébként én azért kíváncsi vagyok/lennék ki merre van, mit csinál, hogyan változott az élete. Én szívesen beszélgetnék erről egy reunion keretében (tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlen összehozni igem  110.gif ).
Persze lehet a többiek nem is akarnák látni a pofámat  unsure.gif  na mindegy.  laugh.gif 
Most visszanéztem a leveleket és igen, volt itt minden, intrika, ármány, moderátoroknak beszólás, letiltás, másik profil, jelölj be, szavazz, írj véleményt a kedvenc sztáromról... de azért jó kis közösség volt. Én szerettem ide járni és igazából sok jó, aranyos embert ismertem itt meg és nem bántam meg.  smileeee.gif

jaj dehogy _nevet.gif te egy vagy a kevés közül akivel soha nem volt konfliktusom szóval all is good cool.gif fú hát én tökre nem vagyok kiváncsi a legtöbb emberre itt unsure.gif az sajnálatos hogy a három muskétás csapatunk az itteni legjobb barátaimmal széthullott, de rajtuk kívül a többi tényleg nem nagyon érdekel (MANÓ kivétel ofkorsz) rohog.gif mivel mentek a háttérben dolgok, még akkor is amikor nem offoltunk, kibeszélt mindenki mindenkit a háta mögött meg nyomozgatott meg százéves dolgokat vágtak egymás fejéhez úgyhogy hajaj... unsure.gif persze azóta már eltelt pár év, de a többség már ekkor felnőtt volt, így nemtudom eldönteni hogy megváltoztak azóta vagy nem, de nem szeretnék ilyen szituációkba soha többé belefolyni, úgyhogy jóez így _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2018. október 27. 13:48 #25463
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 13:20)
jaj dehogy _nevet.gif te egy vagy a kevés közül akivel soha nem volt konfliktusom szóval all is good cool.gif fú hát én tökre nem vagyok kiváncsi a legtöbb emberre itt unsure.gif az sajnálatos hogy a három muskétás csapatunk az itteni legjobb barátaimmal széthullott, de rajtuk kívül a többi tényleg nem nagyon érdekel (MANÓ kivétel ofkorsz) rohog.gif mivel mentek a háttérben dolgok, még akkor is amikor nem offoltunk, kibeszélt mindenki mindenkit a háta mögött meg nyomozgatott meg százéves dolgokat vágtak egymás fejéhez úgyhogy hajaj... unsure.gif persze azóta már eltelt pár év, de a többség már ekkor felnőtt volt, így nemtudom eldönteni hogy megváltoztak azóta vagy nem, de nem szeretnék ilyen szituációkba soha többé belefolyni, úgyhogy jóez így _nevet.gif

Hát már nagyon extrán megtisztelve érzem magam, tényleg, köszönöm! wink.gif

Ej-ej ti lányok, mindig a pletyka meg az egymás háta mögött kibeszélés, szörnyű ez. rolleyes.gif Nyilván egyébként aki csak azért írt ide, hogy mondjuk beszóljon az a személy engem sem érdekel. Aztán lehet az én hátam mögött is volt, aki mondott olyanokat, de én úgy érzem azért többnyire jóban voltam itt az emberekkel és pont ezért mondtam, hogy kíváncsi lennék. Például most jó, hogy összefutottunk, mert örülök neki, hogy jól vagy és minden rendben Veled. smileeee.gif

Azért még biztos be fogok nézni, hátha összefutok még valakivel. Nyilván a 90%-át a csapatnak másfelé vitte az élet és sokan törölték is már a profilukat, de meglepően tapasztaltam, hogy sokan azért még itt vannak és nem újraregisztrált, hanem régi profillal. Sőt! Még olyan is van, aki azóta is aktívan jár az oldalra, olvasgatja a híreket, írja a hozzászólásokat. smileeee.gif
2018. október 27. 14:04 #25464
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 13:48)
Hát már nagyon extrán megtisztelve érzem magam, tényleg, köszönöm!  wink.gif 
Ej-ej ti lányok, mindig a pletyka meg az egymás háta mögött kibeszélés, szörnyű ez.  rolleyes.gif Nyilván egyébként aki csak azért írt ide, hogy mondjuk beszóljon az a személy engem sem érdekel. Aztán lehet az én hátam mögött is volt, aki mondott olyanokat, de én úgy érzem azért többnyire jóban voltam itt az emberekkel és pont ezért mondtam, hogy kíváncsi lennék. Például most jó, hogy összefutottunk, mert örülök neki, hogy jól vagy és minden rendben Veled.  smileeee.gif
Azért még biztos be fogok nézni, hátha összefutok még valakivel. Nyilván a 90%-át a csapatnak másfelé vitte az élet és sokan törölték is már a profilukat, de meglepően tapasztaltam, hogy sokan azért még itt vannak és nem újraregisztrált, hanem régi profillal. Sőt! Még olyan is van, aki azóta is aktívan jár az oldalra, olvasgatja a híreket, írja a hozzászólásokat.  smileeee.gif

én is úgy láttam mindig hogy te jóban voltál mindenkivel és kerülted a konfliktust, szóval megértem hogy kíváncsi vagy pár emberre, én azért elég megosztó karakter voltam itt úgy érzem rohog.gif bár azóta egy csomót változtam, tényleg, és nem állítom hogy mások nem tudnának változni. csak a végén nekem már túl sok volt a konfliktus, ahogy mondtam, a háttérben mentek dolgok, egy csomó embert csak ezzel tudok asszociálni, úgyhogy a mai napig a legtöbb emberre vagy semlegességgel vagy rossz szájízzel gondolok, pedig nem vagyok haragtartó rohog.gif
2018. október 27. 14:14 #25465
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 14:04)
én is úgy láttam mindig hogy te jóban voltál mindenkivel és kerülted a konfliktust, szóval megértem hogy kíváncsi vagy pár emberre, én azért elég megosztó karakter voltam itt úgy érzem rohog.gif bár azóta egy csomót változtam, tényleg, és nem állítom hogy mások nem tudnának változni. csak a végén nekem már túl sok volt a konfliktus, ahogy mondtam, a háttérben mentek dolgok, egy csomó embert csak ezzel tudok asszociálni, úgyhogy a mai napig a legtöbb emberre vagy semlegességgel vagy rossz szájízzel gondolok, pedig nem vagyok haragtartó rohog.gif

Te tényleg megosztó karakter voltál, nem szaroztál sosem, ami a szíveden az a szádon. smileeee.gif

Nekem volt már annyi konfliktusom az életben, hogy ha csak lehet nem akarok újabbakba keveredni. Tényleg ritka alkalom és akkor is csak akkor, ha úgymond tényleg van értelme. smileeee.gif Én sokszor itt nem láttam értelmét, hogy beleszóljak mondjuk harmadikként másik két ember nézeteltérésbe pláne akkor ha mondjuk én mindkét emberrel jóban vagyok. A vége úgy is mindig ugyanaz, annak az adott két embernek kell rendeznie egymással a dolgot, ha nem megy, akkor meg mindegy, hogy én mit mondok. smileeee.gif

Persze azt is megtanultam az elmúlt évek alatt, hogy ha úgy van, akkor igenis ki kell állnia az embernek a véleménye mellett és továbbra is ugrok az igazságtalanságra, tehát ha valaki indokolatlanul bunkó vagy tahó egy másik személlyel, aki láthatóan nem érdemli ezt meg és nem tehet róla, annak szívesen beverném a fejét. rolleyes.gif
2018. október 27. 14:18 #25466
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 14:14)
Te tényleg megosztó karakter voltál, nem szaroztál sosem, ami a szíveden az a szádon. smileeee.gif
Nekem volt már annyi konfliktusom az életben, hogy ha csak lehet nem akarok újabbakba keveredni. Tényleg ritka alkalom és akkor is csak akkor, ha úgymond tényleg van értelme. smileeee.gif Én sokszor itt nem láttam értelmét, hogy beleszóljak mondjuk harmadikként másik két ember nézeteltérésbe pláne akkor ha mondjuk én mindkét emberrel jóban vagyok. A vége úgy is mindig ugyanaz, annak az adott két embernek kell rendeznie egymással a dolgot, ha nem megy, akkor meg mindegy, hogy én mit mondok. smileeee.gif
Persze azt is megtanultam az elmúlt évek alatt, hogy ha úgy van, akkor igenis ki kell állnia az embernek a véleménye mellett és továbbra is ugrok az igazságtalanságra, tehát ha valaki indokolatlanul bunkó vagy tahó egy másik személlyel, aki láthatóan nem érdemli ezt meg és nem tehet róla, annak szívesen beverném a fejét.  rolleyes.gif

ezt adom, mindent amit leírtál beer.gif na látod, most meg pont ellentéte vagyok annak, ami anno voltam _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2018. október 27. 15:05 #25467
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 14:18)
ezt adom, mindent amit leírtál beer.gif na látod, most meg pont ellentéte vagyok annak, ami anno voltam _nevet.gif

Patent! cool.gif Na akkor erre egyszer iszunk! Vizet. Jéggel. Kettőt. _nevet.gif
2018. október 27. 15:08 #25468
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 15:05)
Patent!  cool.gif Na akkor erre egyszer iszunk! Vizet. Jéggel. Kettőt.  _nevet.gif

úgy biza cool.gif na, ilyen vadul sem frisseltem ezt a topikot már jó 4 éve _nevet.gif
2018. október 27. 15:13 #25469
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 15:08)
úgy biza cool.gif na, ilyen vadul sem frisseltem ezt a topikot már jó 4 éve _nevet.gif

Igen, nekem is hiányzott már! biggrin.gif De kb. fél perc alatt visszajött a szokásos F5, majd END gomb nyomogatás, hogy ugyan "írt-e valaki azóta?" w00t.gif _nevet.gif
2018. október 27. 15:21 #25470
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 15:13)
Igen, nekem is hiányzott már!  biggrin.gif De kb. fél perc alatt visszajött a szokásos F5, majd END gomb nyomogatás, hogy ugyan "írt-e valaki azóta?"  w00t.gif  _nevet.gif

igen, bár most nem okoz nagy meglepetést hogy ki írt, mivel ketten vagyunk rohog.gif bezzeg amikor voltunk itt harmincan, még karácsonykor is _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kia08
2018. október 27. 16:00 #25471
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 15:21)
igen, bár most nem okoz nagy meglepetést hogy ki írt, mivel ketten vagyunk rohog.gif bezzeg amikor voltunk itt harmincan, még karácsonykor is _nevet.gif

Nem csak ketten! Nézd csak ki lájkolta! ohmy.gif

Egyébként igen, emlékszem, írtál valakinek egy pár soros választ, frissítettél és
1) már rohadtul nem az volt a téma rohog.gif
2) mindenki elkezdte megkérdezni, hogy most mi van? blink.gif
3) keresztül-kasul beszéltünk, mégis értettük egymást biggrin.gif
2018. október 31. 01:14 #25472
- törölt felhasználó -    
na most ha lennének barátaim akkor valakinek mesélnék egy filmbe illő sztorit ami most történt ebben a pillanatban _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif de nincsenek thumbsup.gif
2018. november 06. 18:13 #25473
- törölt felhasználó -    
ma kinyomoztam valami felettébb durvit, de egyedül nem tudom mit kezdjek ezzel az információval, ezért írtam egy üzenetet a didinek, hátha elolvassa... unsure.gif bár lehet ez már több éve elavult információ _nevet.gif
2018. november 10. 19:48 #25474
mano2
mano2
Totya™
Gólya, gólya hosszú láááábúúú góóóóólya! beer.gif
2018. december 24. 00:06 #25475
- törölt felhasználó -    
boldog karit unsure.gif
2019. január 01. 15:52 #25476
- törölt felhasználó -    
buék unsure.gif
2019. február 11. 23:25 #25477
- törölt felhasználó -    
írtam valami nyálasat de inkább eltűntetem most
2019. február 15. 23:02 #25478
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2019.02.11. 23:25)
írtam valami nyálasat de inkább eltűntetem most

na m1 csak annyit írtam hogy hiányzik a két régi legjobb barátom és amelyiknek írtam az nem válaszol a másiknak meg nem merek írni meg nemis tom hol keressem fel, bár tudom hogy ha beszélnék velük megint akkor nem olyan lenne mint régen és nemis kell hogy olyan legyen, csak érdekel mi van velük hát nemtom kínos ez
2019. február 22. 20:49 #25479
Lilies
Lilies
visszatérő vendég

Státusznemmmmmmm
Hozzászólás: 365
Csatolások: 29
Azonosító: 242295
képzeljétek ririn még mindig egy csóróéletű szaros
na csak ennyit akartam császtok
2019. február 22. 22:22 #25480
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilies @ 2019.02.22. 20:49)
képzeljétek ririn még mindig egy csóróéletű szaros
na csak ennyit akartam császtok

erről egy régi zöldfülű státusza jutott eszembe: nem vagy drogos, de nem vagy sokkal jobb
1 felhasználónak tetszik: Lilies
1275 oldal 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!