OFFTopik Reborn
2016. augusztus 09. 16:40
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Írni akartam valamit. De elfelejtettem.
2016. november 11. 20:14
|
|
Liliesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
istenem 20 perc volt mire beléptem
amúgy tényleg nyertem srácok
azt álmodtam, hogy leutaztam ririnékhez és ott volt ril valami unokatesója ??
aki amúgy szefós volt, látszott rajta, hogy egy futóbolond, ril nem is csípte és az anyukája mondta, hogy vele kell egy szobában aludnia és ril csak forgatta a szemét hogy ilyen nincs :ddddddd jajj istenem imádtam
és ril anyja vett egy csomó új számítógépet ?? és megcsinálta ririn szobáját ilyen szerverszobának ril meg csak ott kiabált, hogy ennek mégis mi értelme volt
amúgy tényleg nyertem srácok
azt álmodtam, hogy leutaztam ririnékhez és ott volt ril valami unokatesója ??
aki amúgy szefós volt, látszott rajta, hogy egy futóbolond, ril nem is csípte és az anyukája mondta, hogy vele kell egy szobában aludnia és ril csak forgatta a szemét hogy ilyen nincs :ddddddd jajj istenem imádtam
és ril anyja vett egy csomó új számítógépet ?? és megcsinálta ririn szobáját ilyen szerverszobának ril meg csak ott kiabált, hogy ennek mégis mi értelme volt
2016. november 11. 20:17
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.05. Hozzászólás: 365 Csatolások: 29 Azonosító: 242295 offline
|
halljátok am:ddddddd
tegnap írta ismerősöm, hogy egy fehér furgonnal jön ki elém
de már éjjel fél 1 volt, itt olyankor már üresek az utcák teljesen.. és telefonáltunk közben mert alig talált ide a házunkhoz és féltem, hogy nem talál meg ezért kiálltam a sarokra és pont jött egy fehér furgon énmeg ott intek neki meg kiabáltam meg így ugráltam hogy HELÓÓÓ ITT VOKKKK!!!!! aztán látom, hogy valami nagy kancigány ült benne és nézett hogy most bolond vagyok-e vagy mivan
istenem remélem ezeket még elolvassa valaki, kár lenne, ha nem:SS
tegnap írta ismerősöm, hogy egy fehér furgonnal jön ki elém
de már éjjel fél 1 volt, itt olyankor már üresek az utcák teljesen.. és telefonáltunk közben mert alig talált ide a házunkhoz és féltem, hogy nem talál meg ezért kiálltam a sarokra és pont jött egy fehér furgon énmeg ott intek neki meg kiabáltam meg így ugráltam hogy HELÓÓÓ ITT VOKKKK!!!!! aztán látom, hogy valami nagy kancigány ült benne és nézett hogy most bolond vagyok-e vagy mivan
istenem remélem ezeket még elolvassa valaki, kár lenne, ha nem:SS
2016. november 12. 20:07
|
|
|
remélem azért karácsonykor írtok banyek
az összes karácsonyomat itt töltöm már 15 éves korom óta
milyen szép is ez, kár lenne megszakítani a szériát
milyen szép is ez, kár lenne megszakítani a szériát
2016. november 12. 20:17
|
|
|
Idézet (Lilies @ 2015.10.21. 23:58)
remélem minden leskelődő tudja, hogy sose fogok lelépni, hiába nem írok hetekig, akkor sem hagyom, hogy rájli legyen az utolsó itt és ő győzzön
2018. október 27. 12:33
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 12:28)
szervusz manó
hát ez nagyon durvi
micsoda off reunion
Hát én sem gondoltam, hogy jár még ide valaki!
Örülök, hogy beléd botlottam!
2018. október 27. 12:37
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 12:33)
Hát én sem gondoltam, hogy jár még ide valaki!
Hogy vagy? 
hát már nem nagyon
én megvagyok, és te?
2018. október 27. 12:40
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 12:37)
hát már nem nagyon
eléggé széthullott a csapat
én megvagyok, és te?
én megvagyok, és te?
Megvagyok aszongya, nem volt meggyőző.
Mondjuk reunion-hoz kevesen vagyunk ketten, de igen, egy korszak zárult le, amikor szétesett minden. Néha azért még vissza-vissza járok és néhány taggal tartom is a kapcsolatot. Olyan is van, akivel csak ismerősök vagyunk valamelyik social media platformon, de nem beszélünk sajnos.
Én jól vagyok, köszönöm! Májusban beomlott az életem, 7 év után szakítottunk párommal így kicsit össze kellett szednem magam, de már minden oké.
2018. október 27. 12:45
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 12:40)
Megvagyok aszongya, nem volt meggyőző.
Mondjuk reunion-hoz kevesen vagyunk ketten, de igen, egy korszak zárult le, amikor szétesett minden. Néha azért még vissza-vissza járok és néhány taggal tartom is a kapcsolatot. Olyan is van, akivel csak ismerősök vagyunk valamelyik social media platformon, de nem beszélünk sajnos.
Én jól vagyok, köszönöm! Májusban beomlott az életem, 7 év után szakítottunk párommal így kicsit össze kellett szednem magam, de már minden oké.
akkor úgy mondom: JÓL megvagyok
én rajtad kívül már majdnem 3 éve nem beszéltem egy offossal se
ezt sajnálattal hallom
2018. október 27. 12:49
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (Rileah @ 2018.10.27. 12:45)
akkor úgy mondom: JÓL megvagyok
ezt sajnálattal hallom
de azért örülök nagyon hogy összeszedted magad, remélem tényleg minden oké 
ezt sajnálattal hallom
Na azért!
hát voltak nagyon nehéz pillanatok, de szerencsére volt mellettem egy ember, a legjobb barátom, aki nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak.
Pedig neked is egész sok barátod volt innen, ha jól emlékszem még találkozót is tartottatok nem?
2018. október 27. 13:02
Idézet (mano2 @ 2018.10.27. 12:49)
Na azért!
hát voltak nagyon nehéz pillanatok, de szerencsére volt mellettem egy ember, a legjobb barátom, aki nem hagyta, hogy hülyeséget csináljak.
Egy életen át hálás leszek neki ezért!
Pedig neked is egész sok barátod volt innen, ha jól emlékszem még találkozót is tartottatok nem?
elhiszem, hogy nehéz lehetett
hát igen, az elején jóban voltam mindenkivel, aztán a vége felé már vagy lemorzsolódtak az emberek vagy összevesztünk
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: